Kategorier
Prisjakt

FranzJaeger

Medlem sen 2006-08-16
9
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Sony Bravia KD-65AG9
3.8
(1)
23 990 kr
4 månader sedan
Jag tror inte att jag någonsin har köpt en produkt som jag är så nöjd med som denna tv. Jag har nu haft den i fyra månader och blir fortfarande imponerad av bildkvaliteten varje gång jag tittar på den. Dels är ju OLED-tekniken imponerande i sig, äntligen en tv där svart är svart och inte grått! Men jag tycker att denna tv ändå stack ut bland andra OLED-skärmar genom en mer naturlig och följsam bild. Tvns smart-tv-gränssnitt funkar utmärkt bara man lärt sig hur det funkar, inte riktigt lika enkelt och intuitivt som en Apple TV dock. En funktion som gör denna tv unik är att det går att koppla in tvn som en centerhögtalare i sin hembio. Det är själva skärmen som fungerar som en högtalare vilket blir väldigt effektfullt då framförallt exempelvis röster upplevs komma direkt från personen som pratar. Ljudkvaliteten är den bästa jag hört från en tv och det funkar helt klar att matcha den som center i mitt system. Otroligt snyggt att slippa en stor klumpig och svårplacerad centerhögtalare i vardagsrummet! TVn i sig är också väldigt slimmad med en extremt tunn ram och platt skärm. Väldigt gedigen konstruktion och känsla av kvalitet, på klassiskt Sony-manér. Rekommenderas starkt!
Philips Performer FC9170
3.8
(23)
9 år sedan*
Har använt denna i ca 4år och är överlag mycket nöjd. Väldigt bra sugförmåga! Det som drar ner betyget är att teleskopfunktionen i handtaget funkar lite sådär och släpper då och då så att handtaget åker ihop och sedan blir svårt att få att stanna i utdraget läge igen.
*Redigerades 9 år sedan
Sony NEX-5N + 18-55/3,5-5,6 OSS
3.7
(8)
9 år sedan*
Full pott, hur nöjd som helst! Det är min första systemkamera och jag tycker att den har varit mycket lätt att komma igång att fota med den, gränssnittet är lättöverskådligligt och lättnavigerat tack vara touch-skärmen. Finns massa olika förinställda lägen att exprimentera med vilket är ganska kul. Använder dock mest "A"-läget för att reglera vilket skärpdjup jag vill ha i bilden, bara att sätta fingern på skärmen där man vill ha fokus och trycka av - superlätt! Även "Anti blur-mode" används frekvent vid dåligt ljus, kameran tar då en sekvens på sex bilder och slår ihop dom till en för att få en så skarp bild som möjligt, funkar sjukt bra! Utmärkande för kameran är att den tar fantastiska bilder även i dåligt ljus, har inte behövt använda blixten ännu... Köpte kameran efter att ha läst recensionen på dpreview.com där den fick en Gold Award. http://www.dpreview.com/reviews/sonynex5n/
*Redigerades 9 år sedan
LittleBigPlanet (PS3)
4.3
(67)
159 kr
12 år sedan*
Oerhört nyskapande och charmigt spel!
*Redigerades 12 år sedan
Callaway HX Tour (12 bollar)
3.8
(1)
14 år sedan*
*Redigerades 14 år sedan
B&W DM603 S2
4.3
(31)
15 år sedan*
*Redigerades 15 år sedan
HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
15 år sedan*
*Redigerades 15 år sedan
B&W DM602 S2
4.1
(34)
15 år sedan*
*Redigerades 15 år sedan
B&W CC6 S2
3.6
(26)
15 år sedan*
*Redigerades 15 år sedan