Kategorier
Prisjakt

Limpboss

Medlem sen 2006-08-06
11
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Far Cry Primal (PS4)
3.6
(7)
158 kr
5 år sedan*
Helt stört bra. Ganska annorlunda FC4 på ytan men likt det under ytan. Bättre på de flesta sätt. Klart snyggare.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung SCX-3405W
3.9
(10)
7 år sedan*
Funkade bra när den funkade. Men minst 50% av tiden har den varit "offline" utan anledning och kräver voodoo-ritualer för att få den att ses som online igen. Jag har en Mac, kanske har med saken att göra. Scanning har också aldrig funkat trots att jag kämpat timmar med att installera och försöka få det att funka.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung SCX-3400
3.1
(3)
8 år sedan*
Skulle vara kanon om den funkade pålitligt. Tyvärr säger den mest hela tiden "the printer is not connected" på min Mac. Och den är visst connected. Jag får stänga av skrivaren och sätta på den igen, då funkar det ibland. I en utskrift. Sen är den likadan igen. Så sjukt tröttsamt... I perioder har den faktiskt funkat bra och pålitligt, men bara ett par månader i sträck. Sen är det alltid nåt. Scannern har jag aldrig på att funka på Macen, trots att jag spenderat säkert 6-8 timmar på det och har sysslat med datorer i över 20 år. Jag har installerat Samsungs sjukt b programvara men det funkar bara inte.
*Redigerades 8 år sedan
Caffe Mauro de Luxe 1kg
4
(5)
225 kr
13 år sedan*
Smakar mycket, gott, ett säkert val. Men inte bäst.
*Redigerades 13 år sedan
Johan & Nyström Espresso Isola 0,5kg
3.8
(4)
13 år sedan*
Helt OK men jag gillar annat som smakar lite mer.
*Redigerades 13 år sedan
La Tazza d'oro La Tazza d'Oro 1kg
4.2
(2)
13 år sedan*
Efter att ha "surfat runt" på olika bönor i 1,5 år så får jag utse denna böna till vinnare... Otroligt jämn och fin smak som alltid funkar, aldrig stör och som sätter ett smil på mina läppar vid varje kopp kaffe.
*Redigerades 13 år sedan
Caffe Mauro Onda d'Oro 1kg
3.5
(1)
13 år sedan*
Lätta att tycka om, tycker jag. Många andra bönor är jättegoda i 10-talet koppar, sen börjar man tröttna. Men inte "Onda bönorna" - de funkar alltid. Efter att ha provat olika bönor i 9 månader så är dessa de enda jag hittat som är perfekt avvägda mellan stark och mild smak.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1