Prisjakt

Jonnelito

Medlem sen 2015-10-23
8
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Call of Duty: Modern Warfare II (PS5)
Full Star 1
3.5
(2)
229 kr
J
Jonnelito
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Bara spelat kampanjen, men fy satan vilket skräp. Fin grafik förvisso, men helt fruktansvärd map design och spelet kraschar med jämna mellanrum och finalen gick inte ens att spela igenom. De roliga momenten i COD-serien finns det mindre av, och de tråkiga är längre och drygare. Sen blev det tröttsamt med machotugget i dialogen.

Apple iPad Air 64GB 2020 (4th Generation)
Full Star 1
3.6
(7)
7 075 kr
J
Jonnelito
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fått hem två exemplar av senaste Air. Både första och ersättningspaddan hade backlight bleed nere till höger. Helt sanslöst att ett så stort företag som Apple inte kan identifiera sådana defekter innan leverans. Skitfin pryl i övrigt, även ifall jag hade föredragit Face ID. Men man ska som kund inte behöva ligga ute med 7.000 kr i flera veckor för att det levereras trasiga grejer.

Woods Cortina Silent 12K
Full Star 1
3
(26)
5 399 kr
J
Jonnelito
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Håller med nedanstående till fullo. Kyler effektivt, men ljudnivåerna är outhärdliga. Att produkten ens har "Silent" i namnet är ju ett stort skämt. Vidare så är fönsteranordningens design helt vansinnigt korkad. Blir till att skicka tillbaka denna.

Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(173)
2 495 kr
J
Jonnelito
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Är i vanliga fall väldigt skeptisk när det kommer till hörlurar som inte låter bra out-of-the-box, vilket ju är fallet med Apple´s Airpods Pro. Första intrycket är viktigt och här behövs det skruvas med EQ för att få till ett naturligt och "närvarande" sound. Fungerar utmärkt med exempelvis Spotify´s inbyggda, men jag tror många missar lurarnas fulla potential genom att inte gå in och pilla på inställningarna. Gör man dessa tweaks så får man en uppsättning med riktigt fina hörlurar. Om man bortser från ovan nämnda så är formatet och produkten helt fantastisk. Har provat många olika ANC-modeller men ingen har varit lika smidig som denna. Filtrerar väldigt effektivt bort omgivningen ombord på exempelvis en buss. Vidare så är transparent-läget helt suveränt för situationer där det krävs att man är lite mer alert på vad som händer runt omkring en. Ett mycket bra köp om man tar sig tid och justerar EQ´n efter behag.

Call of Duty: Modern Warfare (PS4)
Full Star 1
3.5
(14)
199 kr
J
Jonnelito
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Skriver dessa ord efter att enbart ha spelat igenom kampanjen. Är en singel player-snubbe och det var den jag sett fram emot mest. Rent hantverksmässigt så är det snudd på full pott. Vackra miljöer som är väldigt detaljrika och genomtänkta, sound från både vapen och omgivningar var likaså i världsklass och kontrollerna fantastiska. Det flöt väldigt bra genom hela storyn. Dessvärre så tog det under 6 timmar att spela igenom hela kampanjen, som stundtals kändes som ren anti-Rysslandpropaganda. Nog för att första spelen också var i samma riktning, men här blev det extra mycket och extra tydligt. Överlag en väldigt välgjord kampanj och jag hade himla skoj genom i stort sett hela densamma, men förväntade mig att det skulle vara fler speltimmar än vad det faktiskt blev. Köp!

Days Gone (PS4)
Full Star 1
4.4
(23)
158 kr
J
Jonnelito
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Makalöst vackert spel! Storyn håller intresset vid liv hela vägen och spelet är en fröjd för ögat. Det man får ha med sig är att spelet i sig inte riktigt lyfter förrän efter några timmar. Det är världens uppförsbacke i början och stundtals är det hög svårighetsgrad, men om man fortsätter levla sin utrustning och skills så belönas spelaren på ett mycket fint sätt. En av få negativa saker med Days Gone skulle vara att dialogen ibland "flyter" ihop. Du kan få ett inkommande samtal på radion från en karaktär du precis snackat med. Blir lite löjligt emellanåt, men inget som är en dealbreaker på något sätt. Överlag ett väldigt bra spel! Jag vill flytta till Oregon nu oavsett om där finns zombies eller inte.

Ansiktsmaskbutiken
J
Jonnelito
8 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Beställde lite olika produkter och det var undermålig kvalitet på en av dessa. Vände mig således till deras kundtjänst både via mail och direkt genom kontaktformulär på deras hemsida, fick ingen respons överhuvudtaget och inget hade hamnat bland skräpposten. Även om det handlar om förhållandevis små summor så bör man ju ändå kunna reklamera en vara som är obrukbar, vilket ju är trist när företaget i övrigt ger ett positivt intryck.

Furniturebox
OK
(500+)
J
Jonnelito
8 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Jag ska försöka hålla min recension av Furniturebox AB så sakligt och informativ det bara går, trots svår huvudvärk efter alltför många klumpiga misstag av ovannämnda. Har vid ett flertal tillfällen fått hem skadade möbler. Det skickas med DHL som har skött sig exemplariskt vid varenda tillfälle. Detta är skador som uppstått på fabrik eller vid paketering, som uppmärksammas först av kunden. Företaget gör ingen som helst kontroll av de redan paketerade varorna innan leverans, och därför får kunden ta smällen. Och när man väl har packat upp den där 100 kilos-soffan och upptäcker ett hål i en sockel som ändå ska vara in mot väggen? Jag bemödar mig inte med att packa in allt i emballage på nytt. Man får helt enkelt leva med det. När man sedan packar upp soffbordet är det samma sak. En sprucken bräda, som inte heller syns i färdigmonterat stadie. Orkar man reversera ordern? Företaget ska i alla fall ha beröm för att de vid dessa tillfällen gjorde en skälig återbetalning. Men man hade ju föredragit att de hade bättre kvalitetskontroll. Eller överhuvudtaget tittade till produkterna innan leverans. Vilket blir extra tydligt i nästa exempel. Trots de tidigare missarna så gav jag Furniturebox en sista chans, då jag hittade en rottingmöbel till balkongen som inte fanns någon annanstans. Fick efter tre veckor hem den finaste fåtöljen i mannaminne (sommaren var räddad!). Då hade dem skickat dubbla kvantiteten. Man beställer EN fet fåtölj, får TVÅ. Får inte plats med två och tänker inte betala 5000 kr till för dubbla uppsättningen. Kontaktade således deras kundtjänst ännu en gång, och fick sedan hem nytt emballage - då det första var alldeles för stort för att återanvändas. Trots att man lägger ungefär en timme på att paketera in åbäket så vägrar företaget mig ny ersättning. Det är inte mer än rimligt att man som kund ska erhålla en viss form av ersättning efter att ha korrigerat deras misstag. Inte minst för lagerhållning. Så nej. Beställ era möbler från seriösa företag med koll. Gör er själva den tjänsten.