Kategorier
Prisjakt

hmarkstrom

Medlem sen 2002-10-03
169
Bidrag
47
Hjälpsamröster
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Det har skött alla mina ärenden på ett utmärkt sätt. Det är när det strular som kundtjänsten sätts på prov och de skickade en transformator till ett teleskop tills den kom fram hel vilket skedde efter flera utskick. Har sedan sett att det var ett tillverkningsfel att den gick sönder så lätt. Då jag varit i samma situation som Cyberphoto vet jag att vissa leverantörer kan vara mycket knapphändiga om deras leveranser så man har ingen aning om när det kommer.
Solid Tech Radius Solo Suspension-Kits for top Shelf
3.8
(1)
2 år sedan
Fungerar bra att dämpa vibrationer.
Sony MDR-HW700DS
3.9
(9)
2 990 kr
4 år sedan*
Låter så bra med flerkanaler att man måste ta av sig den för att kolla att inte högtalarna är igång och bättre betyg kan man inte ge. Det är en box till hörlurarna som man kopplar in HDMI till och den har version 1.4 så den kan visa Ultra-HD om den inte är skyddad. Spela Ultra-HD skivor det går inte. Hörlurarna går att lyssna på i timmar innan man måste ladda dem igen. Hörlurarna stänger av sig automatisk om man lägger de ifrån sig. Den klarar av DTS-HD Master Audio och Dolby TrueHD Har kopplat boxen till HDMI2 som Zone2. Hörlurarna laddas med en USB mikrokontakt så laddare till mobiltelefoner går att använda.
*Redigerades 2 år sedan
Coco
3.9
(3)
55 kr
2 år sedan
En av Pixar bättre filmer med en bra historia.
Sony HXR-NX80
3.8
(1)
28 890 kr
3 år sedan*
En professionell videokamera som kan filma Ultra-HD med HDR. Har betydligt fler inställningar än i en bra vanliga videokameror. Det finns två XLR ingångar med 48 V fantommatning. Fästet för riktmikrofoner är stort så jag fick lägga emellan en gummibit för att få fast min Röde NTG2 mikrofon. Har tittat igenom en kurs som går igenom funktioner och inställningar för kameran och det är jämfört med en konsument videokamera betydligt fler funktioner och inställningar man kan göra. Jag skulle säga att de är 10 gånger mer inställningar i Sony HXR-NX80 än i en avancerad konsument videokamera som t.ex. Sony FDR-AX100.
*Redigerades 3 år sedan
Logitech Harmony Elite
3.7
(22)
2 687 kr
5 år sedan*
Fick Harmony Elite i födelsedagspresent. Har nu använt den ett tag. Den importerade alla inställningar från förra Harmony Ultimate. Detta gjordes i mobilen. Det tog en stund att fatta hur man programmerar lysen (Philips Hue) till den men efter att klickat på Philips Hue i MyHarmony på datorn gav den ett förslag och lade ut kontrollen på knapparna som styr lampor. Mest olikt från förr var det när en programuppdatering kom och fjärrkontrollen meddelande att så var fallet och när man tryckt på OK sattes hela uppdateringen i gång till både fjärr och hub. Det har ett utbytbart batteri igen vilket inte Ultimate hade. Man har flyttat på en del knappar och den känns därför lättare att hantera än den förra Ultimate.
*Redigerades 3 år sedan
IOTA Electronics IOTAVX AVXP1
4
(2)
3 år sedan*
Då jag har både Yamaha MX-A5000 och denna ansluten till Yamaha CX-A5100 så märkte jag innan jag körde den automatiska inställningen att IOTAVX AVXP1 slutsteget lät högre än MX-A5000 och när jag mätte så sänkte den de kanaler som gick genom IOTAVX AVXP1 med 4-5 dB. IOTAVX AVXP1 används till bakanalerna så någon uttömmande recension om hur de låter kommer inte annat än att jag inte märker någon skillnad mellan nu och då MX-A5000 drev alla högtalare
*Redigerades 3 år sedan
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Snabba leveranser och svarar ofta snabbt också.
*Redigerades 3 år sedan
Bedea Högtalarkabel 2 x4.00 mm²
3.8
(1)
4 år sedan*
Högtalarkabel köpt från Elfa och 100 m kommer i två 50 m rullar. Högtalarkabel som är lättjobbad. Enkel att skala.
*Redigerades 3 år sedan
Sony DTC-55ES
3.9
(3)
3 år sedan*
Bra DAT spelare. Startar lite långsamt vid inspelning
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1