Prisjakt

SWEIElias

Medlem sen 2015-09-28
4
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Jabra Elite 75t
Full Star 1
3.9
(55)
1 066 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan
Hade ett par JBL TWS120 som gick sönder i samband med rengöring. Plockade upp dessa strax innan jul och måste säga att de är fantastiska. Extremt bra ljud, passformen är gudomlig och ANC fungerar utmärkt. Man märker verkligen hur Jabra bryr sig om deras produkt. Det ända jag skulle kunna påpeka är mikrofonen. Det kan ibland vara svårt att höra vad den ene säger men jag lyssnar mestadels på musik så det stör mig inte så mycket. Rekommenderas starkt!
JBL Tune 120TWS
Full Star 1
3.1
(6)
582 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Uppdaterad recension: Hade dessa i ca 9 månader. Funkerade helt okej. Det var extremt jobbigt att tvätta/rengöra dem. Tillslut tog jag sönder ena snäckan medan jag tvättade den. De sticker även ut ganska mycket, inte skönt att ha om man ligger ned eller har något över sina öron. Jag har nu köpt ett par Jabra Elite 75t och är extremt nöjd med dem. Rekommenderar Jabra väldigt mycket, det är verkligen värt att gå upp i pris för att få bättre kvalitet.
*Redigerades 7 månader sedan
HyperX Cloud Alpha
Full Star 1
3.8
(19)
649 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Ett riktigt bra headset. Plocka upp det för 699kr på teknik magasinet. Gick från ett HyperX Cloud headset till det här då mitt Cloud fick glapp. Om du får glapp i denna så är det bara att byta en kabel för en hundring istället för att köpa ett nytt för 600kr Saker som är bra: - Avtagbar sladd (ifall det blir glapp) - Avtagbar mick - Sitter skönt på huvudet, små samt stora huvuden - Dual Chamber gör att du hör både low's men även mid's och high's riktig bra. - Hög ljudkvalité - Väldigt lätt Rekommenderas starkt.
Logitech X55 Rhino HOTAS (PC)
Full Star 1
3
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Fick den i somras då jag flyger flyg simulator. Först upptäckte jag att ena slidern (grå vid tummen på gas reglaget) inte funka men jag kör andå. Kanske lite bättre stadighet då jag måste ta bort all smuts som samlas under den men annars funkar den fint och är skön att köra med.
*Redigerades 6 år sedan