Kategorier
Prisjakt

bomba

Medlem sen 2006-07-07
49
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Bang & Olufsen BeoPlay H8
4
(17)
4 799 kr
4 år sedan*
+ En av de absolut mest effektiva brusreduceringarna på marknaden + Bra ljud för att vara ANC-lurar + Bra bluetooth-signal + Komfortabla + Snygga - Priset - Sitter tillräckligt bra för promenad men inget häftigare än det
*Redigerades 4 år sedan
Sony MDR-ZX770BN
3
(8)
5 år sedan*
Dessa är en av få hörlurar som har både Bluetooth och ANC (aktiv brusreducering). Många som recenserar dem jämför dem med lurar som antingen bara har Bluetooth eller bara ANC. Detta är ingen rättvis jämförelse. Visst, Sony MDR-ZX770BN låter inte lika bra som vissa lurar som bara har Bluetooth, och de har inte lika bra ANC som Bose QC25. Men så kostar Bose-lurarna 1000 kr mer och har inte Bluetooth heller. Ljudet i dessa lurar är helt klart godkänt. De är relativt välbalanserade med dragning åt det varma hållet. Bluetooth-signalen är bra - jag har inte haft några problem med att hörlurarna och mobilen tappar kontakten. ANC är inte bäst i klassen, men helt OK. Hörlurarna är lätta och komfortabla och verkar hålla god kvalitet trots sin plastighet. Sony MDR-ZX770BN är ett bra köp i sin prisklass. Det finns bättre hörlurar med både ANC och Bluetooth, men de kostar två - tre gånger mer.
*Redigerades 5 år sedan
AGA Aqvia Exclusive
3.1
(25)
1 190 kr
7 år sedan*
Helt okej bubelmaskin, men som så många andra fick vi problem med övertrycksventilen. Välj en annan om du vill slippa besvär med att reklamera. Men problemen kanske är borta från modellen nu?
*Redigerades 7 år sedan
XSPC RayStorm CPU (Intel)
4
(2)
714 kr
7 år sedan*
Ett mycket bra vattenblock för CPU. Förstklassig kylning, hyfsat lätt montering och hög kvalitetskänsla.
*Redigerades 7 år sedan
Corsair Air Series AF140 Quiet 140mm
3.8
(9)
7 år sedan*
Väldigt tysta upp till ca 800 rpm. Därefter låter de ganska högt, tyvärr. Känns dock som att de flyttar mycket luft även vid låga varvtal. Bra produkt med tanke på priset.
*Redigerades 7 år sedan
Phobya DC12-260
3.6
(3)
529 kr
7 år sedan*
Billig produkt av låg kvalitet. Plasten är så mjuk att det är lätt att dra sönder gängorna när man skruvar fast anslutningarna. Har också ett ganska brummande ljud. Måste dra ned den på halvfart eller mindre för att ljudet ska bli acceptabelt.
*Redigerades 7 år sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Bra
7 år sedan*
Har handlat flera saker från NetOnNet och aldrig haft några problem. Senast lämnade jag tillbaka en vara på öppet köp och hade tillbaka pengarna på kortet dagen efter.
*Redigerades 7 år sedan
Asus Radeon HD7970 Matrix Platinum 4xDP 2xDVI 3GB
2.5
(3)
7 år sedan*
Köpte kortet eftersom man hade lyckats överklocka det till över 1300 MHz i alla recensioner jag läst. Men mitt exemplar gick inte ens att klocka 100 MHz. Googlade på det och hittade fler med samma erfarenhet. Varför göra ett så påkostat kort när det inte presterar mycket bättre än andra, enklare kort?
*Redigerades 7 år sedan
Hauppauge WinTV USB-Live2
3.9
(3)
380 kr
8 år sedan*
Lättanvänd med medföljande programvara. Klart godkänd kvalitet. Mycket prisvärd.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1