Prisjakt

kricke242

Medlem sen 2015-08-02
15
Bidrag
17
Hjälpsamröster
iDeal of Sweden Slim Wallet for Samsung Galaxy S6
Full Star 1
3.3
(1)
174 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*

Bra fodral. Ganska snyggt, tycker jag. Det har hållit ihop bra ett par månader nu, utan att det börjat lossna flagor (som det gjorde på mitt förra fodral). Man kan ta ur telefonen, med det hårda skyddet, ur "ytterfodralet", väldigt enkelt (magnet) vilket är bra, då ytterfodralet kan vara i vägen ibland. När man bara har det hårda "inre" skyddet på, så finns en gummiyta på baksidan som gör att telefonen inte glider runt så mycket på t.ex instrumentbrädan i bilen. Jag har ännu inte tappat telefonen, så vet inte hur bra det skyddar mot sådant, men det ser ut att ge ett visst skydd, även om hörnen kanske kunde vara bättre skyddade.

*Redigerades 6 år sedan
Audio Technica ATH-M50
Full Star 1
4.5
(125)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*

Mycket bra lurar för priset. Köpte dem på rea för kanonpris 2014. Slår flera dyrare lurar jag har från t.ex AKG. Både i byggkvalitet och ljud. Har dem till hemstudio + lyssna på musik och ibland spel.

*Redigerades 6 år sedan
Hemmatema.se
Utmärkt
(180)
Utmärkt
6 år sedan*

Beställde rörprylar. Bra priser och leveransen gick fort.

*Redigerades 6 år sedan
Talisman (4th, Revised Edition)
Full Star 1
4.4
(3)
479 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*

Kul spel. Spelade det svenska 2nd edition för länge sen och detta är snyggare, t.ex figurerna. Köpte det till min äldsta son (9 år) i present och både han och yngre brorsan gillar det. Nu kan man ge diverse expansioner i present/julkapp ett tag framöver...:-)

*Redigerades 6 år sedan
Philips 55PFL4528T
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*

Det låga priset drar upp betyget på denna TV. Och bilden är helt ok. Men smart-tv-funktionerna fungerar knappt. Maken till "jag blir galen"-långsam TV finns inte. Den krashar ibland. Hänger sig, så man får dra ur sladden. Den "glömmer" ibland inställningar som nätverk et.c. Även med nya firmware (har haft den 1 år kanske och uppdaterat många gånger). Man får skaffa Chromecast eller liknande för den inbyggda funktionaliteten är näst intill oanvändbar. Dessutom verkar den spionera på vad man gör: en gång kunde jag inte starta smart-tv, googlade felmeddelandet och hittade massor med nya meddelanden om samma problem i philips-forumet, meddelanden från hela världen. En philips-server hade krashat och då kunde typ ingen i hela världen använda smart-tv funktionerna, som Netflix et.c. Komiskt nästan. Man undrar varför den måste "ringa hem" till philips för att jag ska kolla på Netflix.

*Redigerades 6 år sedan
Sida 2