Prisjakt

tegis

Medlem sen 2006-06-26
17
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Shokz OpenRun Wireless Headset
Full Star 1
4
(1)
1 190 kr
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Ljudet är acceptabelt för Podcasts och annan prat-media. Musik låter meh. Jag använder dem för att kunna ha cykel-hjälm då in-ear sabbar mina öron. Bra att höra trafik runt omkring. Förmodligen bra för träning av samma orsaker men förvänta inte en ljudupplevelse. Ingen tappad BT koppling än så länge. Irriterande att de använder en egen magnetkontakt istället för USB-C men den funkar. Värda reapriset 790 helt klart

HP LaserJet M110WE
Full Star 1
2
(4)
1 372 kr
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Edit: Nope, denna duger inte. Två saker som gör den ohållbar. 1.Tappar den kontakten med sitt HP konto så slutar den skriva ut efter ett tag. 2. Tonern skriver bara ut ca 300 sidor innann den behöver bytas, Detta gäller nyköpt originaltoner som ska klara 950 sidor enligt spec. -------------------------- Kort test men allt verkar lira. Enklast att använda appen för att ställa in den trådlöst. Viktigast för mig var att den funkade med en Chromebook och det krävde att jag uppdaterade till nyaste firmware för skrivaren. Sen var det inga problem. Bra budget-skrivare för hemmet

Keychron K10 RGB
Full Star 1
4
(3)
1 199 kr
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

Mycket trevligt att skriva på (Brown switches) vilket för mig var det viktigaste. Ganska högt, så ett handledsstöd är att rekommendera. Funkar bra både trådlöst och trådat. Har inte testat MAC funktionerna.

Bose QuietComfort SE Wireless Over Ear
Full Star 1
4.1
(19)
2 885 kr
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

QC45 med mjukt fodral. De har inte ens bytt namn i Bluetooth profilen :) Så om du ändå tänkt köpa QC45 och denna är billigare (1990kr), ta den billigare.

OKI C332dnw
Full Star 1
4
(1)
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Lagom bra skrivare. Gör sitt jobb, billig, många funktioner och kvalitén duger fint för vardagliga saker. 2 saker som störde. Trådlösa kortet är inte aktivt när man startar upp den och kan inte startas från webgränssnittet. Det måste göras vid uppstart av nån skum anledning genom att hålla menyknappen intryckt och svara ja på alla frågor. Rubbat! Jag lyckades inte får igång registreringen av Google cloudprint när den satt trådlöst. Det hoppade igång när jag kopplade in nätverksladden. Sen funkade det trådlöst efter det. Skumt. I övrigt, köp

TP-Link TL-WPS510U
Full Star 1
4.3
(3)
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Bra pryl, gör sitt jobb. Värt att veta numera är att windows10 inte kan koppla ihop sig med den när man ska göra första konfigurationen pga att windows inte kan göra en ad-hoc koppling. Jag provade en Linux laptop också men det fungerade inte heller. Däremot fungerade en Ipad. Sen när allt var inställt mot nätverket var det inga problem att managera. Läs mer här: https://www.tp-link.com/se/faq-1056.html

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
t
tegis
17 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bästa med butiken är efterhanteringen när något gått snett (som i mitt fall). Inget krångel, fick ny produkt på studs. Tack för trevligt bemötande i Helsingborg. Sälja kan vem som helst göra, kundvård är svårare.

JBL Reflect Mini BT Wireless In-ear
Full Star 1
3.2
(64)
990 kr
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Sitter bra och ljudet är fullt godkänt. Ingen fel på räckvidden. Mina fick dock fnatt när svetten började rinna. Började sänka ljudet konstant utan att jag gjorde något och vid ett tillfälle hängde de sig så att jag inte ens kunde stänga av dem. Fick vänta till batteriet tog slut. De ska vara vattentäta så jag kanske fick ett måndagsex. Netonnet var mycket behjälpliga och jag fick lämna tillbaka dem och köpa en motsvarande produkt.

Klippo Excellent SH
Full Star 1
3.8
(8)
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bra maskin, går tyst, lättstartad. Enda minuset är väl att den får svårt när gräset är riktigt högt och tjockt. Då behövs en större motor. Till Babba här nedan, ditt reglage för framdrivning är trasigt. Den ska man inte behöva hålla i. Den ska endast släppa när man lättar på dödmansgreppet, Lämna tillbaka den.

Miele Classic C1 PowerLine
Full Star 1
2.3
(4)
1 999 kr
t
tegis
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Dammsugaren i sig är riktigt bra, framför allt om man köper den under 1000-lappen. Lätt att dra med sig och kraftigt ställbart sug. Kanske lite kort sladd men inget som stör nämnvärt. MEN, munstycket som följer med är under all kritik. Miele borde skämmas grovt för att skicka med sån skit till sina produkter. Suger fast i alla plana ytor (parkett, linoleum mm) och puttar bara skiten framför sig. Var beredd på att införskaffa ett originalmunstycke för ca 500 kr utöver dammsugaren.