Kategorier
Prisjakt

hightower

Medlem sen 2006-06-10
25
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Fitbit Sense
3.7
(2)
3 252 kr
19 dagar sedan*
Jag tycker den är ok; möjligen lite dyr men å andra sidan finns versa 3 om man vill ha en billigare variant. + Många sensorer (temperatur, spo2, hudkonduktivitet, ekg mm) + Hyfsat bra batteritid. Bra jämfört med Galaxy Watch, Wear OS, Apple watch men dålig jämfört med Huawei watch gt. + Betala med nfc + Wifi + Kan installera applikationer + Kommer få stöd för google asstant. + Kommer få stöd för att agera extern högtalare/mic för telefonen. + Snyggare än versa 3. - Wifi - använder inte potentialen med wifi fullt ut. Jag får inga notifieringar om inte klockan är inom bluetooth-avstånd från mobilen. - Batteritiden borde vara bättre än 6 dagar. Jag jämför med Huawei Watch gt 2 som har 14 dagar och har samma storlek. - Så sölig på att starta applikationer att man inte ids använda dem. - Finns inte så många applikationer.
*Redigerades 19 dagar sedan
Google Nest Hub
3.6
(24)
789 kr
8 månader sedan
Grym som klocka och fotoram! Fungerar hyfsat för musik på längre volym och det enda jag skakar är kamera för videosamtal. Om man vill customizea vad den visar och är tekniskt bevandrad kan man casta content från en server till den.
Eaton 5SC 500I Tower 500VA
2.3
(1)
1 816 kr
9 månader sedan
Köpte två enheter och båda gick sönder efter ca 2 år.
LG ThinQ WK7
3
(5)
1 019 kr
ett år sedan
+ Kan spela högt. + Ljudkvaliteten är bättre än de flesta smart speakers i denna prisklass. - Ingen EQ. - Verkar inte få uppdateringar lika snabbt som googles egna högtalare. När jag köpte den (April 2018) hade den ganska dålig hörsel och mina google home minis i andra rum hörde bättre fastän jag stod bredvid denna. Detta problemet är dock löst nu och den hör mig bra även om jag är i ett annat rum.
Ubiquiti Networks UniFI AP NanoHD
4.5
(14)
1 733 kr
2 år sedan
Fungerar utmärkt.
Philips 272B8QJEB
3.4
(4)
2 490 kr
2 år sedan*
Vi köpte två till jobbet. Den ena tjuter. Och så har de nån dynamic power saving (DPS) feature, default påslaget, som jävlas med ljusinställnngarna. Stäng av den!
*Redigerades 2 år sedan
Xiaomi Mi Robot Vacuum
3.9
(10)
2 870 kr
2 år sedan
Jag betalade 2500kr för den och det gör ett väldigt bra jobb! Under ett helt år har denna dammsugit vårt hus och endast i undantagsfall har vi behövt dra fram den vanliga dammsugaren. (Man får hjälpa till under soffor och liknande där den inte kommer åt, men det gäller ju alla robotdammsugare.)
Yale ENTR S
2.1
(3)
2 år sedan*
Varning för Yale ENTR-S! Valfri livshotande sjukdom är att föredra framför att befatta sig med deras app! Jag har aldrig stött på en mer ofärdig produkt än Yale ENTR-S och dess fingeravtrycksläsare och sämre app får man leta efter. Appen till android fungerar skitdåligt, men den fungerar iaf lite lite grann.. Appen till iPhone är mindre responsiv än ett screenshot! Ofta får jag tycka 10-20 gånger på en knapp i appen innan den reagerar! Båda apparna är extremt dåliga på att hitta låset och det går fortare att beställa hem ett dyrkset, lära sig dyrka lås och dyrka låset än att vänta på att appen ska hitta det. Hela teamet borde får livslångt förbud mot att skriva program och ASSA/Yale borde tvångslikvideras efter att ha lanserat den här skiten! - Skrivet under pågående hjärtinfarkt --- gammal review --- Mycket som är dåligt med den här produkten. - Manualen är endast på engelska trots att produkten bara säljs i Sverige, Norge och Danmark. - Manualen är långt ifrån komplett. Googling krävs. - Appen är grymt buggig. - Jag kan inte para låset med fingeravtrycksläsaren. Kanske fel på mitt exemplar.. - Fjärrkontrollerna är slut i hela Sverige, så ingen annan i familjen kan öppna låset utom jag.. - Går inte att integrera i hemmaautomationssystemet. + Själva låset verkar fungera.
*Redigerades 2 år sedan
Iiyama ProLite XB3270QS-B1
2.8
(1)
2 882 kr
2 år sedan
Hyfsad skärm till bra pris. Man märker att hörnen är lite mörkare pga att det blir en annan vinkel än pixlarna på mitten av skärmen, men man kan inte förvänta sig mer av en budgetskärm. Den duger utmärkt till att koda på, men en välvd skärm hade nog varit att föredra. Pixelstorleken är densamma som på mina två 24" (1920x1200) skärmar så den passar bra mellan dem.
Acer Predator X34 (bmiphz)
4
(12)
10 933 kr
4 år sedan*
Grym skärm! Den är inte perfekt. Den har inte så bra svärta. Den har lite för hög ppi (jag föredrar pixelstorlek 0.27mm). Den har rätt dåliga högtalare. Den har rätt vek strömkontakt. Det ser lite väl gaming ut. Men jag vet inte om det finns någon i detta segment som är bättre! Det är en grym upplevelse att sitta framför den!
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1