gunnarar

Medlem sen 2006-05-14
4
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 månader sedan

Bra priser, mycket snabb leverans!

Ring Stick Up Cam Battery
Full Star 1
4.2
(4)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Har haft kameran i ett halvår nu, och är mycket nöjd med den. Det enda jag kan klaga på att batteriet måste laddas ganska ofta, c:a varannan månad, så det kan vara praktiskt att komplettera med ett reservbatteri.

byggGrossen.se
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Snabb leverans. Beställde tapeter på tisdag kväll, hade dem hemma fredag. Och till ett mycket bra pris.

LG 55EG920V
Full Star 1
4.7
(19)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har haft denna TV i c:a en vecka nu, och det är bara att konstatera: LCD och plasma är på väg ut, nu är det bara OLED som gäller! Vilken bild, vilken skärpa, helt outstanding! Om du funderar på att köpa en ny TV men tycker att OLED är för dyrt, råder jag dig att vänta, priserna lär sjunka. Den här TV:n slår allt jag sett tidigare. Jag hade tidigare en Samsung 46" från 2011, och den var bland det bästa som fanns då, men den bildkvaliteten kommer inte i närheten av LG 55EG920V. Glöm allt vad clouding och bleeding heter, det existerar inte på denna. Har aldrig varit så nöjd med ett köp tidigare. Och det blir ju inte sämre av att TV:n är enormt snygg. Uppdatering: Nu har jag haft TV:n några månader, och är fortfarande lika nöjd. Det Jaxione skriver ang. banding, vignetting och blockighet är kanske relevant för en riktig TV-nörd, men för mig som vanlig tv-tittare är detta rent nonsens. Bliden är perfekt!

OBH Nordica 6501 DraughtMaster
Full Star 1
3
(23)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Har haft maskinen i snart ett halvår, och köpt ett tiotal ölfat under den tiden. Maskinen helt ok, trots lite högt fläktljud. Däremot är de ölsorter som finns att köpa (Carlsberg ock Falcon) under all kritik. Ger massor av skum hela tiden (inte bara de första glasen), och är i stort sett helt avslaget. Dessutom är det ganska dyrt. Jag har försökt kyla ölet riktigt mycket innnan jag laddat maskinen, men med samma dåliga resultat. Så länge det inte kommer bättre sorter på marknaden, så kan jag bara betrakta denna maskin som rent lurendrejeri!