Gubeee

Medlem sen 2014-12-31
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Xplora 3S
Full Star 1
2.3
(5)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte en klocka till dottern i våras. Vi har varit nöjda med funktionerna, fungerat bra och som förväntat helt klart. Men redan efter några månader slutade högtalaren fungera, och fick lämnas in för serviceundersökning några veckor. Fått en ny klocka på garanti nu och får se hur länge denna håller. Vi har en del vänner med samma klocka och i stort sett alla har haft någon form av problem och garantiärenden. Kvalitén verkar alltså låg. Xplora kundservice kan bara kontaktas via mail och har haft långa svarstider.

KitchenLab
Utmärkt
(162)
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Väldigt nöjd med Kitchenlab och dess kundsupport. Postnord hade slarvat bort mitt paket som återfanns igen efter två veckor. Kitchenlab gav mig plåster på såren trots att det inte var deras fel. Tumme upp!

Barahandtag
Usel
Redigerades 6 år sedan

Snabb leverans och verkar vara bra produkter. Dock skickade de med fel längd på skruvar vilket försenade renoveringen. De heter "Barahandtag", så man kan ju förvänta sig att de har koll på en sådan simpel sak. Dåligt.

Lyckas med mat
Utmärkt
(498)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Snabbt handläggande och leverans. Jag fick levererat choklad som jag tyckte hade något kort hållbarhet. Jag fick levererat nytt utan kostnad eller strul. Fin service.