Kategorier
Prisjakt

MrNajs

Medlem sen 2014-11-29
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Asus MG278Q
4.3
(10)
4 699 kr
4 år sedan*
Har tidigare haft en 27" skärm så det blev naturligt att gå över till den här. Vid tester mellan den här(mg278q TN) och IPS-modellen (mg279q) så har faktiskt IPS-modellen lägre input-lag än TN-modellen - har du råd så köp den med IPS. trots att det är en TN-skärm tycker jag betraktningsvinkeln var relativt bra. Annars är skärmen underbar till gaming då den har: *Stor upplösning 2560*1440 WQHD som funkar perfekt till 27". *144Hz samt en Freesync(EJ Nvidia grafikkort) som går från hela 40-144Hz - detta betyder att skärmen kommer eliminera Screen-tearing och ghosting väldigt bra. *Inbyggt skydd mot blått ljus som kan bli jobbigt för ögonen. *DisplayPort 1.2 samt hdmi 2.0 och port för hörlurarna(ej mic) på baksidan. *Olika lägen som man kan ställa in beroende på vad man spelar eller vad man kollar på - sitter Joystick på baksidan så det går väldigt fort och lätt att ändra inställningar. *Fot med Quick-Release som går att ta lös på 5 sekunder OCH den går att rotera rejält och vinkla uppåt & neråt samt höja & sänka! Finns även något som kallas "Gameplus" vilket är tre alternativ som du kan aktivera. 1.Crosshair - tre olika crosshairs som visas ovan på bilden - väldigt bra om man ska No-Scope:a i olika spel ;) 2.Timer - har inte fått använding av denna men kanske kan användas till att ta pauser när det gått viss tid. 3.FPS-counter - Riktigt bra när man vill veta om spelet är uppe i 144Hz eller inte. Lite nackdelar: Nu är det nästan omöjligt att få en skärm utan Back-Bleed men det är ändå en nackdel och min skärm hade lite nere i högre och vänstra hörnen vilket inte stör mig så jag är glad att det inte hamnat någon annanstans. Ljudet är högt men lite tråkig ljudkvalitet för priset. Gameplus borde haft bättre "Crosshairs" då dem som följer med är väldigt stora. Hade varit kul om man kunde ladda ner skärm-profiler också tror det är BenQ som har det. Man laddar ner skärmprofiler som andra användare har gjort (t.ex. e-sportsproffs som använder samma skärm) och behöver då själv inte testa sig fram för optimal bild. Utöver det älskar jag min skärm och är nöjd med den. Hoppas jag hjälpt dig!
*Redigerades 4 år sedan
Sony MDR-V55
3.9
(28)
595 kr
4 år sedan*
Svårt att hitta bättre hörlurar i den här prisklassen. Ljudet är neutralt, bas finns i dem men jag rekomenderar en förstärkare om man ska använda dem till telefon eller annan enhet som inte har mycket kraft. För mig klämde hörlurarna väldigt mycket i början men efter några månaders användande kan jag ha dem i långa sessioner - fick ont då det ligger utanpå örat. Rekomenderar att man 'bränner in' hörlurarna då de låter bättre och bättre ju fler drifttimmar högtalarna fått gå. Man kan fälla ihop hörlurarna så de tar mindre plats och tål transport bättre, går även att fälla ut hörlurarna - gjort för DJ's och liknande. Den platta kabeln är toppen då det är omöjligt att få den att trassla sig. Det enda som skulle uppskattats var om kabeln var avtagbar.
*Redigerades 4 år sedan
Antec One (Svart)
3.8
(5)
717 kr
4 år sedan*
Lyckades köpa mitt Antec One för under 300 kronor på rea och för det priset är det inge chassi som slår det här. Det är ganska litet, får in en CoolerMaster hyper 212 Evo med några millimeter kvar till sidoluckan. Det är lätt att sätta i/ta ur Hårdiskar med den verktygslösa designen, man skjuter in hårddisken från baksidan av moderkortet. Lite tråkigt att det inte är modulärt då Hårddiskarna blockerar insuget. Fick köpa till dammfilter och göra ett av ett par strumpbyxor för det är inte några som följer med. Kabeldragningen går att gömma någorlunda bakom moderkortet. Det var lämpligt med förmonterade Stand-offs för moderkortet och en rejäl cut-out på baksidan. USB-3.0 portarna fram funkar bra!
*Redigerades 4 år sedan
Gymgrossisten
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Då gymgrossisten hade tekniska problem med deras hemsida så att man inte kunde beställa så gick jag miste på en rea på 25%, frågar om de kan göra något åt det då det var deras sida som krånglade. De kommer med ursäkter att it:n inte alltid kan fungera och här är deras förtjänst, ett dåligt betyg - bra jobbat gymgross ;)
*Redigerades 4 år sedan