Snurrbo

Medlem sen 2006-03-21
171
Bidrag
254
Hjälpsamröster
Nedis Wi-Fi Smart Video Doorbell
Full Star 1
2.9
(7)
444 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 dagar sedan

Bra pris men väldigt bristfällig funktion. När det funkar så är den bra. Problemet är att den tappar nätverket trots 97-99% signalstyrka. Oftast när den tappar nätverket så måste antingen klockan eller routern startas om för att den ska få kontakt igen. Bra att den inte behöver batteri. Den drivs av den gamla "dumma" dörrklockans kablage. När det funkar så är bilden bra och jag upplever inte som flera andra här att man måste vinkla den uppåt. Jag har monterat den ca 1.30 från marken för att man inte ska filma rakt in i magen på den som ringer på. Även när klockan tappar wifi eller man inte får bild från den(vilket är typ varannan gång) så funkar själva ringklockan med sin innedel så man hör att nån trycker på knappen. Summering: De kunde gärna lagt på 200-300 på priset och gjort så funkar stabilt. I nuläget så är den alldeles för opålitlig.

OnePlus Nord 2 5G Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
4.4
(189)
4 176 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 dagar sedan

Mycket bra mobil! Snabb, snygg, smidig och med bra drifttid. Tar dessutom väldigt bra foton. Laddare supersnabbt med medföljande 65W laddare.

Compu-mail.se
OK
(73)
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
UselRedigerades 12 dagar sedan

Verkar ha satt i system att lägga ut fel priser mot Prisjakt. Exempel: Mushkin DDR4 32GB kit. Står på Prisjakt att Compumail tar 403kr. https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5777601 På Compumails egna sida så står det 822kr. https://compu-mail.se/sv/search?q=MES4U320NF16GX2 En prisskillnad på 104% Extremt oseriöst! 👎

Sony PlayStation DualSense Edge - White (PS5) (Original)
Full Star 1
4.3
(9)
2 690 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
en månad sedan

+ Snygg + Skön att hålla i + Laddbart batteri ingår(inbyggt)=miljövänligt + Många knappar + En del nya kul funktioner + Bra touchpad - Dyr! - Opraktiskt med vita grepp. De blir fort sunkiga om man inte torkar av efter varje spelpass - Dålig batteritid - Det går inte att byta batteri. När batteriet är tomt så måste man ta en ofrivillig paus i spelandet - Progressiva avtryckare är en gimmick som man snabb tröttnar på och som ger en nackdel mot snabba motståndare

Apple iPad Air WiFi 256GB M1 2022 (5th Generation)
Full Star 1
4.8
(500+)
8 990 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan

Ganska bra men alldeles för dyr! + Mycket lagring + Snabb + Bra färger på skärmen + Stereoljud + USB-C - iOS - IPS LCD-skärm =Snålt av Apple! För priset så är OLED en självklarhet. - Skärmformatet. Funkar väldigt dåligt för spel och film. - Ingen HDMI-utgång

Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
Full Star 1
4.8
(500+)
6 929 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades en månad sedan

Presterar väldigt bra gällande spel även om den inte riktigt når upp till den prestanda och den bild- och ljudkvalitet man får från Xbox Series X. Många bra spel men det blir dyrt att köpa allt. Skulle vilja ha motsvarande system som Xbox Series X har med Gamepass. Tyckte designen såg fräck ut när jag såg den på bild men när man har den framför sig så känns den plastig och ser mest konstig ut. En plastig leksak som samlar fingeravtryck. Skulle vara fint att spela spel i 4K 120Hz på min LG Oled 65" men den PS5:an har tyvärr inte prestanda nog för det. Handkontrollerna är bra och har många funktioner och finesser. Kanske för många.. De adaptiva tryckknapparna är en ren gimmick. De ger försämrad reaktionstid när man spelar. Att trycka iväg ett skott tar nån ms extra vilket är helt värdelöst i multiplayer eller när man möter en snabb boss. En bra konsol men förväntade mig mer. Helt klart omsprungen av Xbox Series X även om prestandaskillnaderna inte är jättestora. Så länge priset ligger på nuvarande nivåer >8000kr så är den extremt ovärd att köpa.

Apple TV 4K 64GB
Full Star 1
4.5
(500+)
1 795 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan

Gör det den ska men till ett högt pris. Bra bild och lättnavigerat system. Fjärrkontrollen känns rejäl men borde ha airmouse-funktion istället för touchpadden som är trälig att ha på en fjärr. Appstödet är sådär. Löjligt dyr!

Google Chromecast med Google TV (4K)
Full Star 1
4.6
(500+)
689 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Med tanke på priset kan det inte bli annat än full pott. Har allt och gör allt man kan tänka sig utom möjligtvis att dubblera som dator. Men det är inte långt borta. De flesta appar man behöver finns men saknar t.ex. IMDB. Jag kör Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Telia Play och Spotify och alla funkar utmärkt. Netflix app är den som känns mest polerad medans Amazon Prime känns lite beta men det är ju inte den här burkens fel. Telenor Stream finns inte men det är nog ett större problem för Telenor då man helt enkelt väljer en TV-leverantör som har app för den plattform man använder. Fjärren är nästan lite för liten. Att den är vit är snyggt men frågan är hur länge. Vita fjärrkontroller brukar ju se lite sådär ut efter ett tag. Jämfört med Mi Box S 4K så känns den här lite rappare men i övrigt är de såklart rätt lika eftersom båda kör Android TV. Kommentar till hennish modöme här under: * Man kan avinstallera de appar man inte vill ha och installera de appar man vill ha. * När man ex. avinstallerat Disney+ så kommer inga rekommendationer för Disney+. * Man lägger in sitt Googlekonto en gång. Sen är det där och man behöver inte logga in igen. * Det finns flera appar som gör att man kan ha mobilen till fjärrkontroll. Söker man så hittar man och det funkar bra.

Google Chromecast med Google TV (HD)
Full Star 1
4
(6)
429 kr
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 månader sedan

Så billig att det nästan är löjligt att ha synpunkter på den men inget är ju perfekt här i världen. + Billig (billigaste mediaspelaren på marknaden). + Liten och smidig. + Passar alla tv-apparater. + Hur många appar som helst att välja på. Nästan som i mobilen. + Rätt snabb. + Bra bild och ljud. + På nästan alla sätt bättre än en Apple TV men för en bråkdel av priset. - Klarar inte 4K (men det finns ju en modell för det som bara kostar ett par hundralappar extra). - Den vita fjärren är snygg men lär se sunkig ut efter ett tag om man inte gör rent den med jämna(och korta) mellanrum. - Menysystemet för Google TV är inte superkul. Det funkar men är lite yxigt utformat. - Har inte fjärrkontroll med AirMouse-funktion som ex. LG:s tv-apparater. Det hade gett en stjärna till.

Proshop
Utmärkt
(500+)
Snurrbo
Snurrbo
171 omdömen
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Har handlat några gånger av Proshop och det har alltid fungerat bra. Inget krångel och inget tjafs. Snabba leveranser och bra hantering vid reklamation.