Kategorier
Prisjakt

onnerby

Medlem sen 2014-11-25
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Devoniq Audio Shock 2
3.7
(8)
ett år sedan
Kan konstatera att jag inte är helt vän med "on-ear"-lurar eftersom man blir lite trött i öronen efter ca en timme och behöver ta dem av sig några minuter. Men det har inget med dessa lurarna att göra :) Ljudet är kanonbra och jag gillar att man har möjlighet att köra med sladd för att slippa fördröjningen med bluetooth när man tex komponerar musik. Har förstått att mikrofonen kanske inte är den bästa, men den använder jag bara någon enstaka gång ändå. Viker ihop sig smidigt och tar liten plats i ryggsäcken. Helnöjd med tanke på priset runt 300-lappen
Devoniq Audio Envy
3.5
(57)
ett år sedan
Perfekta lurar för priset. Har haft dem i lite över ett år nu utan några som helst problem. Har testat en massa andra liknande "sport-lurar", men det har alltid varit problem med tex batteriet som sitter på "dumma" ställen och tynger ner på olika sätt. Dessa sitter perfekt i mina öron och hamnar aldrig på sniskan på något sätt. Det bästa är också att de är magnetiska och hänger bra runt halsen när man inte lyssnar.
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Alltid trevlig personal när man är där (Ekelundsgatan, Göteborg) och mycket bra service. Finns inte varorna inne så går det alltid snabbt att få in dem. Gillar nya sidan också - för det behövdes en uppfräschning :)
*Redigerades 3 år sedan