Prisjakt

roljud

Medlem sen 2006-02-22
45
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Niotek
Utmärkt
(49)
r
roljud
45 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Toppenbutik för gamers! Bra priser och blixtsnabb leverans så länge de har produkten i eget lager. I mitt fall beställde jag på eftermiddagen och hade spelet jag beställt på förmiddagen nästkommande dag. Inget att tveka på.

Audio Technica Germ Killing ATH-TWX9 Wireless ANC Earbuds
Full Star 1
4
(1)
3 490 kr
r
roljud
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Inga andra Bluetooth In-Ear lurar jag testat låter lika bra som dessa enligt mina preferenser. Jag är musiker så jag är lite känslig för hur ljud borde låta. De har framförallt ett väldigt ärligt ljud. Jag äger även Technics EAH-AZ60 (som för övrigt också låter väldigt bra), Sennheiser Momentum True wireless 3 och B&W Pi7 S2. Många In-Ears, särskilt mina B&W, färgar ljudet alldeles för mycket i min smak. Mina ATH-TWX9 är väldigt rakt på sak så att säga. Ett väldigt naturtroget ljud. Jag drar av en stjärna eftersom den ena av lurarna gick sönder. De två delarna lossnade från varandra och "glappade". Ljudet förändrades inte. Konstruktionen är kanske lite känslig, men Audio Technica/Hembiobutiken skickade nya utan att krångla det minsta. Jag var också tvungen att byta öronpluggarna till de som var långa (följer med i paketet) för att få lite mer bas. Det handlar förstås om hur det passar i ditt öra, men för min del så hamnade standardpluggarna för långt ut i örat och lurarna tappade bas. Basen finns där men det är viktigt att få till rätt passform i örat.

Technics EAH-AZ60 Wireless In-ear Headset
Full Star 1
4.5
(16)
2 058 kr
r
roljud
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Jag äger för närvarande dessa lurar, Sennheiser Momentum True wireless 3 och Audio Technica ATH-CKS50TW. Ljudmässigt låter dessa bäst. Älskar ljudet i dem. Sennheiser är inte mycket sämre men trots allt inte lika bra. Jag är musiker så mina krav är höga och jag vill ha ett "ärligt" ljud där jag kan höra alla detaljer. Jag har även försökt mig på andra lurar, exempelvis Jabra Elite Pro 7, men de är i princip olyssningsbara i jämförelse med AZ 60. Jag drar dock av en stjärna för hållbarheten. Basen dog i ena luren efter runt 3 månader. Jag fick ett nytt par, men efter ett halvår uppstod samma problem. Det är tråkigt att de inte håller bättre. Samtidigt har jag ju använt dem väldigt mycket. Passformen är inte heller perfekt för alla, men de sitter trots allt bra i mina öron.

Nordic Nest
Utmärkt
(393)
r
roljud
45 omdömen
Bra3 år sedan

Bra priser, snabba leveranser och en kundtjänst värd namnet. Det sistnämnda är man verkligen inte bortskämd med bland dagens nätföretag.

Cuisinart CPK18E
Full Star 1
3
(1)
r
roljud
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Kvaliten verkar vara mycket bra. Den värmer också vattnet snabbare än min förra vattenkokare. Det känns på det hela taget som en gedigen vattenkokare. Det finns dock 3 designmissar som är irriterande: 1. Handtaget är inte så ergonomiskt riktigt när lyfter vattenkokaren och den är hyfsat välfylld. Det är i stort sett omöjligt att lyfta den på något vettigt sätt med bara en hand. hade inte knapparna suttit där de sitter så hade man kanske kunnat haft tummen där som stöd men som det är nu blir det väldigt tokigt. 2. Att nivåmätaren sitter bakom handtaget var något jag såg redan innan jag köpte den så det kan jag förstås leva med. Så himla välgenomtänkt är det däremot inte. 3. När man ska hälla ur den sista decilitern vatten ur behållaren så strilar det åt alla möjliga håll. Man får passa sig så att man inte håller handen i en kopp och bränner sig. Just detta är det som jag tycker är allra mest irriterande med vattenkokaren. Jag vill inte värma vatten i onödan, men som det är nu så får jag värma lite extra vatten för att slippa problemet.

PowerWalker VI 2200 RLE
Full Star 1
3.5
(2)
2 975 kr
r
roljud
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Enligt beskrivningen på Dustin skulle den vara näst intill ljudlös. Att den ska vara tyst står i alla beskrivningar. Det är den verkligen inte. Den låter som ett mindre ställverk. Helt omöjlig att använda i min musikstudio. Jag skickade tillbaka den direkt.

Glue Smart Lock 2nd Gen
Full Star 1
3.3
(20)
r
roljud
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har haft Glue Lock i ca 1,5 år och är nöjd. Anledningen till att det inte blir full pott är att man inte får ett meddelade om huruvida dörren faktiskt är låst eller inte. Om dörren inte är riktigt stängd så blir den ju inte heller låst (såklart...det blir den ju inte med vanlig nyckel heller), men man borde ju få ett meddelande om det.

ASRock X370 Killer SLI
Full Star 1
5
(1)
r
roljud
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Ett alldeles utmärkt moderkort. Har fungerat helt klanderfritt och BIOSuppdateringarna har gått som en dans. Drar av en stjärna för priset som ligger något i överkant, åtminstone här i Sverige. Uppdatering: Moderkortet klarade inte senaste BIOS uppdateringen utan dog då. Vi får se om moderkortet går att rädda eller om kanske ASRock skickar ett nytt. Jag behövde uppdatera BIOS eftersom minnena inte klockade riktigt som det skulle. Det är förstås inte ASRocks fel att uppdateringarna behövs. Ryzen behöver några BIOS uppdateringar innan allt är på plats. Kortet borde dock kunna klara uppdateringen. Det skulle ASRock sett till. En ny uppdatering: ASRock skickade mig ett nytt kort utan kostnad. Riktigt bra service kan jag tycka. Kortet är som sagt bra, men jag är tveksam till att jag försöker mig på en ny BIOSuppdatering i onödan. Om du inte behöver göra någon uppdatering så lär du inte bli besviken på kortet.

Honda Miimo 520
Full Star 1
5
(2)
19 340 kr
r
roljud
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Min klippare är inne på sitt tredje år nu. Den går som en klocka. De få gånger som den fastnat är det väldigt tydliga hinder som stoppat den, nedfallna grenar och annat. Det som brukar klagas på är att installationen är svår, men det upplevde jag inte alls. Jag gjorde all installation själv. Det kan ju tänkas att den är onödigt krånglig i jämförelse med andra klippare, men eftersom jag bara installerat denna så kan jag ju inte jämföra. Den är väldigt tyst och gräsmattan har aldrig varit finare. Jag har också noterat fördelen med att den anpassar hastigheten efter tjockleken på gräset. Det är, speciellt vid första igångsättningen på våren, en väldigt viktig funktion eftersom gräset då är väldigt högt. Jag har också låtit den stå vid något tillfälle då jag varit bortrest. Då kan gräset vara rätt långt när vi är tillbaka och då löser den detta galant. Drar av en liten pinne för priset, som kanske är i saftigaste laget. Måste ändå säga att det varit värt varenda krona.