Prisjakt

roljud

Medlem sen 2006-02-22
38
Bidrag
25
Hjälpsamröster
Tirendo
Dålig
(24)
Usel
2 månader sedan
Skitföretag. Borde ha läst omdömena här innan jag beställde. Priset som stod i beställningen och på räkningen var inte det jag fick betala. Jag betalade via PayPal och då blev priset annorlunda mot det som stod på sidan. Man skyllde på valutakursen som PayPal använde och hänvisade till dem. Jag handlar alltid via PayPal och ofta från Tyskland. Det funkar alltid. Kundtjänsten sket fullständigt i mina klagomål och hänvisade till PayPal. Aldrig mer Tirendo.
Nordic Nest
Utmärkt
(285)
Bra
10 månader sedan
Bra priser, snabba leveranser och en kundtjänst värd namnet. Det sistnämnda är man verkligen inte bortskämd med bland dagens nätföretag.
Cuisinart CPK18E
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Kvaliten verkar vara mycket bra. Den värmer också vattnet snabbare än min förra vattenkokare. Det känns på det hela taget som en gedigen vattenkokare. Det finns dock 3 designmissar som är irriterande: 1. Handtaget är inte så ergonomiskt riktigt när lyfter vattenkokaren och den är hyfsat välfylld. Det är i stort sett omöjligt att lyfta den på något vettigt sätt med bara en hand. hade inte knapparna suttit där de sitter så hade man kanske kunnat haft tummen där som stöd men som det är nu blir det väldigt tokigt. 2. Att nivåmätaren sitter bakom handtaget var något jag såg redan innan jag köpte den så det kan jag förstås leva med. Så himla välgenomtänkt är det däremot inte. 3. När man ska hälla ur den sista decilitern vatten ur behållaren så strilar det åt alla möjliga håll. Man får passa sig så att man inte håller handen i en kopp och bränner sig. Just detta är det som jag tycker är allra mest irriterande med vattenkokaren. Jag vill inte värma vatten i onödan, men som det är nu så får jag värma lite extra vatten för att slippa problemet.
*Redigerades ett år sedan
PowerWalker VI 2200 RLE
Full Star 1
2.3
(1)
2 239 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Enligt beskrivningen på Dustin skulle den vara näst intill ljudlös. Att den ska vara tyst står i alla beskrivningar. Det är den verkligen inte. Den låter som ett mindre ställverk. Helt omöjlig att använda i min musikstudio. Jag skickade tillbaka den direkt.
Glue Smart Lock 2nd Gen
Full Star 1
3.1
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Har haft Glue Lock i ca 1,5 år och är nöjd. Anledningen till att det inte blir full pott är att man inte får ett meddelade om huruvida dörren faktiskt är låst eller inte. Om dörren inte är riktigt stängd så blir den ju inte heller låst (såklart...det blir den ju inte med vanlig nyckel heller), men man borde ju få ett meddelande om det.
ASRock X370 Killer SLI
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Ett alldeles utmärkt moderkort. Har fungerat helt klanderfritt och BIOSuppdateringarna har gått som en dans. Drar av en stjärna för priset som ligger något i överkant, åtminstone här i Sverige. Uppdatering: Moderkortet klarade inte senaste BIOS uppdateringen utan dog då. Vi får se om moderkortet går att rädda eller om kanske ASRock skickar ett nytt. Jag behövde uppdatera BIOS eftersom minnena inte klockade riktigt som det skulle. Det är förstås inte ASRocks fel att uppdateringarna behövs. Ryzen behöver några BIOS uppdateringar innan allt är på plats. Kortet borde dock kunna klara uppdateringen. Det skulle ASRock sett till. En ny uppdatering: ASRock skickade mig ett nytt kort utan kostnad. Riktigt bra service kan jag tycka. Kortet är som sagt bra, men jag är tveksam till att jag försöker mig på en ny BIOSuppdatering i onödan. Om du inte behöver göra någon uppdatering så lär du inte bli besviken på kortet.
*Redigerades 3 år sedan
Honda Miimo 520
Full Star 1
3.5
(1)
16 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan
Min klippare är inne på sitt tredje år nu. Den går som en klocka. De få gånger som den fastnat är det väldigt tydliga hinder som stoppat den, nedfallna grenar och annat. Det som brukar klagas på är att installationen är svår, men det upplevde jag inte alls. Jag gjorde all installation själv. Det kan ju tänkas att den är onödigt krånglig i jämförelse med andra klippare, men eftersom jag bara installerat denna så kan jag ju inte jämföra. Den är väldigt tyst och gräsmattan har aldrig varit finare. Jag har också noterat fördelen med att den anpassar hastigheten efter tjockleken på gräset. Det är, speciellt vid första igångsättningen på våren, en väldigt viktig funktion eftersom gräset då är väldigt högt. Jag har också låtit den stå vid något tillfälle då jag varit bortrest. Då kan gräset vara rätt långt när vi är tillbaka och då löser den detta galant. Drar av en liten pinne för priset, som kanske är i saftigaste laget. Måste ändå säga att det varit värt varenda krona.
Mobilladdaren.se
Bra
(114)
Utmärkt
4 år sedan*
Har du tröttnat på billigt skräp som bara kanske fungerar ett tag så är det hit du ska vända dig. Köpte den bästa USB laddaren jag nånsin ägt här. Det blir garanterat fler köp.
*Redigerades 4 år sedan
Gigabyte GA-AX370-Gaming K3
Full Star 1
4
(2)
2 330 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Har fungerat klanderfritt för mig hittills. Riktigt praktiskt med bara Smart fan kontakter. Drar av en pinne för att det "bara" finns en plats för M.2. I mitt gamla kort fanns det 2 och dessa delade inte bandbredd med något av de andra uttagen. Köpte detta eftersom mitt gamla kort, ASRock X370 Killer SLI, dog när jag skulle uppdatera BIOS.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1