boomchackalack

Medlem sen 2006-02-07
145
Bidrag
99
Hjälpsamröster
HP Thunderbolt Dock 230W G2
Full Star 1
2.5
(2)
2 428 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Inget fel på den här. Klarar mina krav: - 4k i 60hz - Thunderbolt 3 - Gb ethernet - Tyst fläkt (stannar helt när dator inte är ansluten) - Startar laptop med ett tryck på toppen Använder den med en Elitebook 840 G8 och har varit rock solid. Givetvis är fw uppdaterad till senaste. Tycker det verkar som denna fått ev barnsjukdomar åtgärdade. Har två av denna och båda fungerar utmärkt. Fick laga kabeln på den senaste som hade 3 skadade ledare precis i anslutningen till dockan där någon förmodligen varit vårdslös. Har även kopplat bort fläkten som inte verkar behövas alls. Den blir inte ens ljummen utan fläkt.

Apple AirPods 3rd Generation Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(20)
1 799 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Bästa Airpods o då har jag haft alla som släppts utom Max. Använder dessa mest inomhus o då saknar jag inget. Pro funkar bättre ute i bullriga miljöer. Jag har trånga örongångar och slipper gärna pluggarna som blir tröttsamma i längden.

Cannondale Trail SE 3 2021
Full Star 1
3.3
(1)
12 999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kul hoj o köra i skogen med. Jag är nybörjare o tycker den här passar utmärkt för mina behov. Dropper post är ju väldigt användbart o lite längre dämpare har varit guld. På asfalt är den enkel o låsa i farten men cykeln är ju inte optimal för det. Funkar o transportera sig. Växlarna är fullt tillräckliga för mig som inte kör så fort på landsväg. I spåret är det inget som saknas. Det är där den verkligen glänser. Tar sig upp för väldigt branta backar. Kommer nog byta styre till ett lite högre då jag (gubbe) inte är helt bekväm med att ligga raklång över styret. Annars har jag inget o klaga på.

Heatit Z-TRM3
Full Star 1
3.6
(3)
1 289 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Inget att klaga på. Fick göra en ota fw upgrade pga fel i target temp. Men sen fungerar allt i home assistant som förväntat. Bra att displayen går att släcka vid vila.

Logitech Combo Touch For iPad Air 3/Pro 10.5 (Nordisk)
Full Star 1
3.3
(1)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Notera: Den är inte trådlös, man ansluter magnetiskt genom kontakten på sidan som apple tgb vilket även strömförsörjer allt. Köpte denna direkt när den släpptes o har haft den ett tag nu. I början kunde det vara problem med anslutningen efter att min Ipad legat i viloläge så man fick koppla i o ur den för att vakna. Nu har det kommit uppdateringar så det är inget problem längre. Se till att uppdatera både fw och ios alltså. Jag gillar tgb och skriver relativt obehindrat även om jag till vardags skriver på ett fullstort tgb så är inte skillnaden jättestor. Touchpad är faktiskt riktigt användbar och jag föredrar den framför att kladda på skärmen så länge tgb är inkopplad. Vill man läsa o surfa som vanligt på ipad är det enkelt att bara plocka av o lägga åt sidan. Visst hade det varit bra om den var tunnare och man kunde bara fälla undan tgb så det alltid fanns med, men inget jag stört mig på så mkt. Att ergonomin är så pass bra är ju viktigare. Det känns som när man har allt ihopfällt skyddas ipad väl o är rejäl o hålla i.

Osram Smart+ Motion Sensor
Full Star 1
2.8
(1)
277 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ansluter enkelt till Conbee II. Visar även temp. Fynd just nu. Men för fullpris föredrar jag mina Philips Hue sensorer.

Roland GO:KEYS
Full Star 1
3.3
(1)
3 375 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ser ut som en leksak kanske men den här är mkt kompetent. Bra pianoljud, hyfsade högtalare o fin känsla i tangenter. Ville eg ha ett elpiano men detta räcker långt med ett stativ och en riktig pedal till. Roligt att man får en massa andra ljud som kan användas för att göra kompletta låtar. Batteridrivet och bluetooth gör att man kan köra helt sladdlöst om man vill. Jag använder en Ipad med Korg Gadget som sequencer med instrumentet Taipei för att spela in o.styra ljuden och det öppnar upp helt nya möjligheter genom automation och midi cc. Har även audio in och hörlursuttag med 3,5 mm kontakt.

Logitech Performance Combo MK850 (Nordisk)
Full Star 1
2.3
(3)
749 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Nej, jag gillar inte alls detta tangentbord och inte musen heller faktiskt. Vår IT inköpare envisade med att köpa dessa istället för MX800 som vi hade tidigare o är betydligt bättre tycker jag. Den välvda formen med skramliga tangenter känns inte alls premium som priset. Lägg hellre lite pengar till o satsa på ett MX Keys om du vill ha nått riktigt bra.

Logitech MX Keys with Palm Rest (Nordisk)
Full Star 1
3
(3)
1 390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Har haft ett Logitech K800 i ungefär 8år som har fungerat mkt bra men nu har det börjat käka batterier. Förstår inte varför eg. men Logitech tyckte väl det var dax o gå o handla detta vilket jag gjorde när Elgiganten skickade med palm rest för lägre pris än ordinarie MX Keys. Känslan är ganska lik K800 vilket är positivt. I princip identisk layout så man behöver inte "lära" sig o börja titta på tangenterna igen. Om jag ska försöka hitta något negativt är det att Nordisk layout betyder att norska o danska tangenter är mer iögonfallande märkta. Så om det är viktigt för dig kan det vara värt att nämna. Själv tycker jag inte det gör så mkt eftersom placeringen stämmer från vad jag är van vid sen tidigare.

LogiLink BT0015
Full Star 1
3.1
(18)
73 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

5 år senare funkar det med AptX efter att ha dammat av den. Räckvidd suverän o inget mer sprakande ljud som jag får med det integrerade Intel BT chipset i laptopen. Avinstallera allt o starta om så kickar det igång o hittar mina enheter. Dock tråkigt att det inte är löst på ett bättre sätt i Windows utan kräver handpåläggning fortfarande. Verifiera att windows verkligen använder AptX med följande verktyg: https://www.bluetoothgoodies.com/tweaker/download/ Jag får följande resultat när jag anluter mina AptX hörlurar: [CODEC#1 supported by device] CODEC Type: aptX low latency [CODEC#2 supported by device] CODEC Type: aptX, Sampling Frequency: [16]/[32]/44.1/48kHz, Channel Mode: Stereo/[Mono] [CODEC#3 supported by device] CODEC Type: SBC, Sampling Frequency: 16/32/44.1/48kHz, Channel Mode: Mono/Dual Channel/Stereo/Joint Stereo, Block Length: 4/8/12/16, Subbands: 4/8, Allocation Method: SNR/Loudness, Min/Max Bitpool: 2/53 [CODEC#4 supported by device] CODEC Type: MPEG-2, 4 AAC, Object Type: MPEG-2 AAC LC/MPEG-4 AAC LC/[MPEG-4 AAC LTP]/[MPEG-4 AAC scalable], Sampling Frequency: 8/11.025/12/16/22.05/24/32/44.1/48/[64]/[88.2]/[96]kHz, Channels: 1/2, VBR: supported, Bit rate: 320 000 [CODEC selected by Windows] CODEC Type: aptX, Sampling Frequency: 44.1kHz, Channel Mode: Stereo Nej, du noujzz detta är helt perfekt. Hade tidigare en bt 4 med broadcom chipset som var dålig räckvidd (klass 2). Med den här kan jag röra mig i hela huset utan problem. Edit: Apt-X fungerar endast med CSR drivrutiner (ligger på skivan) Efter att ha rensat gamla BT drivrutiner fungerar det. Fick hjälp med det här: http://goughlui.com/2014/02/22/avantree-bluetooth-4-0-micro-usb-dongle/ Som en liten bonus funerar nu mitt headset med multipoint till iphone kopplat samtidigt som till windows. Äntligen!