Prisjakt

Benji1453

Medlem sen 2014-09-11
15
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Philips HTL9100
Full Star 1
3.7
(14)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Ljudet är acceptabelt. Basen är dålig, även när man har den lägsta nivån på basen låter den väldigt mycket, dåligt på nätterna. Väldigt dåligt med funktioner, svårt att anpassa hur man vill.

*Redigerades 5 år sedan
Logitech Harmony 650
Full Star 1
4.1
(39)
696 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Sådär. Fungerar egentligen bra endast med funktionen där man har olika aktiviteter. Men även då strular den ibland. Skulle nog satsa på en lite dyrare variant om man vill ha en multikontroll.

*Redigerades 5 år sedan
Asus RT-AC68U
Full Star 1
4
(127)
939 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*

Fungerar helt perfekt. Köpte denna när jag var missnöjd(såklart) med Bredbandsbolagets egna router. Har fungerat utan problem i snart 2 år. Använder mig även utav deras AiCloud där jag kopplat i 2 externa hårddiskar som jag kan nå var som helst, när som helst. Rekommenderar starkt till alla.

*Redigerades 5 år sedan
Electrolux EKAM300
Full Star 1
3.4
(8)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Efter 14 månader dog den helt plötsligt, det kommer ingen elektricitet till den överhuvudtaget. Eftersom Electrolux bara har 1 års garanti måste man lämna in den på service och betala för det, riktigt dåligt. Aldrig mer någonting från Electrolux.

*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
5 år sedan*

Vill börja med att säga att mitt betyg endast reflekterar deras bemötande och hantering utav retur/reklamationer. Köpte en hel del produkter där flera av de skulle vara med specialpriser. När jag dagen efter såg på kvittot att jag betalat ordinarie priset gick jag tillbaka till butiken i Barkarby för att rätta till felet. Killen i kassan var helt oförstående till vad som hänt och vägrade rätta till priset. Fastän det även i deras system syns att jag bokat för ett pris men betalat för ett annat pris i kassan så ansåg han att han inte kunde göra nått åt saken. När jag försökte få en förklaring i varför jag ska betala mer i butiken när jag bokat för specialpris i nätet och att de själva inte justerat det rätta priset i kassan så sade han att det inte fanns någonting att diskutera och att han hade andra kunder att ta hand om. När jag sade att jag helt enkelt kommer att komma tillbaka och returnera varorna bara för att beställa och köpa om de med det justerade priset, vilket bara skulle vara onödigt för oss båda, så brydde han sig inte alls och sa att jag får göra som jag vill. Deras priser, webbutiken och själva köpet är väldigt bra och smidigt. Det är om man har problem efter köpet som Webhallens anställda inte vet hur man ska bete sig mot en kund, inte respekterar konsumentköplagen och har noll koll på returhantering.

*Redigerades 5 år sedan
Philips Series 5000 QT4022
Full Star 1
2.7
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

Har ägt väldigt många skäggtrimmers under åren och den här är verkligen den bästa jag någonsin haft. Klipplängderna, från 0,5 mm, att den är helt vattentät och bara går att tvätta rent under kranen, batteritiden, prestandan samt ergonomin, hur skön som helst att hålla i. Om min nuvarande som jag haft i över 2 år skulle gå sönder så skulle jag definitivt köpa en likadan.

*Redigerades 7 år sedan
Sida 2