Prisjakt

Prez

Medlem sen 2005-12-22
22
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Logitech G9
Full Star 1
4.8
(35)
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Uppdatering: Nov 2022 Jag skrev den här recensionen för ca 13 år sedan och jag använder musen än idag då jag inte lyckats hitta en bra ersättare. Den ser ut som jag känner mig men funkar fortfarande 😁 Gamla recensionen: En toppen mus! + Finns mycket som är bra med denna mus, min favorit är dock att man kan ändra vikten! Har även roliga småfunktioner som t ex att byta färg på DPI-indikatorn :) - Kunde ha suttit lite bättre i handen.

Sennheiser CX Plus True Wireless In-ear
Full Star 1
4.7
(9)
1 037 kr
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Var lite skeptisk till wireless in-ear men när nya telefonen saknade hörlurarutgång blev jag tvungen att titta på alternativ till de gamla trogna hörlurarna med kabel. Efter massa googlande kom jag fram till att dessa gav ganska bra valuta för pengarna och det skadade inte jag gillar Sennheiser sedan tidigare då jag med nöje ägt ett antal av deras produkter. Har nu haft dessa i ca en månad och använder de främst när jag tränar på gymmet eller går en promenad och det har funkat riktigt bra. Tog lite tid att vänja sig vid touch-kontrollerna men det är väl och förvänta när en gammal gubbe (på 40ish år) testar ny teknik. Sitter riktigt bekvämt, har aldrig känt att de ska ramla av under övningarna och bra ljud också. Ingen som klagat på ljudet under samtal heller.

Xiaomi 12 5G Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
3.7
(6)
4 791 kr
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Är väldigt nöjd med telefonen. Den är väldigt snabb och känns bra i handen. Tycker de har tänkt till lite extra vad gäller gränssnittet MIUI jämfört med min gamla Samsung Galaxy S20 och skönt att slippa Bixby. För övrigt så tycker jag denna telefonen gav mycket mer värde för pengarna jämfört med tex Galaxy S22 som skulle kosta ca 50% mer. PS. Någon nämnde att fingeravtrycksläsaren inte fungerar bra men det är inget jag har stött på, tycker den fungerar utmärkt.

Xiaomi 12 Pro 5G Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
4
(3)
6 164 kr
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Kommer från Galaxy S20 och Galaxy S9 innan dess. Har haft telefonen i ett par veckor och jag är riktigt nöjd. Telefonen känns väldigt bra kvalitetsmässigt, väldigt responsiv och man slipper den j*vla Bixby :) MIUI känns för övrigt som något bättre användarupplevelse jämfört med Galaxy-telefonerna jag haft. Se detta recension från vyn av en "vanlig användare" som använder telefonen privat och i jobb, som ringer, sms:ar, spelar lite spel, tar någon foto då och då..

Skalhuset
Bra
(500+)
P
Prez
22 omdömen
Dålig3 år sedan

Beställde skal till min Galaxy S20 och leveransen gick smidigt. När jag satte på skalet satt den löst på telefonen och kunde gå av så jag skrev till deras support den 18 november 2020. I skrivande stund den 14 juli 2021 (dvs ca 8 månader senare) har jag fortfarande inte fått svar från supporten. Limmet på fodralet har sedan dess lossnat på flera ställen och jag har fått limma lite här och där själv. Nu är detta ett 200 kr skal så inget jag orkar jaga och det är nog något de vet och räknar med. För min del blir det blir annan butik nästa gång.

Arozzi Vernazza
Full Star 1
4.1
(8)
3 595 kr
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Riktigt snygg och skön stol som klarar av min vikt (105-110kg) utan att klaga och låta konstigt. Vill även ge beröm åt företaget bakom (PCB Distributtion) som varit helt grymma när det gäller kundtjänst och se garanti (hade fått en måndagsexempel av en annan Arozzi stol).

Arozzi Mezzo V2 Fabric
Full Star 1
4
(1)
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Riktigt fin, stabil och skön stol som ger utmärkt stöd. Enkel att montera. Fick knappt sitta på min stol efter inköp då frugan ockuperade stolen. Nu vill hon också ha en. Uppdatering: Har haft problem med att stolen låter en hel del, kontaktade Arozzi och de skickade nya delar men det gick inte riktigt att montera av/på alla delar så fick hitta en mellanting. Stolen låter fortfarande men mycket mindre.

Plejd Controller CTR-01
Full Star 1
4.1
(8)
465 kr
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Vi använder en Plejd Controller till fasadlamporna och ungefär en gång i veckan uppfattar den att det har varit strömavbrott och slutar fungera (släcker alla lampor) utan varning. Enda sättet att märka att det slutat fungera är när det är mörkt ute och på tomten, och då måste man använda Plejd-appen för att koppla till den via bluetooth för att det ska fungera igen. Riktigt dåligt/farligt om man är på semester när detta händer, perfekt för tjuven. Tyvärr ingen produkt man kan lita på i vår erfarenhet. Förstår inte varför den inte kommer ihåg senaste konfigurationen så den kan fungera efter vad den uppfattar som strömavbrott. Jag har skickat mejl till Plejd-support och kommer uppdatera detta omdöme om de kan lösa problemet. Uppdatering: Fick svar från Plejd att man behöver köpa till ett batteri-modul.. så det blev ca 200kr extra kostnad för någonting som man kan tycka är en självklarhet och borde ingå i produkten.

AOC CQ32G1 32" Välvd Gaming QHD
Full Star 1
4.7
(11)
P
Prez
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har använt skärmen ganska mycket både vad gäller spel och i mitt arbete (jobbat hemifrån pga covid-19) de senaste 6 månaderna. Jag var lite orolig inför köp att den skulle vara för stor och att jag inte skulle tycka om att den är böjd, men när den väl var monterad och jag satte mig framför den var jag hur nöjd som helst med mitt köp. TL;DR: Tycker den är helt suverän och jag saknar den när jag sitter på kontoret med dubbla 27" skärmar :)

Förnuftig
P
Prez
22 omdömen
Usel4 år sedan

Beställde en skärm under januarirean (2020) men fick ordern annullerad pga felaktig pris. Inga problem tänkte jag, men deras kaxiga bemötande med en stor dos av okunskap av den Svenska konsumentköplagen gjorde mig sugen att ta ärendet vidare. Kollade upp företaget och det är ett litet miniföretag som knappt omsätter 15 000 kr/mån, jag är inte utan hjärta, såg ingen poäng att göra livet tuffare än vad det är för de.