Prisjakt

Chrester

Medlem sen 2005-12-21
162
Bidrag
65
Hjälpsamröster
Electrolux ESF5545LOW (Vit)
Full Star 1
3.1
(3)
4 171 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Enkel att sköta. Diskar bra. Snabb vid diskning på standard-läge (30min.) finns program som ska vara eco osv. men de är över två timmar så det har vi inte brytt oss om. Undre korgen åker in av sig självt vilket kan vara lite irriterande men det är ingen big deal. Maskinen är väldigt tyst vid disk. En annan bra grej är att när maskinen är klar så öppnar den luckan på glänt så det torkar, bra! Vi är nöjda :)

*Redigerades 2 år sedan
Eneba
Utmärkt
(257)
Bra
2 år sedan

Lite strul vid köp av xbox live års-abonnemang. Väntade på att få en siffer-nyckel levererad via sms vilket inte dök upp. Efter en stunds strulande kom det till slut. Annars var det smidigt att handla från dem.

Deltaco GAM-052
Full Star 1
3.3
(1)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Väldigt rejäl stol. När jag skruvade ihop den så slogs jag av att det är rejäla detaljer med ordentliga skruvfästen. Mycket är i metall. Känns som den kommer att hålla länge. Stolen har bra inställningsmöjligheter och svank-kudden kommer mer till sin rätta när man lutar stolen lite tillbaks. Nack-kudden är också väldigt skön att ha emellanåt. Justerbara armstöd i höjdled är ett + Stolen är i konstläder och det kan bli lite varmt att sitta i den längre stunder, Konstläder andas ju inte. Får se i sommar hur det blir. Man sitter bra och man känner sig ombonad eller "omsluten" på ett mysigt sätt. Sittdynan kan kännas lite tunn eller hård efter en stund. Har bara haft stolen i snart två veckor så man får se om den "mjuknar" lite.. Köpte den på mediamarkt till rea.pris (1400:- ) och det känns som ett bra köp. Finns säkert bättre stolar att köpa men då får man nog gå upp rejält i pris. För en casual-gamer duger den gott.

*Redigerades 2 år sedan
Huawei Watch GT Sport
Full Star 1
3.5
(8)
890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*

Funkar väldigt bra. Snygg (enligt mig i alla fall) och stilren. Sitter väldigt skönt runt handleden. Den är lätt så man tänker inte ens på att man bär den. Den är inte i vägen vid träning, så det funkar bra. Saknar stöd för cross-trainer i den inbyggda mjukvaran men google fit fixar det. Kanske kommer i framtiden? Batteritiden för mina vanor är runt tio dagar vilket är fantastiskt bra. GPS är alltid på och alla andra funktioner också för den delen. Imponerande. Det man kanske kunde klaga på men då är jag petig är en liten flagga eller nåt när man fått ett meddelande. Om man inte märker av att klockan vibrerar så kanske man missar ett mess. Det gör att man då och då får ta upp telefonen alt. klockan för att se om det kommit något. Min tidigare smartwatch hade en liten flagga i fönstret man såg direkt när man vred på handleden för att tända displayen. Antalet urtavlor att välja mellan är lite begränsat men det kanske kommer fler vartefter. Det finns några snygga att alternera med så man klarar sig :) Klockan känns robust och välbyggd så jag är väldigt nöjd med köpet. 1390:- på elklanten i mellandagarna.

*Redigerades 2 år sedan
Logitech Z333
Full Star 1
3.7
(26)
549 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*

Sambon ville ha ett par nya högtalare till sin lilla datorhörna. Blev detta 2.1 system för vi tänkte: antingen ett system från Logitech eller Creative för de är the shait :) Busenkelt att koppla in, ett barn skulle klara det. Sladdarna är lagom långa för oss, datorn står på samma höjd som datorbordet så det är inom räkhåll allting. Väldigt snygg lösning med en "puck" man placerar på bordet för on/off, volym samt hörlursuttag. Ljudet är helt ok och har bra tryck i basen. Basen har en separat volym, bra! Finns även uttag så man kan koppla t.ex en tv till det. Allt känns i vanlig ordning solitt och gediget. Väldigt prisvärt och ett snyggt system.

*Redigerades 2 år sedan
Logitech G603
Full Star 1
4.1
(49)
475 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*

Enkel att installera. Har man lite vana från tidigare logitechvaror så är det busenkelt att komma igång. Musen är stor men jag har stora händer (strlk 9) så för mig passar den utmärkt (palmgrip). Skönt att man kan köra med enbart ett batteri för att få ned vikten något. Någon tipsade om litiumjonbatteri som är ännu lättare om det skulle behövas. Mushjulet har en alldeles lagom skön mjukhet, bra "kugg" när man scrollar. Har inte upplevt att musen är "hal" som någon skrev tidigare, är nog mycket en vanesak. Ända negativa än så länge är väl att musklicken kanske är lite höga. Kan bli enerverande i längden kanske? Men jag är väldigt nöjd med trådlöst ,har provat att spela med utmärkt resultat. Rekommenderas verkligen.

*Redigerades 2 år sedan
D-Link DUB-1312
Full Star 1
3.7
(2)
277 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Köpte den här för det interna på moderkortet la av. Skulle ju vara så lätt enligt d-link att installera den här stod det. Bara plugga in och i princip köra. Jo tjena, höll på i nästan två timmar innan jag fick det att funka. Tog hem de senaste drivarna från d-link's sida men inte fanken gick det att installera det i windows 10 - 64bits. "drivrutin stoppad från att installeras" stod det bara. "stoppad för ett känt fel" stod det. Jaha??? Efter mycket sökande på nätet efter en lösning så hittade jag ett youtube-klipp där en kille rådde folk att ta hem en drivare från 2012! Men se då funkade det. Det är fan skandal. Man är har ju fått itutat att alltid ta hem den senaste drivaren. Men inte i det här fallet. Hursom så fungerar det och jag gjorde ett tp-test med bra resultat. 100/10 lina har vi (fiber) och det fick jag också ut. Så bra när det väl fungerade. Tveksamt att jag rekommenderar det här. I mitt fall hade jag väl inget val. Det här eller köpa nytt moderkort liksom. Det kanske finns fler externa nätverkskort som är bra men nu funkar det och det får väl vara bra så.

Philips Daily Collection Airfryer HD9250
Full Star 1
4.6
(6)
1 699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Enkel att använda. Provat olika sorters pommes med lysande resultat. Kört chili-cheese och de blir kanongoda. Kör just nu kycklingklubbor och det luktar underbart. Maskinen är enkel att rengöra samt stort plus för att sladden stoppas in i maskinen där bak efter användning.

Exibel DX26
Full Star 1
3.8
(1)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*

Väldigt bra ljud. Bra att kunna scanna efter stationer. DAB+ radio är väldigt bra om det finns där man bor. Finns väl bara i storstäderna för tillfället. Vi är helnöjda med den här.

*Redigerades 3 år sedan
HyperX Cloud Stinger Over-ear Headset
Full Star 1
2.8
(11)
462 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte de här för att i främsta hand ha dem till min xbox one. Har provat dem även till min pc och android telefon och de fungerar utmärkt. De är väldigt komfortabla att ha på sig längre stunder. De är lätta och man blir inte svettig av dem. Jag har glasögon men inga som helst problem att bära dem med glasögon på. Väldigt smidigt att kunna skjuta upp micken rakt upp när man inte använder den. Den blir inte i vägen då. Den är automutad vid uppfällt läge, bra!. Micken ger ett klart och fint ljud, imponerande för det låga priset. Själva lurarna låter bra, kanske en dragning åt det ljusa hållet. Vill man ha basiga lurar ska man nog se sig om efter andra. Har dem mest till spel men kör man t.ex spotify på sin smartphone ger de riktigt bra ljud. Har märkt att om man pressar dem lite i spel så kan de tappa lite i detaljer och blir nästan skrikiga. Men för det låga priset kan man nog inte begära mer. De gör sitt jobb bra så länge man spelar dem med en sansad volym. Vill man ha budget lurar kan jag absolut rekommendera dem.

Sida 2