Prisjakt

Chrester

Medlem sen 2005-12-21
162
Bidrag
65
Hjälpsamröster
Microsoft Xbox Series S 512GB
Full Star 1
4.2
(18)
3 250 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 dagar sedan*

Mycket prestanda för det låga priset. Den är väldigt liten (som en klockradio) och absolut knäpptyst. Handkontrollen är ännu skönare än dess föregångare. För spel som stöder X/S samt smart resume så krävs installationen antingen på den interna ssd (och då räcker inte minnet långt), eller att man köper till ett epansion card som kostar runt 1500:- . I mitt fall så tog jag min gamla externa hdd och la in spel som inte stöder det nya utökade X/S grafiska för att kunna spara det interna för just de spelen. Körde det nya Battlefield 2042 och det flöt på väldigt bra, dock stöder min tv bara 1080p.

*Redigerades 11 dagar sedan
PureSense NCX-900 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(1)
690 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Har dom till min pc när jag ska game'a och lite andra sköna grejer. De sitter väldigt skönt, jag har glasögon så det var därför jag valde denna over-ear modell och de funkar kanon med glasögon :) Lätta att komma igång med, ansluter väldigt fort när de väl är parade. Man kan ha flera anslutningar igång samtidigt, mobil, pc osv. Har bara provat mikrofonen och spelat in mig själv lite och där hörs jag bra, över mobil har jag inte provat. Ljudet i spel är helt ok och inget att klaga på, inget brus eller pip vid tysta partier. Sedan ska man komma ihåg att det är inga hi-fi-lurar och för det ringa priset (runt 600:- ) gör de ett bra jobb. Batteritiden är fantastisk, sitter väl en timma i stöten med dem och än så sviktar de inte det minsta. Jag är nöjd med dem och kan verkligen rekommendera dem.

Casio Youth STL-S100H-1A
Full Star 1
3.8
(1)
885 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Snygg enkel digitalklocka med basfunktioner som räcker för mig. Väldigt lätt att bära på armen, man märker den inte ens. Solcellsfunktionen verkar fungera bra än så länge. Har bara haft klockan en vecka men det visar sig väl framöver. Jag gav 480:- med frakt inräknat så det är en väldigt prisvärd klocka.

TP-Link RE200
Full Star 1
3.3
(11)
278 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Används som repeater till våra mobiler samt laptop. Routern är i källaren i vårat hus så signalen blev lite svajig när man satt ute på altan eller i trädgården men allt det är borta nu. Fungerar väldigt bra. Stort plus för 5G stödet till våra mobiler samt laptopen :) För det ringa priset (300:- ) så är det klart värt ett köp. Enkel att komma igång med, finns en app man kan konfigurera med. Väldigt smidigt.

Asus RT-AC57U V3
Full Star 1
3.8
(1)
1 079 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Hoppade igång direkt utan krångel. Kul att den stöder 5G över wifi-nätverket när vi precis skaffat oss 5G-mobiler :) upp till 390Mb i hastighet :) Manualen är under all kritik. Väldigt basic. Men som tur är så är det inte mycket man behöver ställa in utan allt fungerar direkt. Byta lösenord väl att rekommendera . Liten rolig grej är att Asus har en app man kan ta ned till mobilen så man kan sitta och ställa in från mobilen. Vi har villa i två plan och routern är nere i halvkällaren, trots det går signalen över wifi fram utan bekymmer. Vi har fiber 100/10 och det är också det vi får ut över wifi så vi är nöjda.

Samsung Galaxy A32 5G SM-A326B 64GB
Full Star 1
3.3
(1)
2 392 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*

Kommer från en Huawei P10 Lite så det är en rätt så stor skillnad. Den här är mycket rappare, större, tar bättre bilder, bättre ljud vid musiklyssning, bra batteritid (lätt två dygn med mitt användande) och säkert lite mer som jag glömt för stunden. Det är väl inte en rättvis jämförelse kanske men det är så jag upplever det i alla fall :) Det vi hade problem med (jag och min sambo skaffade varsin samtidigt) var hur man tar screenshots, vi fick googla på det för det stod ingenstans i manualen, dåligt. Har haft mobilen lite över en vecka nu och man börjar bli bekant med den. Det tar ju ett tag att komma underfund med alla egenskaper, menyer osv. Samtalskvaliteten är lite låg kan jag tycka men det beror nog på hur jag håller telefonen mot örat. Den är riktningskänslig verkar det som. Jag bytte mobil främst för att den förra började sega till sig, ominstallation hjälpte inte så värst. Jag får känslan att de flesta moderna mobiler idag är rätt ok rakt över. Det kvittar nog vilken man tar så länge men undviker budgettelefonerna. Men den här är helt ok och jag är nöjd :)

*Redigerades 9 månader sedan
Livekort.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan

Snabbt, bra priser, bekvämt med en kod i mejlen man sedan aktiverar i t.ex steam. Kan inte bli bättre.

TFA 35.1133
Full Star 1
2.3
(2)
314 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Vi har en exakt likadan fast med namnet: "Day Weather". Annars är de identiska. Lättavläst display, bra med klocka som synkar med "molnet". Våran slukar inte batterier utan det kanske beror på vart man har sändaren? Vi har fri sikt och det funkar :)

Philips UT102 Wireless
Full Star 1
3.2
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

Oj så skönt att slippa alla sladdar :) Hade ett vanligt blåtands-headset förut men det här var en ny upplevelse, väldigt positivt faktiskt. Parkopplingen var busenkel första gången och varje gång jag tar fram dem så kopplar de direkt. Det har (i alla fall i min upplevelse) aldrig varit problem med vare sig koppling eller störningar. Jag har lurarna på jobbet (tillverkningsindustri) och har telefonen i en benficka och det är absolut inga problem med kontakten. Ljudet är klart med bra stereo-separation. Drar jag på lite blir det aldrig skränigt eller plågsamt. Det kan saknas lite tryck i basen men det beror delvis på vad man matar dem med för material. Jag har provat lite olika eq's man kan ladda ned från android play och det går att justera ljudet till det bättre. Jag provade andra eartips från comply (minneskum) och det lyfte lurarna lite mer ljudmässigt. Vid samtal sa folk att man låter burkigt, det beror väl på att micken sitter en bit från munnen och de har nog svårt att fånga upp rösten, det kanske fungerar bättre med dyrare lurar? Men det går absolut att genomföra ett samtal, inga problem där. Har använt lurarna ett par dagar och de är bekväma att bära (speciellt med minnesskum-kuddar) och rekomenderar dem varmt. Det är väldigt skönt att slippa sladdar :)

*Redigerades ett år sedan
LG F4WM308S2W0 (Vit)
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*

Den gamle trotjänaren gav upp efter femton år, valet föll på denna LG. Vi tog paket där transportering , installation, provkörning samt bortforsling av den gamla samt allt emballage togs med ingick, smidigt! Maskinen är snygg (om man nu kan säga det om en tvättmaskin), den är lätt att förstå sig på enligt oss och den har lättskötta knappar samt vred. Tydliga symboler tänds upp som visar vilket program man valt. Maskinen är väldigt tyst jämfört med den gamla, men det kanske alla är nuförtiden. En timer räknar ned för återstående tvättid så man har bra koll när det blir färdigt. Manualen som följde med är bra och med tydliga illustrationer, också ett plus. Tvättiden är ungefär som den gamla (vittvätt ung 1.30min.) så det är inga större förändringar på den fronten. När maskinen är klar spelar den en trudelutt :) Vi är väldigt nöjda och rekommenderar den :)

*Redigerades 2 år sedan
Sida 1