milky81

Medlem sen 2005-11-10
54
Bidrag
52
Hjälpsamröster
Mionix Alioth 320
Full Star 1
3.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Bra musmatta som är tunn och har rejäl yta. Riktigt bra glid ihop med min Mionix 1800 mus. Den har tyvärr börjat fransa sig i kanten där man lägger handleden när man använder musen annars verkar själva ytan klara sig bra mot slitage. (Jag har haft den i ungefär 4-5 månader).

Dell ST2410
Full Star 1
4.3
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Bra skärm för priset, dustins kampanjpris på 1690:- Saknar att det inte finns höj och sänkbarhet. Man kan tilta skärmen lite grann upp och ner men inte mycket och då det inte är nån vidare betraktningsvinkel på den så blir det lite extra frustrerande. Men oftast sitter jag rakt framför skärmen och spelar/surfar så det funkar.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

Snabb leverans, beställde varor som fanns i lager i måndags kväll kl 23.30 och fick varorna idag onsdag kl 11.30. Bra översikt på beställningar på deras hemsida där de också lägger in direktlänk till postens hemsida och spårning på just mitt kollinummer.

Nokia 5310 XpressMusic
Full Star 1
3.4
(57)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Uppdatering: Jag har också fått omstarter under uppspelning av MP3-filer. Lite halvdåligt ljud när man pratar med folk och de hör mig lite halvkasst. Kanske bara telefonen som börjar bli gammal var över 1 år sedan jag köpte den. Omstarterna vid MP3-uppspelning dök upp när jag hade lagt in en talbok i telefonen. Jag skulle tro att den har problem med att handskas med för många filer (700+ st). Helt ok mobil, har haft den i 1 månad ungefär. Lagom storlek jag gillar tunna mobiler men då blir ju också batteritiden lidande. Inte jättebra batteri jag får ladda mobilen var 3e-4e dag, snackar väl inte överdrivet mycket i den och kör inte så mycket mp3 heller. Har inte märkt av den där buggen folk snackar om där det är missljud när man lyssnar på mp3 men har som sagt inte kört de så mycket.

Sony CDX-GT828U
Full Star 1
4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Bra stereo som jag använder med mitt originalljudsystem i bilen. Kör mp3or från USB-sticka, är smidigt att bläddra i och lätt att använda. Saknar att kunna höja och sänka basen/diskanten på det gamla vanliga sättet. Istället får man byta förinställda EQ-lägen eller konfigurera eget EQ-läge vilket inte är lika smidigt som att bara skruva upp eller ner basen. En usbsticka sitter lite farligt på fronten då den sticker ut en del. Har också märkt lite glapp som gör att man ibland måste rätta till stickan men detta händer sällan. Detta kan man ju lösa med en usb-förlängningssladd.

Asus TA-863 (Svart)
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Köpte detta billigt för 287 kr från Pixmania och skruvade i ett eget nätagg då det inte ingår. Nackdelar: Man får vad man betalar för. Hårddiskplatserna är riktade inåt mot moderkortet "old-style" vilket resulterar i att grafikkortet snor 2 hdd-platser på detta chassi då det inte är lika långt som nyare chassin. Det är allmänt trångt i chassit, det är lite kortare och mindre på alla håll jämfört med mitt gamla Antec Sonata II. Det är mycket tunn plåt så ljudisolering är inget att tala om. Man får bara med en liten 80 mm fläkt som låter en del, så man får lägga lite mer pengar på fler fläktar. Baktill finns det plats för 2 st 80 mm fläktar men jag kunde inte använda den övre platsen då nätagget hängde ner lite över skruvhålen. Finns plats för 2x80 mm fläktplatser framme vid hårddiskarna också alternativt en 120 mm fläkt. För övrigt har hela chassit en lite plastig billig känsla med tunn plåt. Fördelar: Ska man bygga billigt och inte ska ha så mycket i chassit så fungerar detta fint. Kommer inte på mera fördelar just nu :) Det sitter ingångar för ljud, mikrofon, 2xusb framtill också.

Arctic Accelero S1
Full Star 1
4.7
(44)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Kör den här kylningen på mitt 8800 GT utan fläkt och ligger på 49 grader idle och under load ligger jag på 65-70. Inget man klockar grafikkortet på men vill jag göra det så sätter jag dit en fläkt. Härligt med ett helt tyst grafikkort :) Originalfläkten lät alldeles för mycket. Det negativa var väl den lite småkrångliga installationen, fast inget byte av kylning på graffekort är väl helt lätt. Blir nog alltid en del skruvande, jag har gjort ett sånt byte innan och det var lite pill då också. Kylflänsarna man fick med var inga höjdare eftersom klistret inte var så bra. Som tur var hade jag köpt såna här: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=228259 och dom var mycket bättre och satt fast mycket bra. Med originalkylningen låg jag på ca 50 idle och 80-90 grader under load.

Oral-B Professional Care 9900 Triumph
Full Star 1
4.2
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Riktigt bra! Tänderna känns väldigt rena o fina efter borstning, ingen beläggning som ligger kvar. Smidigt med funktionen med timer där den vibrerar till när det är dags att byta borstningsområde. Känns lättare att borsta tänderna nu men kan bero på att jag aldrig haft elektrisk tandborste förr :) Som tidigare personer sagt så är det ganska högt pris men om man kan lägga en jäkla massa pengar på en platt-tv kan man ju lägga lite extra på sina tänder också :)

Inno3D GeForce 8800GT 2xDVI 512MB
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Köpte mig en helt ny dator med detta grafikkortet, är mycket nöjd! 11 000 poäng i 3dmark med intel core 2 duo 6750. Provade först att stoppa i den i min gamla burk med amd 64 4000+, då fick jag fick ca 6000 poäng. Så de är ju inte bara grafikkortet som gör allt. Kör Crysis på 1280x1024 med allt på high och de funkar fint :) För att inte tala om alla andra spel som inte är lika krävande som Crysis! Enda negativa är väl att originalfläkten låter ganska mycket jämfört med mitt gamla kort som hade en Arctic Cooling NV Silencer 5. Men det blir nog att byta kylning både där och på processorn då jag fick med en standardfläkt från intel. Kan nämna med att man får med Tomb Raider:Anniversary, inte mitt favoritspel men kul att få med något extra.

Dazed and Confused (UK)
Full Star 1
4
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Gör att man minns sina första fyllor och fester, varning för alkoholsuget ökar när man kollar på den här :) Riktigt schysst film!