jason83

Medlem sen 2014-01-02
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Brider
Dålig
(5)
Utmärkt
ett år sedan

Snabb leverans, beställde på torsdag, fick varan på fredag.

Notino
Utmärkt
(257)
Utmärkt
2 år sedan

Beställde rakborste och parfym på skärtorsdagen den 9/4. Fick hem mina varor veckan därpå den 17/4. Då det skickas ifrån Tjeckien, tycker jag inte leveranstiden är så lång. Man kan följa paketet via en länk hela tiden ända till den levereras till ombud. Jag håller inte med föregående recensenter utan jag är 100% nöjd med Notino. Tack!

Apple TV 4K 32GB
Full Star 1
4.2
(50)
1 819 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Är inte helt nöjd med livesändningar på denna. Har mest haft problem med Viaplay sport, då att frameraten faller och intermittent försämring av upplösning, vilket kan ta flera minuter att bli bra igen. Detta var inte vad jag förväntade mig av Apple TV 4. Detta trots att jag får ut 100mbit i både nedladdning och uppladdning enligt BBK-appen. Jag hade ATV3 innan jag köpte denna, där var det aldrig några problem med livesändningar. Om det är ett problem med appen i sig låter jag vara osagt. Det positiva är att filmer, serier, spel och övrigt fungerar utmärkt, och fjärrkontrollen är riktigt bra, bäst i klassen. Men tills livesändningar fungerar felfritt, kommer jag bara ge 6 stjärnor.

Apple TV (3rd Generation)
Full Star 1
4
(232)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Funkar klockrent för mina behov. Kör bl a Netflix med den och kan bara säga att den är värd bara för det ändamålet med ett klockrent gränssnitt och full HD. Sedan att man kan spela upp musik via airplay, video och spegla iPhone/iPad till TV:n är bara ytterligare positivt. För er som klagar på att den är låst till Apple och endast kan prata med airplay: Det finns en anledning till att den heter APPLE-TV. Sedan måste man inte ha iTunes för att streama film från datorn, funkar utmärkt med appen Plex till mobilen, och köra datorn som mediaserver med programmet Plex, via airplay. Kan varmt rekommendera den både för icke-apple användare som vill ha en enkel smart tv-lösning, och för de som har iphone/ipad som kan köra mycket via airplay.