Prisjakt

Gelmax

Medlem sen 2005-10-26
129
Bidrag
39
Hjälpsamröster
Ryobi EBS800
Full Star 1
1.8
(5)
1 449 kr
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan

Det här är en värdelös produkt! Den första käpte jag för flera år sedan då jag skulle slipa balkongen. Tror att jag kom drygt 2/3 när maskinen bara dog... tvärdog! Hade garanti kvar och bytte till en likadan i tron att det var ett måndagsexemplar. Gjorde kvar resten av balkongen efter det har den använts mycket begränsat. Nåväl, för någon månad sedan började jag använda den och nu har även detta exemplaret dött (och nu finns det naturligtvis ingen garanti kvar). Sökte runt på nätet och hittade en sida med flera omdömen om maskinen - visade sig att massor av personer haft exakt samma erfarenhet. En person skrev att han var inne på nummer fem i ordningen och att de brukar överleva ca 20 timmars arbete innan de dör. UNDVIK!

Alienware AW3418DW Ultrawide Välvd Gaming WQHD IPS
Full Star 1
4.7
(6)
90 135 kr
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Barnen fick var sin i julklapp förra året - de har fungerat klanderfritt på alla tänkbara sätt. Grym bild och gott om funktioner!

Motorola Home MDC10W
Full Star 1
2
(1)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Billig... absolut - köpte den på Black Friday för 299:- på Teknikmagasinet... MEN köp den INTE om du har iPhone! Det står att den är kompatibel med iPhone men det gäller BARA iOS 10. Senare versioner av iOS kan inte koppla upp sig till enheten. Detta eftersom iPhone vägrar att koppla upp sig till det nätverk som enheten skapar eftersom det saknar internet. Observera att jag kopplat upp min iPhone till andra enheter som saknar internet och det har fungerat utan problem (t.ex drönare och routrar) men just till den här enheten fungerar det inte. Däremot har jag inga problem att använda den med någon av mina Androidenheter! Lite tråkigt att upptäcka bristen på iOS-stöd i efterhand och på Motorolas hemsida har man gjort den lilla justeringen så nu står det inte längre "iOS 10 or higher" utan det står följande: "Smartphones: Android™ (Android™ 5.0 or higher) and iOS® (iOS 10) only." Eftersom den har inbyggt batteri och bilderna visar den utan inkopplad laddsladd så är det lätt att tro att den kan användas så... det är dock inte sant - enhetern MÅSTE konstant vara inkopplad med laddsladd för att fungera.

Champion Watches Freerider C86001-267
Full Star 1
3
(1)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Den ser ok ut, den funkar ok... det är en ok klocka för dig som vill ha något som fungerar. Jag hade min som semesterklocka - den vattentäta klockan som hängde med utan att jag behövde vara så rädd om den. Tänk på att Ur & Penn nästan alltid har rea på dessa klockor och om de inte har det så är det bara att vänta så blir det snart rea igen - köp ALDRIG till fullpris! Med tanke på att det sitter enkla billiga kinesiska urverk i klockorna så är de inte värda fullpris

Netgear GS108
Full Star 1
5
(34)
368 kr
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Funkar grymt bra.. till en vacker dag då alla lampor börjar blinka synkront och den slutar fungera (vi har haft exakt samma fel på 3 st). MEN... den lite händiga kan köpa 2 st kondensatorer av typ 1000uF, 6,3V, 105C och byta ut de två som vid det laget börjat svälla på toppen (kondensatorerna kostar ca 6 kronor st). Med nya kondensatorer kommer den att fungera ytterligare 10 år :-)

Google Chromecast Audio
Full Star 1
4.3
(76)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Väldigt nöjd! Insåg att min gamla Rotel-stereo mest stod och tog plats trots att den ljudmässigt är överlägsen alla andra ljudenheter i huset. Guld att då kunna koppla in en Chromecast Audio och väcka liv i den gamla maskinen! Röststyr den genom Google Home och det fungerar klockrent!

Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Detta är vår tredje robotdammsugare efter en Roomba 581 och en Neato Botvac 85... RoboRock är en otroligt mycket bättre produkt än de andra två. Visst, det skiljer några år av utveckling men att Xiaomi kan leverera en såhär kompetent dammsugare och app till aktuellt pris är fantastiskt. Det finns nyare versioner av Roomba och Neato som har liknande funktioner och kvalitet men då kostar de upp mot 100% mer. Skall man köpa en robotdammsugare i nuläget så kan jag inget annat än att rekommendera Xiaomis RoboRock!

Naturbokhandeln
G
Gelmax
129 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Hade fått en produkt som inte stämde helt med beskrivningen. Det var inget tjafs utan Naturbokhandeln skickade direkt en ny artikel och en returförpackning. Allt gick väldigt fort och med bra kommunikation från Naturbokhandeln. Tilläggas bör att det var var en mycket billig produkt och att handläggningen och transportkostnaderna antagligen kostat Naturbokhandeln långt mer än vad marginalen på denna produkt kan ha varit. Jag är nöjd!