Bra priser
Snabba leveranser
Flera betalningssätt

http://www.mobilyx.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Estland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Mobilyx har fått betyget (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Allt gick hur snabbt som helst samt DHL kom hem med paketet. Beställde en Torsdag och hade mobilen på Måndag. Skickar från Estland. Trevlig kommunikation vid frågor.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en mobiltelefon med 3-5 dagars leveranstid onsdag kväll. Den levererades på fredag morgon, 36 timmar senare. Priset var bra, och leveranstiden från Estland exemplarisk.

  (DHL som skötte leveransen däremot fuckade upp och lämnade paketet utanför en granne, utan någon underskrift eller dylikt. Grannen var som tur var hederlig och kom förbi med paketet så fort han såg det.)
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Mobilyx: Fick mobilen inom tidsramen de lovat. Ringde och fick det bekräftat på telefon av dem. Inget att klaga på!
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Ar mycket nojd med mobilen i helhet. Finns ingenting att klaga helt enkelt.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Den fungerar som den ska.
  Mobilyx var enkelt och smidigt att handla av. Leverans som utlovat.
  3 mån sedan
 • Dålig
  Lägg ner lurendrejeriet - Z play är en riktigt bra mobil, men den har aldrig kostat 5800kr. Om så vore, var det enbart med avsikt att lura folk att priset nu är sänkt 1670kr. Finns det ingen myndighet man kan anmäla sådant här till..vilseledande reklam och marknadsföring, KO kanske? Vad säger Motorola/Lenovo om att butiker ger intryck av att sälja ut nyligen släppta dito mobiler till dumppriser, (-29%)? Jag som vuxen med lite erfarenhet av handelns vilseledande knep genomskådar det kanske ibland, men mina barn är lättare offer.
  3 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Både jag själv och en vän har fått produkter kraftigt försenade härifrån, p.g.a. att deras lagersaldon är helt felaktiga och de påstår att de har produkter i lager de inte har. Observera också att butiken är Estländsk, och produkterna levereras därifrån (med dyr frakt, ca 200 kr), vilket kan verka bedrägligt med tanke på att hemsidan ger intrycket av att det skulle röra sig om en svensk butik. Snabbt svarande och trevlig kundservice dock.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Beställde en mobil på torsdag eftermiddag och den låg på mitt köksbord på måndagen.Superservice och snabb leverans. Både butiken och DHL höll mig underrättad om leveransen. Kan starkt rekommendera Mobilyx.
  4 mån sedan