Prisjakt

Filip_1985

Medlem sen 2013-12-02
15
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Audio Pro Addon T20
Full Star 1
4.2
(23)
4 406 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Valde dessa ist för ljudlimpa då jag även vill ha bra ljud när jag lyssnar på musik. För priset tror jag dessa är svåra att slå. Ljudet är kristallklart och basen är bra men upplevs ibland lite tunn på viss musik. Funderar att kompletterar med deras baslåda så småningom. Väldigt nöjd med mitt köp och tvivlar på att någon ljudlimpa i samma prisklass eller t.om dyrare skulle komma i närheten av klarheten och ljudkvalitén när man lyssnar på musik. Funkar väldigt bra för film och spel också. De är väldigt snygg i vardagsrummet och tar inte alls mkt plats dessutom!
*Redigerades 2 månader sedan
Microsoft Xbox One S 1TB
Full Star 1
4.2
(13)
4 499 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*
Haft min drygt ett år nu. Presterar lite sämre än PS4 (som jag ägt innan) när det kommer till framerates och upplösning på vissa titlar, men det är väl inget man tänker på direkt. Jag gillar form faktorn mkt mer. Den är snygg, stilren och liten och jag föredrar verkligen kontrollen före PS4an. Dessutom låter den nästan ingenting, tillskillnad från PS4an som fläktade på väldigt högt. Det bästa med Xbox överlag är dock Gamepass. För endast 99SEK i månaden får man tillgång till ett bra utbud med titlar som håller spelandet levande. Annat plus är att ONE S har både 4k spelare (som inte PS4 har och inte ens PS4 Pro har) och dessutom scalar upp spel till 4k om man har en 4k TV.
*Redigerades 9 månader sedan
Ljudcenter
Bra
(46)
Utmärkt
ett år sedan
Väldigt hjälpsam och kompetent kundservice som kunde svara på alla min frågor. Produkten jag beställde skickades samma dag som jag beställde och hö och häpna så fick jag leverans dagen efter....på en lördag dessutom(!) Rekommenderas varmt. Nästa HIFI produkt kommer jag köpa från Ljudcenter också.
Fujifilm FinePix X100V
Full Star 1
3.2
(2)
14 246 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Har haft X100F och även X100S innan. Denna har inga svagheter för det den är (dvs en kompakt högkvaliteskamera med en brännvidd). Det som gjorde att denna är värd att uppgradera för mig var huvudsakligen det upgraderat objektivet, den vinklingsbara skärmen, vädertättningen samt förbättrade AF, och även nya filmsimulation negative classic
*Redigerades ett år sedan
MM Sports
Utmärkt
(500+)
Bra
4 år sedan*
Bra utbud och snabb leverans! Lite onödigt att dem skickar 4 emails varje gång man beställer nåt. 1. Din order registrerad 2. Din order är behandld 3. Din order är skickad 4. Din faktura Varför inte bara. 1. Din order är registrerad tillsammans med bifogad faktura 2. Din order är skickad
*Redigerades 4 år sedan
Fujifilm X-T2
Full Star 1
4.7
(9)
13 477 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Jag sammanfattar detta enkelt och rakt på sak. *Superb bildkvalite i JPEG utan att behöva efterbehandla med flera olika film simuleringar *Snabb anpassningsbar AF som går att justera för olika tillfällen för bästa prestanda *Relativt liten och diskret, med skön ergonomi (ännu mer om man köper handgrepp *Fysiska reglage för hela exponerings triangeln (bländare, ISO och slutartid). Samt 7 programvara knappar som har kommit till stor nytta Har allt jag vill ha och önskar hos en kamera. Kan endast klaga på batteritiden, men man kan köpa till usbkabel gör att kamera laddar varje gång man för över bilder vilket är en stor tillgång
*Redigerades 5 år sedan
Fujifilm Fujinon XF 35/2,0 R WR
Full Star 1
4.2
(4)
4 433 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Snabb AF, skarp vidöppen, vädartätad, liten och diskret. 35 (motsvarande till 50) är väldigt användbar och rolig brännvidd att jobba med. Det mest prisvärda objektivet till Fujifilm i min mening.
*Redigerades 5 år sedan
Fujifilm Fujinon XF 90/2,0 R LM WR
Full Star 1
4.3
(4)
9 573 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Antagligen det Fujinon objektiv med snabbast autofokus samtidigt som det är det skarpaste Fujinon objektivet. Passar främst till porträtt och sport. Man måste dock ha ganska snabb slutartid för att inte få rörelseoskärpa. Relativt stor och tung för att vara Fujifilm. Exempelbild (ej redigerad): https://flic.kr/p/PTWt75
*Redigerades 5 år sedan
Fujifilm Fujinon XF 18-55/2,8-4,0 R LM OIS
Full Star 1
4.2
(10)
4 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Väldigt användbart objektiv med perfekt brännvidd för allmän användning. Vill egentligen bara fota med fasta objektiv med om man köper detta med kit så är det för bra pris för att bortse. Skarpt objektiv, även vidöppen. Tack vara bildstabilisering så lämpar sig detta objektiv väldigt bra för filmning men även landskapsfotografering som jag använder detta objektiv främst för. Tack vare bilstabiliseringen så kan man fota i långsamma slutartider och få ner ISO talet för mindre brusiga bilder.
*Redigerades 5 år sedan
Fujifilm Fujinon XF 18/2,0 R
Full Star 1
2.9
(5)
5 786 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Första objektivet till min X-Pro 1. Väldigt användbar brännvidd som funkar till mycket. Bildkvaliten är toppen. Skarp vidöppen (imitten), ganska mjuk på kanterna dock, även vid långt skärpedjupt (f/8 t.ex). Det som man får akta sig lite för är att det är en del distorsion och därmed bör man undvika att foto människor nära kanterna då det blir ganska förvridet och ser konstig ut. Bra konstruktion, känns rejäl och tålig, speciellt med motljusskyddet på (som ingår). Väldigt liten och kompakt dessutom. Väldigt kul med f/2 som gör att att man kan få isolera sitt motiv hyfsat bra. Motsvarande objektiv finns inte på Canon (eller nikon heller tror jag) för crop sensor.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1