Kategorier
Prisjakt

Salle

Medlem sen 2005-10-18
27
Bidrag
7
Hjälpsamröster
LG OLED65B9
4.4
(8)
ett år sedan
Min första OLED och bilden är grym! Hade Plasma tidigare och sen en Samsung LED. Aldrig mer än LED.... Denna TV var väldigt prisvärd för 16,990 kr och med framtidssäkra funktioner såsom HDMI 2,1, Dolby vision + hdr10 etc.
Roborock S5
4.7
(166)
4 499 kr
2 år sedan*
Riktigt bra robotdammsugare. + snygg + smart + bra batteritid + många inställning - synd att den inte har tömningsfunktion
*Redigerades 2 år sedan
Sonos Beam
4
(45)
4 734 kr
2 år sedan
Snygg, bra ljud för att vara enbart en Soundbar och väldigt enkel installation.
Samsung UE55KS7005
3.8
(20)
4 år sedan*
Med lite trixande med bildinställningarna, så har TVn väldigt bra bild vid högupplöst material. Enda gången jag är missnöjd är egentligen bara vid vanlig digital TV, då den inte skalar upp bilden lika bra som min Panasonic Plasma från 2013 gör. Magiskt bra bild när man kollar HDR klipp på youtube. + snygg design och tunn + boxen för alla sladdar + fjärrkontrollen som kontrollerar digitalbox, hemmabio etc. + väldigt bra bild vid högupplöst material + strömsnål + överkomligt pris - inte så bra bild vild vanlig digital tv som plasma tv - inte så bra bild på vissa hd kanaler från Comhem (dock väldigt bra på vissa av dem)
*Redigerades 4 år sedan
Sony Alpha A6000 + 16-50/3,5-5,6 OSS
4.5
(21)
5 478 kr
5 år sedan*
Den är snygg, känns välbyggd och är tillräckligt liten och lätt för att man ska orka ha den med sig på promenader, resor etc. Kitobjektivet ger inte de skarpaste bilderna och drar även väldigt mycket batteritid, men det finns många roliga och billiga alternativ. Exempelvis Sigmas fasta objektiv eller gamla objektiv med adapter. Dessa drar även väsenligt mindre batteri. Jag gillar också att det är väldigt smidigt och enkelt att föra över bilderna till telefon, läsplatta eller dator för att snabbredigera och/eller dela bilderna på social media.
*Redigerades 5 år sedan
Sigma 30/2,8 DN Art for Sony E
4.4
(7)
3 443 kr
5 år sedan*
Otroligt bra och skarpt objektiv sett till vad det kostar. Det är ett utmärkt objektiv till vardagsfotografering och fungerar såväl till streetfoto, landskap som till porträtt.
*Redigerades 5 år sedan
XTZ Headphone Divine
3.9
(41)
690 kr
5 år sedan*
Snygg och välbyggd design, grymt bra och klart ljud. Kanske lite klen bas utan DSP, men "äkta" bas till skillnad från exempelvis Beats hörlurar. Bluetooth fungerar prickfritt änsålänge och fungerar även bra vid telefonsamtal med Iphone 6. Jag tycker hörlurarna är väl värda 1500 kr och jag kan verkligen rekommendera dem.
*Redigerades 5 år sedan
Sony HT-CT770
4.3
(9)
6 år sedan*
Jag bytte ut mitt 6 år gamla Dynavoice 5.1 system mot detta. Jag är väldigt nöjd och det är ett väldigt bra hemmabiosystem för pengarna. Det är slimmat, ser bra ut och har alla ingångar och utgångar jag behöver samt har ett bra ljud. Synkar bra med digital tv, ps4 och chromecast som jag använder till de tre hdmi ingångarna och bluetooth funkar perfekt till spotify, storytel och datorn. Det enda negativa är att instruktionsmanualen jag fick fanns varken på svenska eller engelska, så jag fick använda google.
*Redigerades 6 år sedan
DriveClub (PS4)
4
(16)
199 kr
6 år sedan*
+ Spelet har snygg grafik och vackra miljöer. Det är en rolig utmaning att man får låsa upp nya och bättre bilar efterhand man avancerar, vilket gör att man vill fortsätta. Det har även ett bra pris om man jämför med andra nya spel. - Det jag saknar är dock vassare ljud från de olika motorerna, att skador på bilen påverkar bilen förutom estetiskt samt split screen så att man kan köra med polarna.
*Redigerades 6 år sedan
Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB (inkl. DriveClub) - White Edition
3.8
(2)
6 år sedan*
Lika bra som den svarta versionen, men enligt mig snyggare och den lämnar inte fingeravtryck lika lätt. Spelet Drive Club som man fick till är kanske inte det roligaste spelet, men ett gratis spel är ett gratis spel :) PS4 får 9 av 10 i väntan på att de öppnar upp för media via extern hårddisk. Ett tips tills dess är att använda Plex och Dreamfilm.se via webbläsaren.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1