Prisjakt

Dempah

Medlem sen 2005-10-16
33
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Razer Ring Light 12"
Full Star 1
2
(1)
769 kr
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Bra lampa när den fungerar, men tyvärr skräpkvalitet. Vi köpte tre stycken och har behövt reklamera alla tre då de slutar att fungera efter ett tag.

Jabra Elite 75t Active Wireless In Ear
Full Star 1
3.5
(55)
D
Dempah
33 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Varning, undvik! Fick mina lurar idag och var jättetaggad på att komma igång med löpningen efter alla fina recensioner. Ljudet och passformen är mycket bra, men vad hjälper det när räckvidden är den sämsta någonsin. Jag försökte mig på en joggingrunda tillsammans med lurarna och min Huawei GT 2, men märkte snabbt att lurarna inte kunde koppla till klockan såvida jag inte flyttade klockan till höger hand och höll upp den till örat. Då det inte direkt är den bekvämaste positionen och man dessutom ser ut som en galning blev jag skitsur och begav mig hemåt istället. Väl hemma provade jag lurarna med min Huawei Mate 20 pro istället och fick snäppet bättre räckvidd. Jag behöver fortfarande ha telefonen på min högra sida för att kunna koppla till lurarna, och över midjehöjd för att inte tappa ljud hela tiden. Då löparbyxorna endast har en bakficka så tar häcken tar bort all chans till mottagning med hörlurarna. Alla andra BT lurar jag har provat fungerar fint med både klocka och telefon, men inte dessa. Jag är vansinnigt irriterad och har aldrig varit så besviken på en teknikpryl tidigare. Hörlurar med 30-40 cm räckvidd utan hinder. Fy fan vilket skräp!

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020
Full Star 1
4.8
(124)
5 595 kr
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jättenöjd. Mycket kapabel hårdvara till ett rimligt pris. Gillar quick resume funktionen som gör att man på några sekunder kan hoppa in i spelet på samma ställe där man lämnade. Perfekt för småbarnsföräldrar som endast har en kortare stund över då och då. Kompabiliteten mot tidigare Xbox titlar är också ett stort plus. Konsolen är väldigt tyst, men blir ganska varm och bör nog stå upp för bäst kylning. När jag hade den liggandes i en mediamöbel började AC:Valhalla att få artefakter. Slog till direkt och köpte den när jag av en händelse såg att den fanns på lager. Övervägde att uppgradera eller byta ut speldatorn, men då GPU priserna är helt vansinniga just nu så blir det konsolgaming under kommande år istället.

Caso WineDuett Touch 21 (Svart)
Full Star 1
2
(1)
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Tja, man får väl vad man betalar för. Man ska ha klart för sig att den inte ser ut exakt som på produktbilderna. Det är en bredare glipa mellan över och underdörren, så skruvarna syns tydligt. Inte jättesnyggt. Det första exemplaret vi fick hade en snedmonterad underdörr, så den reklamerade vi. På det andra exemplaret sitter dörrarna hyfsat rakt, dock inte 100%. Däremot så är skruvhålen för det övre handtaget inte i linje varpå det nu sitter lite snett. Loggan på dörren är inte heller i linje med resten av dörren. Det är irriterande att den är så slarvigt monterad, för själva materialen känns helt okej. Jag orkar inte skicka tillbaka den här också, om den klarar att hålla önskad temperatur så får den stanna kvar. Uppdatering: Temperaturen är okej (9&16) trots tajt utrymme.

Jabra Evolve2 40 MS USB-A Stereo On-ear Headset
Full Star 1
4.3
(3)
1 202 kr
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Kontorsheadset med överraskande bra ljud. Tydligen lite större högtalarelement än tidigare modell (40 mm i Evolve2, 28 mm i Evolve). Mikrofonen fungerar också riktigt bra. Bra placering av multipla mikrofonelement gör att man hörs klart och tydligt i röst- eller videosamtal. MS Teams funktionerna har jag inte testat, inte heller Jabra Direct då företaget har ganska hårda säkerhetskrav. Det går dock att svara på Skypesamtal genom att fälla ner mikarmen, och avsluta dem genom hörlursknappen eller att fälla upp mikarmen. Busylight går att aktivera manuellt, återstår att se om kollegor och familjemedlemmar tar hänsyn till detta.

Huawei Watch GT 2 46mm Classic Edition
Full Star 1
4
(31)
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

Mycket trevlig halvsmartklocka, precis vad jag behöver. Använder med en Huawei Mate 20 pro och är mycket nöjd! Har tidigare använt en Samsung Gear S2 classic i drygt 4 år som inledningsvis hade bra appstöd, men apputbudet minskade ju äldre den blev. Huawei GT2 är i princip ett snyggt aktivitetsarmband, den har inte stöd för externa appar. Det gör däremot inte så mycket. Man behöver egentligen inte mer än de appar som redan finns, och de fungerar över förväntan. Dessutom så slipper man irritera sig på ett minskande utbud när klockan blir äldre. + Design. Ser ut som en riktig klocka. + Byggkvalitet. Känns rejäl. + Suverän batteritid + Bra skärm. + GPS. Fungerar bra fristående vid motionsrundor. + 4 gb minne, går att ladda ner musik och spela upp i Bluetoothlurar + Bra träningsfunktioner + Huawei Health är en riktigt bra träningsapp + Går att ringa från via Bluetooth +/- Inget appstöd - Ingen QI laddning. Medföljande laddaren är förvisso riktigt bra och har magneter för att klockan ska hamna i rätt läge, men att kunna ladda klockan med Reverse charging från telefoner som stödjer detta skulle ha varit trevligt. - Går inte att ändra ordning på menyn för inbyggda appar - Aviseringar från telefonappar skulle kunna vara smidigare - 24h numreringen runt urtavlan, helt onödig

Electrolux EUO9GREEN
Full Star 1
2.3
(31)
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bra dammsugare med låg ljudnivå och god sugförmåga. Köptes under Black friday 2019 för 1509:- Det följer med två munstycken, det vanliga och parkettvarianten. Anslutning på handtag och munstycken är lite rundat fyrkantiga istället för runda som tidigare, så äldre tillbehör funkar inte såvida man inte får tag på någon form av adapter. Värt att komma ihåg är att nya dammsugare från och med 1 september 2017 inte får ha en högre effekt än 900 W. Detta gör att nya dammsugare fungerar något annorlunda än äldre modeller, se även testet på råd och rön. Passformen mot golvet är därför tajtare än tidigare, vilket gör att det blir lite trögare att dra runt munstycket. Det fungerar ganska bra med det nya handtaget, men visst känns det lite i handleden efter en stunds dammsugande på full effekt. Lyckligtvis så finns reglage på dammsugare och slang för att sänka suget vid behov.

Logitech MX Anywhere 2S
Full Star 1
3.9
(19)
669 kr
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

Bara använt i några dagar, men fungerar mycket bra hittills. Fungerar klockrent till bärbar jobbdator som flyttas runt några gånger per dag. Anger några intryck nedan. * Går att ansluta med Bluetooth eller medföljande Logitech Unifying mottagare. Har dock bara provat BT. * Klick på mushjulet växlar mellan fri- och stegscroll, mittenknappen sitter istället nedanför mushjulet. Har använt med AutoCAD några gånger och tycker nog att denna lösning känns mycket smidigare än att använda mushulet som mittenknapp. Mindre risk för ofrivilligt scrollande. * Inbyggt batteri laddas via USB-A till USB-B Micro sladd som medföljer. Laddare medföljer inte, men de flesta har nog tillgång till ett USB-A uttag någonstans * Väldigt liten, ger inget stöd alls för handen som istället får vila på skrivbordet. Det känns dock som en vanesak och vägs upp av att musen är väldigt smidig att ha med sig i datorväskan. * Bra precision på ytor som vanligtvis strular med andra möss, t.ex. köksbänk i blank natursten.

Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.6
(42)
3 396 kr
D
Dempah
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Efter drygt en veckas användning så är jag riktigt nöjd med telefonen. Jag var lite orolig för gluegate men har inte haft några problem med mitt exemplar hittills. Jag hade tidigare en Moto Z, och Mate 20 pro är ungefär lika stor, men skärmen tar upp nästan hela framsidan av telefonen. Kameran är ruskigt bra (se även betyg på dxomark), men det kanske bästa med telefonen är det rejäla batteriet. I slutet av dagen så är det 50-60% kvar även efter ganska ordentligt användande. Ingen mer batteriångest!

WhiteAway
Bra
(500+)
D
Dempah
33 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Köpte en Siemens WM14W447DN när de hade 20% rabatt på modellen. Webbsida, betalning och frakt fungerade fint, inget att klaga på alls. Maskinen levererades via Bring några dagar efter köpet. Har inte provat kundtjänsten, så den kan jag inte uttala mig om.