Cribbe89

Medlem sen 2013-09-20
64
Bidrag
59
Hjälpsamröster
AEG L99697HWD (Vit)
Full Star 1
5
(1)
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Jag gillar den skarpt, tvätten blir minst lika ren som en vanlig tvättmaskin och torktumlaren fungerar väldigt bra då det är luftvärmepump i den. Det men får se till om man vill få kläderna helt torra är att inte ha för mycket kläder i maskinen (så dom inte klumpar ihop sig för mycket). Handukar och sängkläder kan man behöva köra lite extra torktid på för att få dom helt torra, skulle säga att det tar ca 6-7 timmar med tvätt och tork. Vanliga kläder (40-30 grader) brukar jag köra med deras nonstop program som klarar 3kg kläder på 3 timmar med tvätt och tork. Den fungerar bra, men om man fyller och har en full 3kg tvätt kan man behöva lägga på torktid och då tar det ca 4 timmar att få helt tort. Sen förstås händer det att det inte alltid blir helt torra, det kan bero på som jag nämnde tidigare att dom klumpar ihop sig i mitten, men det får men leva med och om man vill kan man ju alltid ta ut det torra och köra lite extra torktid på den fuktiga tvätten. Jag har även testat deras ångprogram för att ´´stryka´´ kläderna. Hade en skjorta som hade väldigt mycket veck i sig, jag blev väldigt förvånad hur bra det fungerade. Jag råkade ut för ett måndags exemplar med min första maskin, den gnisslade och trumman slog lite konstigt, men det hjälpte elgiganten med genom att byta ut mot en ny. Den nya fungerar jättebra, enda som jag stör mig på är att toppen på den nya vibrerar lite vid torkning, det är inget som påverkar eller skadar maskinen utan är bara lite irriterande. Det försvinner då man lägger något på maskinen, då slutar toppen skaka. Men som slutsats skulle jag rekommendera denna AEG Tvättmaskin/torktumlare, jag och min sambo är helnöjda och den har gjort våran vardag betydligt lättare då den fixar allt så vi för det mesta behöver bara lyfta kläderna direkt från maskin till garderoberna.

Netgear Nighthawk X10 R9000
Full Star 1
3.9
(9)
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Jättenöjd men denna routern! Den är rätt stor men den har också fantastiskt bra täckning och hastighet. Jag har haft problem med Telias egna router då den har extremt ojämn och låg hastighet. Sitter på 100/100 lina och fick ut runt 60/60 med Telias router. Efter kopplat in Nighthawken fick jag ut 126/126 samt helt jämnt och stabilt internet. Bland det lättaste setup av router jag någonsin gjort, bara plugga in ethernet kabeln sedan ladda ner appen till antingen dator eller mobil (jag körde mobil) och bara följa stegen, tog bara någon minut. Den har väldigt geekiga lampor som lyser snyggt (enligt mitt tycke) men det går även att stänga av dom genom en off knapp.

Google Chromecast Ultra
Full Star 1
4.1
(47)
780 kr
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Uppgraderade mig till Ultra från 2nd gen. Var inte direkt något större lyft, verkar fortfarande lite buggig i vissa funktioner. För det mesta fungerar den väldigt bra med Netflix, Youtube, Plex etc. MEN, om man kopplar Ultra till ethernet och kör laptop trådlöst fryser bilden på tvn vid cast från laptop via Chrome, ljudet finns men inte bild. Tar man då bort ethernet kabeln från ultra och kör den trådlöst så försvinner problemet vid cast via Chrome, kan inte förstå hur det går ihop. Annars hur suverän sak att ha vilket gör det ännu mer bekvämt att vara soffpotatis

iRobot Roomba 980
Full Star 1
4.5
(43)
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har nu ägd Roomba 980 i 2 månader och är väldigt glatt överraskad över hur bra den fungerar. Jag har förväntat mig att jag skulle då och då behöva dammsuga för hand nån gång då och då för att komplettera min roomba men har ännu inte behövt göra det Smidigt med att kunna lägga upp ett städschema för den och då bara behöva bry som om att tömma behållaren från all smuts den samlat på sig. Enda nackdelen jag funnit innan jag flyttat till ny lägenhet var att i min gamla lägenhet fanns det väldigt stora trösklar den inte kunde ta sig över, smärtgränsen för att roomba ska klara trösklar verkar vara strax under 2cm. Så hände då och då att den inte kunde göra klart ett städprogram då den fastnade i något rum. Men nu efter jag flyttat och har "normala" låga trösklar så har jag inte haft några problem alls. Jag köpte även en geko dammlist från jula som jag placerat i framtill roomban som extra stötskydd, detta för att bespara möbelben och de från att slitas lite ytterligare för att jag läst att någon tidigare har råkat ut för det. Appen för att styra roomba via telefon fungerar jättebra, roomban är lätt att underhålla också genom att följa appens beskrivningar. Den berättar när det är ungefär dags att göra vissa underhåll, det är väldigt lätt att göra dessa. Har ni pengar och vill ha en bra och beprövad robotdammsugare skulle jag verkligen rekommendera Roomba 980

Meta (Oculus) Rift (inkl. Touch)
Full Star 1
4.6
(13)
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Otroligt unik upplevelse, känns verkligen som vr är nästa steg i gaming. Efter jag har lirat Robo Recall, Killing Floor, Arizona Sunshine, Karnage Chronicles, From Other Suns m.fl. är det väldigt svårt att sätta sig och spela ´´vanligt´´ spel igen, känns som att något saknas efter man lirat vr. Co-op är fruktansvärt roligt och häftigt att springa runt i vr världen tillsammans och utföra uppdrag och puzzel. Oculus programvaran är väldigt stabil och bra (blir bara bättre och bättre också med regelbundna updates) , även steam vr fungerar klockrent. Handkontrollerna är bland dom bästa jag någonsin använt. Känns robust och håller bra. Råkat slå in i bord och byrå några gånger i stundens hetta utan nå skador på dom. Jag var lite skeptisk till teleport mekaniken i många spel, men det är ofta bättre än att manuellt styra med styrkorset och känns bra (den tar inte ur en från vr känslan). Jag ser fram emot skyrim, doom och fallout i vr och andra kommande AAA-titlar. Sladden till vr headsetet är tillräckligt långt, men jag hade gärna haft den ca 1-2 meter längre för säkerhetsmarginal. Jag har hittills aldrig råkat spänna den helt men det känns som att det finns en liten risk om man har en större uppsättning. Jag ger den 9/10 stjärnor, hade fått full pott om sladden till headsetet hade varit längre, vad jag läst kan man köpa förlängningssladd till både hdmi och usb uttaget, dock kan man möjligtvis behöva en hdmi repeater för att förstärka hdmi signalen om man ska förlänga den. Jag rekommenderar starkt att skaffa om ni har en dator som klarar av det, för 4400kr genom oculus store är det lätt värt det!

Samsung HW-MS6510/MS6511
Full Star 1
4
(1)
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag är helnöjd med min soundbar. För att vara en allt i ett soundbar är det väldigt fylligt ljud som räcker gott och väl för mig som bor i en lägenhet. I prisklassen för 4000kr tycker jag att den fylller mina förväntningar. Det enda negativa jag har haft med den är att Hdmi-ARC inte alltid hänger med när jag stänger av/på min TV, händer väldigt sällan som tur är.

Samsung UE65JS9005
Full Star 1
3.9
(11)
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har haft tur med min Samsung tv verkar det som. Hade lite clouding uppe i mitt vänstra hörn i början men har lyckats massera bort det försiktigt. Direkt ur lådan tycker jag att tvn är en 8/10 i bild och ljud. Efter kalibrering av bild och tillsammans med en bra ljudanläggning så är den riktigt bra! 9/10. Man för vara lite försiktig med brightness inställningarna, därför jag inte ger full pott, då om du ställer upp den för högt i väldigt mörka scener har den då svårt att få perfekt svarta. I helhet tycker jag att den här tvn är bland de bästa jag ägt!

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 2016 1TB
Full Star 1
4.3
(101)
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag är heltnöjd, passar jättebra med min 4K HDR tv. PS4 Pro är en värdig uppgradering OM man har en 4k tv med stöd för HDR eller om man vill ha nytta av den extra kraften för VR, annars kan man lika gärna stanna på sin gamla PS4.

Google Chromecast (2nd Generation)
Full Star 1
4.2
(142)
369 kr
C
Cribbe89
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Riktigt bra! Gillas skarpt, en sladd mindre som korsar rummet. Fungerar suveränt att spela upp 1080p filmer genom Netflix eller från datorn via Plex, samt stöd för Spotify. Synd bara att den inte har stöd för dts ljud.

Conrad.se
OK
(500+)
C
Cribbe89
64 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Bra butik med hyfsad frakttid (håller det dom lovar, ca 4-5 arbetsdagar), välpaketerad varor också!