Prisjakt

mtspersson

Medlem sen 2013-09-12
13
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Nokia MD-310
Full Star 1
4.3
(8)
m
mtspersson
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har tre stycken MD-310. Jag har en Iphone 5 som jag parkopplat till Nokia md-310 i vardagsrummet, köket och sovrummet. Hade SonyEricsson MBR-100 innan och Nokia MD-310 har fantastiskt mycket bättre räckvidd och krispigare ljud (CD kvalitet). Sjukt snygg också (speciellt den vita) och tåls att stå framme, lyser med skönt ljusblått sken när den används. NFC gör det också lätt att komma igång för de som har det. Tips, om du har Spotify på mobilen, sätt kvalitén på "extreme" i appen, parkoppla med MD-310 så har du nästan CD kvalité

Alcon Dailies AquaComfort Plus (30-pack)
Full Star 1
3.9
(7)
145 kr
m
mtspersson
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har alltid använt Ciba/Vision Dailies aqua comfort plus och varit nöjd, men råkade beställa Johnson & Johnson acuvue moist av misstag. Jag gjorde ett test och hade "Dailies" i ena ögat och "Moist" i andra ögat en hel dag och märkte då skillnaden. När Dailies började bli lite torr i slutat av kvällen var Moist fortfarande mjuk och fin. Har också råkat gå och lägga mig med Moist och vaknat dagen efter och linsen har nästan varit ok, vilket alltid var en katastrof med dailies med en grus och igenklibbade ögon. Till Dailies fördel är den lättare att hantera, Moist viker sig lätt över på andra hållet när man försöker sätt i den.

Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist (30-pack)
Full Star 1
4.3
(7)
192 kr
m
mtspersson
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har alltid använt Ciba/Vision Dailies aqua comfort plus, men råkade beställa dessa av misstag. märkte direkt att denna linsen är tunnare och viker sig lättare över på andra hållet när man håller den i handen. Lite svårare att hantera än Ciba/Vision, MEN när jag gjorde ett test och hade "Dailies" i ena ögat och "Moist" i andra ögat en hel dag märkte jag skillnaden. När Dailies började bli lite torr i slutat av kvällen var Moist fortfarande mjuk och fin. Har också råkat gå och lägga mig med denna och vaknat dagen efter och linsen har nästan varit ok, vilket alltid var en katastrof med dailies med en grus och igenklibbade ögon. Så jag rekommenderar denna endagslins som den bästa jag använt. Lite svårare att hantera men en fröjd att bära.