Kategorier
Prisjakt

joreimer

Medlem sen 2005-09-15
107
Bidrag
94
Hjälpsamröster
Telldus Thermo/Hygro Sensor (313160)
3.2
(6)
129 kr
2 månader sedan*
Har ett antal i stugan och de visar ok temp med en diff på ca 1 grad. Men även analoga termometrar kan ju diffa lite så det är ok. Lödde fast en batterieliminator på 3 volt i stället för batterierna och satte sensorn i krypgrunden. Den mäter nu tempen där var femte minut ungefär och hittills har det fungerat perfekt utan spänningsbortfall så som annars hade varit fallet med batteridrift.
*Redigerades 2 månader sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Bra utbud, priser, bra leverans med Premo och lätt att betala med kort.
Philips FC8780
3.4
(6)
1 866 kr
4 månader sedan
Bästa golvdammsugaren på marknaden + inga tramsiga fjärrkontroller + bra sug + klickfästen på rördelarna, allt sitter ihop + känns gedigen + genialiskt inbyggt damm-munstycke, varför har inte alla dammsugare ett sånt? + bra räckvidd - lite svag sladdvinda. Borde ha starkare fjäder - saknar hörnborstar på golvmunstycket såsom det finns på några andra Phillips dammsugare
Electrolux EER73BP
3.5
(2)
1 290 kr
4 månader sedan
Den är bra men mycket sämre än tidigare modell som jag haft: + bra på mattor + bra att bara kunna haka på den på laddfästet - sugkraften lämnar lite att önska. - väggfästet är mycket sämre, bygger ut mer från väggen vilket gör att denna tar upp mer plats i garderoben, helt i onödan. - inga knivar för att skära hårstrån följer med. - osmidigt munstycke i handenheten
Logitech Wireless Combo MK330 (Nordisk)
2.3
(2)
473 kr
6 månader sedan
Lite plastigt men rätt skönt att skriva på. Upplever inte alls några problem med räckvidden, fungerar bra på flera meters avstånd. Musen är däremot på tok för liten för oss med stora händer.
Roidmi RS40
3.8
(20)
3 890 kr
10 månader sedan*
Edit: Sänker från två till en stjärna då batteriet gick sönder efter en månad. Tar inte längre emot laddning. Köpte denna när min Ergorapid Plus gick sönder efter fem år. Tänkte att den skulle vara så mycket bättre med tanke på alla goda recensioner den fått. Så här följer min recension: Detta är troligen den mest överbetygsatta produkten på Prisjakt! Fördelar: + Den dammsuger lika bra som andra smådammsugare. + Kvalitetskänsla i delarna. + Många tillbehör. Nackdelar: - Svindyr för vad du får. - Alla delar är lösa, det finns ingen hållare som det gör till Electrolux. Man få ha dem i en låda helt enkelt. - Ladd-dosan måste sitta exakt på rätt höjd, ändå är det mycket lätt att dammsugaren hamnar snett så att den inte laddar. Helt värdelös. Men det går att ladda den genom att stoppa in sladden. - Den är inte ergonomisk som Electroluxen. Det blir jobbigt att dammsuga någon längre stund. I alla fall om man är över 1,70. - Golvmunstycket far fram och tillbaka och sidledes. Det gör det svårt att dammsuga systematiskt. Ergorapiden är en dröm i jämförelse. - Golvmunstycket faller ner när man lyfter dammasugaren. Det gör att man måste lyfta högt när man ska över tröskeln. Detta bli också jobbigt i längden. - Den tar dubbel så stor plats som Ergorapiden. Inget för små garderober. Den är absolut inte värd mer än en stjärna eftersom konstruktionen är helt ogenomtänkt. Det verkar som att designavdelningen fått i uppdrag att göra en dyson-liknande dammsugare som ingenjörerna sen fått göra det bästa de kan av. Köp en billigare om du behöver en liten smidig dammsugare att ta upp hår och smulor med. Tänk på att ingen av dem kan ersätta en riktig dammsugare.
*Redigerades 9 månader sedan
Brother DCP-L3550CDW
4.2
(2)
2 790 kr
10 månader sedan
Detta är första skrivaren som jag haft där allt bara fungerar. WiFi är superlätt att koppla in. sen fungerar det att skriva ut från alla möjliga enheter: iPhone, Windows, iOS, OSX etc. Om man ska scanna så är det enklast att gå in i appen på telefonen och klicka på scanna. Bra standby-läge som innebär att den alltid är redo men ändå helt tyst. Kan inte jämföra upplösning mm men tror inte att det skiljer från andra i denna prisklass. Hittar inga nackdelar utom möjligen att det är dyrt att köpa toner. Men det gäller ju alla märken och denna är bland de "minst dyra". Sammanfattningsvis: Krångelfritt!
Ritter E 16
3.8
(1)
1 082 kr
ett år sedan
Jag har haft denna maskin i ett snart ett år och har endast skurit bröd med den. Kniven är fortfarande vass och maskinen fungerar perfekt. Den är inte för stor men ändå går det bra att skiva rätt stora limpor med den. Kanske är den lite svår att rengöra men det är nog bara ett problem om man skivar kött & chark med den. Denna ersatte Julas maskin som gick sönder efter ett par veckor men denna är mer av tysk kvalitet i och värd varenda krona extra den kostar.
Vulkanus Professional
4.4
(3)
1 395 kr
2 år sedan
Köp ingen annan knivslip än denna! Jag har testat många innan denna och det går inte att jämföra. Vulcanus är tom bättre än bryne i och med att vinkeln alltid blir exakt. De flesta knivslipar rispar bara upp eggen på kniven som gör den skarp i fem minuter, för att snart bli slö igen. Vulcanus har tre olika sliptekniker som gör kniven skarp länge. Sök på Vulcanus sharpener på Youtube för att se hur man ska göra. Killen som uppfann denna är ett geni. Om man ångrar detta val så har man inte gjort rätt. Kan även slipa sågtandade brödknivar (om de är slipbara).
Comfee MPPH-09CRN7
3.7
(4)
2 år sedan
JULA säljer samma under märket Anslut nu för 1995:- den 20190521.
Sida 1