Prisjakt

Mr_x

Medlem sen 2005-09-02
41
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Quad ERA-1 Over-ear
Full Star 1
5
(2)
6 500 kr
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

En av marknadens absoluta bästa ljudupplevelse med balancerade kablar och en bra hörlursförstärkare har jag inte hör någon under 10 tusen skr. Jag har problem med tinitus och alla utan ERA-1 ger mig mer tinitus efter en tids lyssnande. Bra ren bas och ljudet är runt huvudet och inte bara inne i huvudet. Mycket bra köp värt pengarna! Tyvärr få som har fått uppleva så bra ljudupplevelse med hörlurar.

Aune X5S 8th
Full Star 1
5
(1)
3 990 kr
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

X5s är en digital musikspelare / transport i Aunes X-serie, för renast möjliga signalöverföring och slippa datorns negativa påverkan på musiksignalen. Fokuserad · FPGA · Muti- funktion 8th anniversary editions av Aune X5-serien. Med freescale 600M-processor, ett hårdvaruavkodningssystem och senaste generationens asynkron FPGA-teknik är det en multifunktionell digital musikspelare / transport som rent fokuserar på ljudkvalitet. Maskinavkodning Avkodar PCM och DSD baserat på hårdvara, upp till 768k / DSD512 Stöder CUE-uppspelning. Digital transport med Ultra lågt jitter Den självutvecklade algoritmen FPGA sänder ut en digital signal med mycket låg jitter (Coaxial / Optical / AES), så lågt som 199 ps. Koaxial utgång stöder 32bit / 384 DSD128 X5s använder FPGA asynkron digital utgång, tillsammans med X8 DAC (använder egenutvecklad algoritm FPGA) kan man bygga ett litet hifi-system som kan uppnå DSD128 och 32bit / 384k utan PC Bättre processor, bättre prestanda Nyaste X5s har en en 600MHz-processor, X5-seriens prestanda blir bara bättre och bättre. Den snabba uppstarten och responsen är mer tillfredsställande än någonsin

Xindak FS-1 2Banana - 2Spade (par) 2,5m
Full Star 1
4.8
(52)
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Som vanligt är matchning mellan komponenterna viktiga men i mitt system funkade högtalarkabeln FS-1 grymt bra till minna front högtalare. Den tar fram mycket detaljer utan att det för den sakens skull blir överanalytiska eller vasst. Uppfattar röster låter mer vackrare och tydligare. Har samma FS-1 kabel 1.5m till min centerhögtalare och det gjorde en klar skillnad. Gick från Supra Clasic 4.0 som inte är lika bra som FS-1, För mig är FS-1 High End för mig!

HiFi-freaks.se
M
Mr_x
41 omdömen
Bra3 år sedan

Tyvärr så är företaget i konkurs - https://konkurser.dk/konkurs/?id=111865

Marantz SR7015
Full Star 1
5
(6)
20 900 kr
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Kan "varmt" rekommendera SR7015 som bioförstärkare för under 20 000.- Har nu kopplat 7.1.4. Med en extra slutsteg till fronthögtalarna så jag kan använd förstärkaren till 5.1.4 smart att man kan stänga av frontslutsteget och använda det till takhögtalaren. Om du ska fixa 7.1.4 ljud rekommenderar jag att man köper slutsteg till fronthögtalarna för bästa resultat, men nöjer du dig med 7.1.2 funkar det utan extra slutsteg ;) SR7015 klagar på att jag har för stark Sub så jag har fått dämpat med -6db men så var det med Onkyo också :) Har man bra högtalare och bra dämpat rum har men ett suveränt bioljud med SR7015. Som stereo 2 kanaler beror det på vilket slutsteg du använder men jag är helnöjd. Har extern Riia så jag har inte något att säja om att ansluta en skivspelare till SR7015 bara det att LP med rätta förutsättningar låter klar bättre på SR7015 än vad CD gör. Min CD spelare låter bättre än om SR7015 får skapa CD ljudet via HDMI. Min bluray 4K låter sämre än CD spelaren på att spela CD så där gör SR7015 det bättre via HDMI. Kör man med optisk kabel fungerar inte dom bästa bioljudformaten så det är HDMI som gäller på SR7015 över lag! Menyerna är användarvänliga och man förstår lättare än att läsa bruksanvisningen som är knapphändig den som följer med. Rekommenderar att man tankar ner den fullständiga bruksanvisningen. Internet radio fungera klart bra så man behöver inte FM radion ;) Har för säkerhetsskull en fläkt platta för att inte bränna HDMI kortet som numera har bättre kylning men jag litar inte på att det räcker. För min förra Onkyo brann HDMI kortet, tyvärr så dog den! Men tur för mig för nu har jag med SR7015 ett klart bra bio ljud! Men den stora nyheten på ljudsidan är att själva DSP´n fått sig ett rejält lyft, här används dubbla SHARC 32-bits dual-core processorer från Analog Devices, samma DSP-kretsar som sitter i referensprocessorn AV8805, har inte kunnat jämföra med SR7013 men det lär inte vara helt fel att ha bra förutsägningar. TIPS: Om man registrerar sin förstärkare på Marantz hemsida för man 5års garanti och det är ju inte helt fel det heller, Bra jobbat Marantz .. det var det lilla ;)

Asus ROG Strix SCAR II GL704GV-EV027T
Full Star 1
5
(1)
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Jag har nu testat i en månad och jag är imponerad. Dom spel jag spelar är PC tyst och inte så varm, visst en är tung men ändå man vet ju vad man har 17 tum skärm i 144Hz och ett grafikkort som man kan spela alla dagen spel med. (behöver inte G-synk) En bra sak är att man kan installera en till SSD disk typ 1GB till dom 500mb. För mig bytte jag ut den långsamma M.2 kretsen till en mycket snabbare M.2 500mb krets så nu har jag det jag behöver. Det var lätt att klona m.2 kretsen när man hade en ssd disk ;) Kan "svalt" rekommendera den här tysta datorn för den som vill ha det bästa. Tror inte det är värt med RTX 2070, men jag kan ha fel. Får du den under 20 000:- Köp ;)

Harman Kardon Onyx Studio
Full Star 1
4.5
(49)
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag har nu köpt Harman Kardon Onyx Studio (Bluetooth-högtalare) och testat hur bra OPO (OnePlusOne) är mot iPhone 5 och Sony z3 tablet och om jag inte hade OPO skulle jag lämna tillbaka Harman Kardon Onyx Studio. Jag har tidigare gjort test med Jabra(Bluetooth), Sony(Bluetooth) och olika hörlurar och tur för mig så låter OPO så mycket bättre. Visst jag har bara testat typ 10 hörlurar men för mig låter det alltid bättre med OPO. Till och med Spotify låter bra på Harman Kardon Onyx Studio (Bluetooth-högtalare) med OPO. Jag har i den mån det går testat i flat(Normal ljud) Jag har inte testat den senaste iPhone eller Samsung men dom kostar typ 3x så mycket som OnePlusOne. Jag har läst om Harman Kardon Onyx Studio och det är delade meningar om högtalaren är bra och om det är så stor skillnad mellan smartphone-telefoner förstår jag att om man har en iPhone telefon så är det ingen bra högtalare, men ni som har OPO får ett bra ljud med Kardon Onyx Studio (Bluetooth-högtalare)

Gränsbygdens Köpcentrum
Bra
(500+)
M
Mr_x
41 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bra och förstående support

Panasonic Viera TX-43CX750E
Full Star 1
5
(1)
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Är du ute efter en avanserad UHD-3D-TV med allt du kan tänka dig så är det här "TV" för dig. Ni andra råder jag att köpa en mer normal TV. Tv har några unika funktioner så som Trådlös Bluetooth för mus och tangentbord. Med två HDTV-mottagare så kan du titta på ett annat program på telefon eller platta. i ett annat rum om du har WiFi. Två HDTV-mottagare gör att du kan spela in två program samtidigt alternativ se ett och spela in ett annat. TV har USB 3, Widi, UHD inte så unikt med det är bra. Det som saknas är NFC för att koppa in Bluetooth enheter snabbare. (= en minus stjärna) Grabben 23år datanörd sa - Det är bättre än med glasögon i verkligheten. Min fru (??år) tycker att TV är för stor för jag vill att vi ska sitta enligt THX standard ca 1.5 meter från skärmen och man ser helt perfekt man kan inte se ”en enda enstaka pixel” helt perfekt. Bara en helhet Har spelat in i UHD filmer med min ONEPLUSONE telefon och nu är det helt underbart att se alla detaljer i bilden med rätt färgdjup. Skärpa på djupet och i förgrunden. Nu gäller det att raka sig noggrannare för man ser om man har glömt något strå ;) Här är tv som har: • 3D • UHD • Bluetooth • Widi • USB 3 • Två HDTV-motagare • WiFi • och en lika snabb Webbläsare som en "normal" PC Jag har lämnat samma text till xxxx och får svaret ----------------------------------------------------------------- Mr_x, Våra medarbetare har läst din recension och värdesätter ditt bidrag även om det inte uppfyllde alla riktlinjer för vår webbplats. Tack för att du delade med dig, och vi hoppas kunna publicera ditt nästa bidrag! -------------------------------------------------------------- Tur att Prisjakt är trovärdigt!

Bosch SMU67M02SK Vit
Full Star 1
4.3
(4)
M
Mr_x
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Här här ni en tyst SuperSilence diskmaskin i Energiklass A+++. Borde var bästa köp i dag! om man får den för under 5 000:- med frakt, med Fem års garanti på Elgiganten. + Möjlig att ansluta varmvatten eller kallvatten. Kallvatten är att föredra om man vill få bästa diskresultatet. Varmvatten om man vill minska energikostnaden om man har typ bergvärme VarioFlex-korgsystem gör att man kan justera mellersta vagn/hylla i tre lägen. Snabbläget 45°C är att föredra tar typ 15 minuter och med Vinglashållare SMZ5300 (Kostar typ 290:-) som följer med blir dyra vinglas rena och hela i den här suveräna diskmaskinen. Om man jämför med Bosch SMU53M72SK (Vit) så har man mer plats (14 kuvert) på grund av att man har en besticklåda övers och inte i den nedre vagnen. Och besticken blir rena också :) I dag finns det ingen diskmaskin för under 7 000:- som är bättre. Och som har Snabb-läge, Varmvattenanslutning och med Vinglashållare med i priset Det som saknas är: - att man inte kan ansluta både kalt- o varmvatten - ingen innerbelysning - ingen app eller internet anslutning till maskinen