Prisjakt

DinMamma

Medlem sen 2005-07-03
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Nomad Goods Base Station Stand
Full Star 1
4
(1)
D
DinMamma
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Väldigt nice, men ruskigt dyr. Andas hög kvalite. Laddar telefon liggande, stående samt AirPods.

Inet
Utmärkt
(500+)
D
DinMamma
8 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Snabb frakt! Effektivt och klockrent.

SteelSeries Arctis Pro Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.4
(77)
3 600 kr
D
DinMamma
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bra och trevligt headset. Smidigt, känns gediget. Bra ljud och bra och enkla funktioner. Den infällbara mikrofonen är helt suverän då man lätt kan fälla in den då den inte används. Men två saker drar ner mitt betyg en del: vikten och storleken. Headsettet väger en del och det känns efter ett tag. Det skulle jag dock kunna leva med om det inte varit för att bygeln över huvudet är för liten för mig. Bandet under bygeln kan man reglera så att det passar ett mindre huvud, men mitt huvud som kanske är lite större än normal (ca storlek 60) passar inte i dess maxläge så kåporna kommer inte ner över öronen ordentligt utan måste pressas in vilket gör det obekvämt. Efter ett par veckor lämnade jag tillbaka headsettet.

VVSochBAD.se
Utmärkt
(500+)
D
DinMamma
8 omdömen
Dålig5 år sedan

Bra utbud och bra sökfunktioner. Dock en förfärligt hög fraktkostnad, även om man bara köper några småsaker. Detta drar ner betyget och totalupplevelsen rejält.

Sony MDR-1RBT Wireless Over-ear
Full Star 1
4.3
(18)
D
DinMamma
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag köpte lurarna för att på min PC använda dom som hörlurar för att lyssna på musik och som headset för att prata med kollegor över Skype och Lync m.m. Jag är ingen audiofil, men så vitt jag kan höra har dom mycket bra ljud. Dom är lätta, sköna och har en fantastisk batteritid. Men, när jag använder dom som headset på min PC för att köra Skype eller Lync blir ljudkvalitén usel. Det verkar som om Bluetooth då går över i något typ av headset-läge (till skillnad från hörlursläge) och med det får en betydligt sämre ljudkvalité, både på ljudet in och ut. Ett Skype/Lync-samtal låter som ett dåligt mobilsamtal. Dom jag talat med säger alla att det låter som om jag sitter i en burk. Jag har provat headsetet på tre olika datorer, alla med olika bluetooth-mottagare. Bortsett från detta så är bluetooth-koppling generellt ganska knölig. Det funkar... visst... men det ska stängas av och sättas på och kopplas ihop på nytt ibland. Inte särskilt smidigt. Jag lessnade väldigt snart och lämnade tillbaka lurarna. Köp om du har mycket pengar och vill ha bra, snygga, lätta och trevliga bluetooth-hörlurar. Att använda dom som ett headset till en PC rekommenderas dock inte.

Philips AJ7010
Full Star 1
1
(1)
D
DinMamma
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Den här klockradion har mycket av vad jag önskar hos en klockradio. Men den externa temperaturgivaren är helt värdelös. Den klarar inte att monteras på utsidan av ytterväggen (som är av trä) av mitt sovrum. Det är ca 4 meter från det ställe där klockradion står. Jag har provat otaliga positioner och varianter utan förbättring. Jag reklamerade mitt första exemplar av klockradion och fick ett nytt (efter en månad av Pixmania) med precis samma problem. Så köp inte denna klockradio för den yttre temperaturgivarens skull!

Nordlux Gibraltar (2L)
Full Star 1
2
(2)
D
DinMamma
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Snygg och känns gedigen. Dock surrar dimmern/transformatorn på ett irriterande sätt. Har provat tre (!) stycken från Clasohlsons och alla surrar mer eller mindre. Mycket irriterande då den i övrigt gör sig mycket bra som sänglampa.

Åsaka Data Service
D
DinMamma
8 omdömen
DåligRedigerades 16 år sedan

Har inte handlat fullt ut härifrån. De tar väldigt lång tid på sig att svara på mail och är inte särskilt intresserade av att förstå deras kunders situation. En dåligt designad webbsite gör inte intrycket bättre. Tillsammans fick detta mig att inte beställa härifrån, trotts att denna webbutik hade det bästa priset på den produkt jag ville köpa.