Prisjakt

wicke

Medlem sen 2005-06-29
12
Bidrag
8
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
w
wicke
12 omdömen
Usel2 år sedan

Sena med att leverera och flyttat fram leveransdatum två gånger redan.

smartlarm
w
wicke
12 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb och bra service.

Paul (Blu-ray)
Full Star 1
3.8
(16)
w
wicke
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Brittisk humor på road trip.

Nokia 7 Plus Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3
(38)
w
wicke
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Okej telefon, men riktigt usel Usb-C och WiFi har svårt att hålla anslutningen.

Adlibris
OK
(500+)
w
wicke
12 omdömen
Usel5 år sedan

Enligt beställning skulle hantering ta 1-3 dagar och leverans 2-3 och garanterad leverans innan julafton. Beställningen är 2 veckor senare inte hanterad. Pinsamt dåligt.

Asus Transformer Pad TF300T 32GB
Full Star 1
3.8
(28)
w
wicke
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Plattan håller hög kvalitet och bra prestanda till vad den kostar. Det plastiga skalet har trots plastigheten en ganska skön känsla. Integrationen med Google Docs kunde varit bättre. Uruselt att redigerar kalkylark med. Den har svårt att välja "rätt" trådlösa nätverk, av någon anledning väljer den att först försöka ansluta till min avstängda accesspunkt i telefonen före accesspunkten i hemmet. Surfandet och plattans respons går snabbt och smidigt.

Samsonite Aramon 2 Laptop Shuttle S 13,4"
Full Star 1
4
(1)
w
wicke
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Tillverkad i skönt material. Ytterfacket är ganska trångt till laddare som är av större modell. Väskan har anti-halk-ploppar i botten som fungerar oerhört väl. Ett litet förvaringsfack för tex minneskort och usbminne hade varit önskvärt.

Nokia N9 64GB
Full Star 1
4.4
(13)
w
wicke
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bytte från en Nokia N900 till Nokia N9 idagarna. Jag tänkte mig att konfigurera N9 innan jag gick över från N900 helt. Att registrera Nokia-kontot gick inte alls, förrän jag satte i simkortet och registrerade det. Då flöt det som en dans. Telefonen i sig tycker jag känns alldeles för lätt att använda, inte samma "linux-porr" som N900. Kanske blir ändring på den när Communityn sätter tänderna i den. Nokia har samlat registreringen av olika tjänsters konton samt mail på samma ställe, vilket gör det hela lättöverskådligt, lite funktionsfattigt, tex dela bilder med Nokia-kontot finns inte. Den syncar bra med både Facebook, Gmail, Skype och Ovi. Ett problem är att få det bra överskådligt i kontaktlistan, efter ny-sync. Ovi verkar inte riktigt ha bra stöd för kontakter med info från Facebook och Gmail. Feed-applikationen har en del problem med en del feeds från tex blogspot. Allt svepande i sidled och nerifrån och uppifrån, och svepandets olika funktioner lär man sig fort. Det stora minuset är det virtuella tangentbordet (finns ju inget annat), å, ä och ö är inte placerade där de borde.

Nokia N900 256MB RAM 32GB
Full Star 1
4.7
(74)
w
wicke
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Med lågvoltskärna och överklockning är telefonen gudomlig, skärmen har tyvärr lätt för repor.

Asus U31JG-RX076V
Full Star 1
3
(1)
w
wicke
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Den blandar känsla av välbyggdhet och plastighet. En klisterlapp på chassiet lovar bakgrundsbelyst tangentbord, vilket är fel. I batterisparläget med ljus inställning på skärmen så kan jag få ut ca 6,5 timme med surf och ordbehandling. Tangenbordet är riktigt skönt att skriva med. Trackpaden har multitouch och fungerar riktigt bra. Skärmen har ganska dålig betraktningsvinkel. Återställningsfiler för Windows 7 ligger på en separat partition. Det medföljer ett program för att bränna ut dem på brännare, datorn har ej optisk enhet! Så varför inte leverera den med ett program som kan lägga återställningsfilerna på usbminne, eller ännu bättre leverera med återställningsusbminne? Riktigt dåligt av Asus. Dessutom är datorn full av diverse onödiga program.