Prisjakt

tangurin

Medlem sen 2012-09-03
9
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Mekster.se
Utmärkt
(500+)
t
tangurin
9 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Snabb leverans och den bästa supporten jag har varit i kontakt med!

Bosch Zoo'o ProAnimal BGS5335
Full Star 1
4
(2)
t
tangurin
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Bästa dammsugaren jag ägt. Trodde aldrig jag skulle skriva en recension om en dammsugare, men denna är värd det. - Riktigt stark o bra sugförmåga - Tar upp hår/damm hur lätt som helst. - En trapp med mattor på varje trappsteg, går nu hur lätt som helst att städa. Det finns inget speciellt negativt mer än att den låter väldigt mycket. Men det får man väl ta om man vill ha en stark dammsugare som även har roterande borstar i munstycket.

Träningsmaskiner.com
Bra
(222)
t
tangurin
9 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Snabb leverans och bra pris! Bara positivt

Master Fitness Weight Vest BC Edition 20kg
Full Star 1
5
(1)
899 kr
t
tangurin
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Min recension är skriven efter endast en gångs användande. Väldigt bra viktväst på alla sätt. - Lätt att placera/avlägsna vikter. - Sitter skönt - Lätt att ta på sig. - Väldigt lätt att välja vikt mellan 1-20kg

Ergotron 45-248-026
Full Star 1
5
(2)
4 214 kr
t
tangurin
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Jättenöjd! Väldigt bra kvalité, väldigt bra material. Skinande fin metall vilket gör att det även ser väldigt snyggt ut. Lätt att montera även om jag blev lite orolig när jag öppnade paketet och såg alla delar. Jag har skärmarna ovanpå varandra, vilket ser väldigt snyggt ut och fungerar bra praktiskt. När jag vill spela tar jag bara tag i den undre skärmen och drar fram den så att den hänger i en perfekt höjd framför mina ögon. Lätt att justera avstånd, höjd osv. Pivot funktionen fungerar också utmärkt, jag kan vrida skärmen 90 grader även om jag har en 27" skärm. Bra att veta: Jag har 2st likadan 27" skärmar. Jag har dom ovanpå varandra men då är där ingen mellanrum mellan skärmarna. Det vill säga att n 29" skärm tror jag inte skulle fungera. Det står här på prisjakt att den är byggd för 24" vilket det inte står på andra siter. Så det är inte riktigt sant. Rekommenderas starkt om du vill ha något stabilt som har hög kvalité och många inställningsmöjligheter

Fractal Design Define R5 (Titan)
Full Star 1
4.6
(7)
t
tangurin
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Det bästa chassi jag har ägt. Bra med utrymme. Lätt att hantera kablar. Tyst och bra fläktar. Snyggt också! Go for it!

Noctua NH-D15 SE-AM4
Full Star 1
4.3
(3)
1 219 kr
t
tangurin
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag är inget proffs på fläktar men jag kollar temperaturen och allt ser bra ut. Jag köpte den pga omdömena på Noctua NH-D15 var så pass bra och att forum beskrev den här fläkten som bäst. SE-AM4 är för att den ska fungera med AM4 socket processorerna (Ryzen 7 - 1700x). Den är ju gigantisk och gör att det försvårar datorbygget väldigt mycket. Om jag skulle vetat det skulle jag nog inte köpt den. Jag har ett 1080ti grafikkort och jag får använda en grillspettspinne för att nå "knappen" som lyfter upp grafikkortet om jag vill kunna lossa det. Pga att fläkten är så stor. Samt jag har SSD M.2 (PCI-E anslutning) som ligger grafikkortet och lite fläkten vilket också försvårar det hela om man ska byta/lägga till/fixa något. Men som fläkt är den 100% bra, och det är väl säkert pga dess storlek som gör att den kan vara så bra kanske.

Asus PB27UQ 27" 4K UHD IPS
Full Star 1
3.7
(3)
t
tangurin
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag köper ingenting utan att väldigt noggrant granska produkterna. Jag är inget proffs men jag har läst många omdömen och specifikationer innan jag valde dessa skärmarna. Jag köpte två av dessa skärmarna med kraven: 4K Tillräckligt bra responstid för spel Pivot (Kunna rotera skärmarna) Bra färger Minst ett HDMI 2.0 Uttag + Minst ett Displayport uttag för att kunna skicka 4K med 60Hz. Anledningen till att varje skärm ska ha två uttag för 4K + 60Hz är för att jag vill kunna koppla in skärmarna till en Imac 5k + en stationär dator och att enkelt på skärmarna kunna byta vilken dator som ska använda skärmarna. Detta fungerar väldigt bra. Negativt: Ljusstyrkan. Många skärmar ligger runt 300 i ljusstyrka så dessa har inte dålig ljusstyrka men jag är van vid Imac som har runt 500 i ljusstyrka och det är något jag saknar. Med högre ljusstyrka så störs man inte så mycket av solljus utifrån samt alla färger uppfattas klarar med lite mer ljus. Knapparna för att byta vilken kontakt som ska användas är lite svåråtkomliga bakom skärmen men det lär man sig nog. Usb saknas i skärmarna Skulle jag köpt dessa skärmarna efter det jag vet nu? Ja det skulle jag nog då det inte verkar finnas mycket liknande skärmar med högre ljusstyrka som ändå uppfyller de kraven jag har. De svåraste kraven att uppfylla var två kontakter för att kunna använda två datorer.

DiscAtOnce
Utmärkt
(471)
t
tangurin
9 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Toppklass, tveka inte, de har allt du behöver samt snabb leverans och bra priser!