Kategorier
Prisjakt

aplamon

Medlem sen 2012-08-15
4
Bidrag
16
Hjälpsamröster
VVS & Bygg
Dålig
(500+)
Dålig
ett år sedan
Efter dryga 2 veckor var fakturan på väg att gå ut och jag hade fortfarande inte fått mina grejer. Kontaktar och får veta att det "blivit nåt fel" och att varan kan levereras först om nästan 4 veckor. Hade verkligen behövt denna vara i tid. Att ha så dålig koll är dåligt. När man får fakturan antar man att grejerna är på väg, men så var det inte här.
Symaskinsexperten
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Använder Fortus, varningsflagg direkt, riktigt skumrask. Struligt med faktura och oerhört dålig kommunikation. Satt och väntade på en order som tydligen blivit borttagen från deras sida utan att orka bry sig om att informera oss.
Majkens Rum
Usel
(1)
Utmärkt
2 år sedan*
Jättebra service och mysig butik i Växjö
*Redigerades 2 år sedan
Huawei P30 Dual SIM (6GB RAM) 128GB
3.7
(12)
4 779 kr
2 år sedan*
Klockren för mina behov(bytt från en S7 i drygt två år). + Batteriet håller kanon, 50-60% kvar på kvällen efter mitt normalanvändande, troligen över genomsnittet) + Storleken. Egentligen liiite för stor för min smak (S7an var perfekt) men det är ok. Kan fortfarande knö i den i ficka för löparrundan utan att den är ivägen. + Kameran. KAMERAN! Herregud, jag tyckte S7an tog bra bilder men det här är en annan nivå. + Priset. Köpte direkt när den kom ut så inga reapriser här. Hade egentligen tänkte en S10e men tyckte 8490 är lite väl, P30 är mer "bang for the bucks" i min mening. + 3.5mm hörlursuttag. Ja vet, jag är gamamlmodig men det är fasen bra att ha. + Laddar enormt snabbt. - Ej IP68, hade varit nice men men - Gränssnittet är ok, men det finns rum för förbättringar. Blivit enormt bättre än Huawein jag hade för några år sen. (Den har ej trådlös laddning men tar ej upp det som ett minus då jag aldrig använt det och har inget behov av det, har alltid rejält plånboksfordral och trådlösa funkar inget vidare då) Skärmen har jag ingen direkt åsikt om, den fyller sin funktion bra och jag är inte kräsen. Fingeravläsningen likaså, funkar ok. Smidig placering på skärmen.
*Redigerades 2 år sedan