Prisjakt

aplamon

Medlem sen 2012-08-15
6
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Bose QuietComfort 45 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.1
(10)
2 899 kr
a
aplamon
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan

35ornas mic dog så köpte dessa. Känns i stort sett samma som förra, grymt bekväma, med ett enormt men. Brusreducering går inte att stänga av! Så glöm påta i trädgården om det är lite blåsigt, cykla eller att tex diska. Minsta vind förstärks till outhärdlig volym och tallrikar etc som slamrar förstärks till pistolskottsvolym! Vad som är en enkel mjukvarugrej gör i min mening dessa lurar värdelösa. Obegripligt att ett företag som Bose släpper en sån här begränsande produkt.

outl1
Dålig
(500+)
a
aplamon
6 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Läs recensioner innan ni beställer! Väntat 1.5 månad och ingen vara. Svarar inte på email alls. Fick till slut tag på dom via telefon efter låååååång väntan (ringa tillbaka funktionen funkar inte, de ringer inte tillbaka). De skulle undersöka vad som gått fel och återkomma inom en vecka, VECKA! När jag sa att jag vill avboka ordern så i princip hotade dom med att det var stor chans att varan skickas ändå och då skulle returen kosta 1200kr. ALDRIG MER dessa skojare!

Symaskinsexperten
Utmärkt
(500+)
a
aplamon
6 omdömen
Usel5 år sedan

Använder Fortus, varningsflagg direkt, riktigt skumrask. Struligt med faktura och oerhört dålig kommunikation. Satt och väntade på en order som tydligen blivit borttagen från deras sida utan att orka bry sig om att informera oss.

Majkens Rum
a
aplamon
6 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Jättebra service och mysig butik i Växjö

Huawei P30 Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.8
(12)
a
aplamon
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Klockren för mina behov(bytt från en S7 i drygt två år). + Batteriet håller kanon, 50-60% kvar på kvällen efter mitt normalanvändande, troligen över genomsnittet) + Storleken. Egentligen liiite för stor för min smak (S7an var perfekt) men det är ok. Kan fortfarande knö i den i ficka för löparrundan utan att den är ivägen. + Kameran. KAMERAN! Herregud, jag tyckte S7an tog bra bilder men det här är en annan nivå. + Priset. Köpte direkt när den kom ut så inga reapriser här. Hade egentligen tänkte en S10e men tyckte 8490 är lite väl, P30 är mer "bang for the bucks" i min mening. + 3.5mm hörlursuttag. Ja vet, jag är gamamlmodig men det är fasen bra att ha. + Laddar enormt snabbt. - Ej IP68, hade varit nice men men - Gränssnittet är ok, men det finns rum för förbättringar. Blivit enormt bättre än Huawein jag hade för några år sen. (Den har ej trådlös laddning men tar ej upp det som ett minus då jag aldrig använt det och har inget behov av det, har alltid rejält plånboksfordral och trådlösa funkar inget vidare då) Skärmen har jag ingen direkt åsikt om, den fyller sin funktion bra och jag är inte kräsen. Fingeravläsningen likaså, funkar ok. Smidig placering på skärmen.