D3giZ

Medlem sen 2012-07-13
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Shirtstore
Usel
Redigerades 6 år sedan

den här butiken har gått o blivit ett jäkla skämt. har tröjor kvar som är 5-8 år gamla, som fortfarande håller kvalite. köpte nya i år, en kom fram med en reva i trycket, fick en ny utan krångel, dock helt fel tryck på den nya. en annan börjar trycket släppa på o bli missfärgningar i de svarta på trycket, o nu idag märkte jag att en annan oxå släpper, varav de är ett hål nu i trycket mellan 2 färger... riktig skitkvalite!

On Networks N300R
Full Star 1
2.7
(2)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

sämsta jävla skit jag nånsin varit med om! när den väl funkar så funkar den bra, men när man blandar in flera faktorer som dator med sladd, mobil på wifi o surfplatta på wifi så vill den inte vara med alls, tappar internetanslutningen 3-4 ggr per dag om man surfar på olika enheter så man får starta om fanskapet hela tiden. fruktansvärt irriterande

Philips BDP5510
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

fungerar bra, startar snabbt, filmerna går igång direkt, lätt att uppdatera osv. MEN! efter jag uppdaterade mjukvaran i min så hänger den sig varje gång jag går in på inställningar, på menyn "avancerat" den har nog även den smidigaste fjärrkontrollen jag varit med om hittils, liten smidig med få knappar.