Ehlak

Medlem sen 2012-06-30
3
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Matsmart
Dålig
(70)
OK
3 år sedan

Ofta väldigt bra priser på läsk och funktionsdryck, vilket är vad jag använder matsmart till mestadels, men dom behöver bli mycket bättre på paketering och tydligt märka paketen så att dom behandlas varsamt. Mer än en gång har jag fått paket där det har läckt dricka. Ibland ligger det bara lösa burkar i kartongen utan något som helst stötdämpande material.

Trendiga Möbler
Usel
4 år sedan

Polskt skämtföretag. UNDVIK! Till och börja med så blir du påtvingad hemleverans med Postnord, vilket betyder att du inte har någon möjlighet att bestämma leveranstid. Om du jobbar normala tider så kan du räkna med att dom kommer när du inte är hemma, sen tvingas du hämta ut paketet själv. Möblerna skickas ända från Polen, så räkna med diverse skador på paketet, speciellt om du beställer större möbler. Beställer du något som innehåller glas så kan du ju be en bön. Själva möblerna är sjukt överpris för kvallitén du får. Dom gör ett bra jobb att sälja möblerna på hemsidan, men det du får hem är ett skämt. På båda mina möbler var det flera skruvhål som inte var rätt utmätta, så dom är båda helt snea på ett eller annat sätt. Dom verkar inte heller ha varit speciellt försiktiga när dom packat ner möblerna då dom hade repor, skadade hörn, smutsfläckar. Vissa delar såg rentutav begagnade ut. Bygganvisningarna är också ett skämt, du kommer att sakna IKEA när du har försökt dig på att bygga en möbel med dessa ritningar, och som inte det var nog så saknades det även skruvar i båda mina leveranser.

Logitech Illuminated Keyboard (SV)
Full Star 1
4.2
(89)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

VARNING! Om ni planerar att använda detta för Gaming; Håll er borta! Detta tangentbord har ett väldigt känt fel som gör att du inte kan hålla in Skift + W + Space samtidigt. En knappkombination som är väldigt vanlig i framförallt FPS spel. Googla detta om ni är osäkra. Om ni planerar att använda detta för annat än Gaming; Köp! Det är snyggt, komfortabelt och väldigt tyst.