Prisjakt

Zingono1

Medlem sen 2012-05-03
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Babyshop
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
Bevakar en bilbarnstol som jag titt som tätt får mail om sänkt pris. Varje gång sänkningen är från Babyshop så finns den inte i lager. Smidigt att sänka priset på varor man inte har för avsikt att sälja. Oseriös butik säger jag utan att ens ha handlat där.
*Redigerades 2 år sedan
Ljusihem
OK
(9)
Utmärkt
3 år sedan*
Har endast handlat en gång på Ljusihem. Beställde Philips hue lampor som senare visade sig ha fel pris under en period då jag la beställningen. Det var dock inget snack från Ljusihems sida, utan de godtog ordern trots fel prissättning. Tummen upp!
*Redigerades 3 år sedan
KEF E305 5.1
Full Star 1
3.8
(13)
7 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Kalaspaket! Som tur var läste jag omdömena här på prisjakt innan jag beställde och tog det väldigt försiktigt då jag riktade in högtalarna (pivotkule-anordningen som nämnts tidigare). Med varsam behandling av skruvar så sitter nu mina högtalare på väggar runt om i rummet (ca 5*5m) och är riktade precis dit jag vill, utan att behöva limma(!) eller justera annat än på skruvarna som sitter på högtalarna. Jag är nöjd med ljudet som fungerar bra framförallt till filmtittande men även till musik. Paketet är ett bra val om du vill ha ett lite diskretare system utan att ljudet för den sakens skull försämras. Subwoofern har jag gömt bakom soffan vilket i min mening fungerar toppen. Mullrar på bra och ger den där sköna "baskänslan" som jag vill ha, framförallt vid filmtittande. Vill du ha ett diskret ljudsystem som är prisvärt och som framförallt låter riktigt bra så kan jag definitivt rekommendera detta paket. Men som jag nämnde i inledningen, ta det lugnt med skruvandet av pivotkulorna!
*Redigerades 7 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Oftast snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser. De få gånger jag behövt returnera saker jag beställt så har det fungerat väldigt smidigt. Bra support.
*Redigerades 7 år sedan
Headspot
OK
(76)
Utmärkt
7 år sedan*
Bra pris, snabb leverans, inget krångel.
*Redigerades 7 år sedan