Ljusihem
 • Ljusihem över 20 år i branchen
 • Låga priser, hög kvalitet och
 • de senaste, snyggaste lamporna
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Lång leveranstid, fel varor. Beställer inte här igen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 år sedan

5-9 dagars leveranstid var inget vidare men gratis frakt var ju ok om man köpte för en viss summa, men att de tog 99 kr för retur hade de gömt ganska väl i sin kundtjänst.

Z
Zacka

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Inga problem, mycket snabb leverans och försändelsen väldigt bra packad. Rekommenderas!

martjn
martjn

55 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

De löste reklamationen utmärkt. Hade en ny produkt skickad från deras leverantör direkt samma vecka. - Beställde. Fick varan inom utsatt tid för leverans. Fel på varan. Mailade med bifogade bilder, fick inget svar. Mailade igen utan bifogade bilder (bara med länkar till bilderna). Fick svar samma dag. (kanske det blev sorterat som skräp när det var bifogade bilder.) Det är när det strular man vet hur butiken verkligen är, och jag är verkligen nöjd med hur de skötte sig.

Dålig
4 år sedan

Skickat tre email med frågor om en produkt de säljer men man får aldrig något svar från dem. Känns inte seriöst, speciellt inte om man behöver support när man väl har handlat från dem. Får tre stjärnor för sitt utbud!

Ljusihem svarar:2018-12-07
Hej Johan, Vi besvarar mail inom 1-2 arbetsdagar. Om det har dröjt längre än så utan att du fått något svar rekommenderar vi att du kontrollerar om vårt svar har flaggats som skräppost av din email- leverantör. Kontrollera även att du skickat till rätt e-postadress, [email protected] Om problemet kvarstår kan alltid ringa vår kundtjänst på 011-13 69 93. Mvh Ljusihem kundservice.
t
tobbens78

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan

Gjorde en beställning där de satt fel pris. De tog sitt ansvar och skickade min beställning ändå. Mycket bra agerat. Kommer handla här igen.

Utmärkt
4 år sedan

Trots en felaktig prissättning levererade ljusihem mina Philips hue lampor. Det kallar jag good-will! De hade all rätt att dra tillbaka köpet men valde att vara snälla och visa vad deras kunder betyder för dem. Rekommenderas verkligen.

k
knodd

9 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Ljusihem hade ett pangpris pris på Philips Hue lampor som jag beställde, visade sig att de hade ett prisfel (252kr för 2st White Ambiance). Trots att de hade all rätt att neka då priset var felaktigt så valde de att skicka ut varorna. Snyggt gjort, ni har visat att ni är ett företag som är seriöst och tar ansvar långt längre än vad som krävs. Lamporna kom bra emballerade och leveransen gick på en dag så fort de fått in lamporna på lagret.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Ljusihem

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

ljusihem.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Revvma El - Ljus i Hem AB

Organisationsnr: 556445-2521

Information hos allabolag.se