nilrou

Medlem sen 2012-03-02
16
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Haglöfs Ridge Mid GTX (Herr)
3.8
(2)
1 149 kr
4 år sedan
*Redigerades 2 månader sedan
Bra skor att ha till enklare skogsturer/stigvandring etc. Sitter skönt. Hade problem med första paret där limningen till sulan släppte. Bytes på garanti och andra paret har jag inte haft några som helst problem med. Som nya efter 1 års relativt frekvent användning. Tillägg: köpta 2015, används fortfarande idag 2020. Finns märken efter användning men fullt funktionella. Riktigt nöjd!
Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekpanna 28cm
2.6
(32)
959 kr
8 månader sedan
Grym. Bästa stekpannan jag haft
Kobo Forma
4.2
(2)
2 880 kr
ett år sedan
*Redigerades 9 månader sedan
Använt en månad. Min första läsplatta så ingen att jämföra med bortsett från iPad. Ligger bekvämt i handen och uppskattar knapparna att bläddra med. Använder sällan "swipe"-funktion. Snabb och smidig, bra möjligheter för att göra inställningar. Gillar funktionen att via Pocket kunna synka artiklar, sidor etc. Uppkopplad mot Rakutens sida för att köpa böcker. Bra utbud av engelsk litteratur, inte utvärderar svensk. Fungerar smidigt att föra över Epub som lånats via biblioteket. Kräver förvisso dator + programvara från Adobe men får väl i det stora hela ses som något att förvänta sig. Enda egentligam nackdelen är "light bleed" längs med kanten mot "handtaget"/tjockare delen. Störigt när man tänker på det men inget större problem vid läsning då jag iallafall inte har någon tendens till att tänka på det nämnvärt. Sammantaget väldigt nöjd och undrar varför jag inte köpt en läsplatta tidigare.
Salomon Agile 2 Set 0.2L Bottle
3.7
(2)
425 kr
ett år sedan
Provat på två 20km-turer. Sitter skönt utan skav, 500ml vätska x 2 räcker mer än väl. Två små fickor för ex en bar etc och en ficka fram med dragkedja. Går möjligen knöka in en iPhone 6S men brukar inte ha den med när jag springer så inget direkt problem för mig. På baksidan större ficka med plats för ex vindjacka. För priset en toppenprodukt.
Apple MacBook Air (2018) - 1,6GHz DC 8GB 128GB 13"
3.4
(3)
ett år sedan
Bra vardagsdator i smidigt format. Lite trist med enbart USB-C och 128GB hårddisk. I övrigt kanon.
Jaybird X3
2.8
(92)
1 738 kr
2 år sedan
Bra lurar. Sitter skönt och stabilt på örat. Viss vattentolerens .. Många inställningsmöjligheter i tillhörande app. Batteritiden är ok i förhållande till storleken, men efter en aktiv dag behöver de laddas om. Mkt nöjd med köpet.
Klättermusen Allgrön Jacket (Herr)
3.5
(1)
2 715 kr
3 år sedan
Verkligen nöjd. Riktigt bra vattenskydd. Smidig jacka som är lätt att röra sig i. Likt klättermusens andra prylar välgenomtänkta finesser och saker. Enda jag kan störa mig på är att fodret till fickorna emellanåt har tendens att fastna i dragkedjan samt att någon gång fastnar fingrarna i lifkortsfickan (som finns på insidan av vänster armslut). Köpte förra modellen på realeco.se. (mailade kundtjänst på klättermusen innan för att se att det var riktiga grejer)
Marshall Acton
3.7
(23)
1 493 kr
3 år sedan
Köptes på Elgigantens rea. Snygg. Mkt bra ljud, har en bose soundlink mini och ljudet får väl sägas är jämförbart för mig som "vanlig lyssnare". Inget batteri så gäller att antingen ha en förlängningssladd eller nära till eluttag. Inga övriga direkta finesser.
Sida 1