Kategorier
Prisjakt

Mossedude

Medlem sen 2012-02-11
19
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Jays a-Jays Four+ for Android
2.8
(5)
4 år sedan*
Såg lovande ut. Men sen blev jag väldigt missnöjd. För mycket diskant. Tråkigt ljud. Ena luren blev sämre väldigt fort efter knappt 1månad. Så allt hördes mer åt vänster. Nu är den helt borta. Headsetet funkade inte alls på någon av mina androider. Lite i början första dagarana. LG G3 och Nexus 7 2nd generation... Så nu efter 2,5månad är de trasiga. Har inte använt de särskilt mycket eller varit hårda mot dom. Aldrig mer Jays för mig! Mina gamla Sonyhörlurar för 280 kr hade mycket bättre ljud.
*Redigerades 4 år sedan
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
3.4
(103)
6 år sedan*
Den var OK. Min första smartphone! Trodde den skulle prestera bättre då men men... Det var tiden då smartphones var nytt. De var inga höjdare i början. Tur att det utvecklas konstant! Den var för liten faktiskt. Men älskade att spela Gameboy Simulator på den! Det var kung. Var lite kär i tangentbordet och var riktigt snabb på att skriva på det. Mycket snabbare än de mobiler jag har idag med bara touch!
*Redigerades 6 år sedan
Google Nexus 4 E960 16GB
4.4
(107)
6 år sedan*
En riktigt kämpe! Har flytigt på väldigt bra under de åren jag haft den. Älskar pure android experience! Jag kommer vänta när nästa (inte för stora) Nexus kommer. + Bra pris var det! + Snygg design! + Stabil prestanda! - Inte så bra kamera... Lång livslängd! (Den lever fortfarane. Har sålt den vidare bara!) Bra jobbat Google!
*Redigerades 6 år sedan
LG G3 D855 32GB
4
(89)
2 895 kr
6 år sedan*
Uppgraderade mig från en LG Google Nexus 4 till LG3. Vilken skillnad! En begagnad också! + Den har en suverän skärm! Perfekt stor i min smak. Mobilen känns inte för stor. (Funderar på att byta resolution till 720 i framtiden. Den presterar bättre då tydligen.) + Designen är magisk. Riktigt cleant må jag säga. + Tycker om att alla knapparna sitter där bak. Tog mig en dag att bli van med det. Bra jobbat LG! + Batteritiden är bra! Med hjälp av apparna Battery Doctor samt Clean Master så får jag grymt bra batteritid. Mycket bättre än min gamla telefon. Visst, den är inte helt super men ärligt talat, vilken modern mobil har riktigt bra batteritid? Min klarar minst 12h med surf, spel osv. Ett tips är att köpa ett extrabatteri! Så att du har två att bolla med. Jag har ett när jag går ifrån hemmet och ett annat när jag är hemma! (när jag är hemma internetdelar jag = drar mycket på batteriet) + Riktigt bra prestanda! Kvick och stark. + Bra mjukvara men hade hoppats på mer. MEN ju tjusigare något är desto mer kraft krävs det. Titta bara på Samsungs mobiler... Detta flyter på riktigt bra tycker jag. Simpelt. + Kameran är riktigt fin! Vilket lyft från min gamla mobil. Skarpa bilder, bra video, älskar laser focus. Är ingen bildnörd men jag tycker den får riktigt bra bilder men kanske lite sämre i Low lights. Det enda negativa jag kan dra till med är att - JAA den kan bli lite extra varm än vad jag är van vid men jag har ett skydd runt mobilen så det känns knappt faktiskt! Samma sak här, ärligt talat, vilken mobil blir inte varm av att spela på max ett tag? Kommer ta ett tag innan mobiler har någon slags processorkylning.... - LG tycker om sina bloatwares. Jag har gjort allt för att ta bort så mycket som möjligt samt bara installera nödvändiga appar från LG såsom kalkylator och remote osv... I och med detta (tror jag) stannar "Hem" nån gång om dagen med tanke på att jag har strypt/stryper så mycket bloat som möjligt. Lite lite lite tråkigt men inget jag blir ledsen över. ...Kan man ta bort McAfee för gott? NEJ. Det ligger där och väntar på att bli klickad på. Men man kan vägra att göra det! :) Har annat antivirus, LG! Sjukt bra telefon faktiskt! Tjoho
*Redigerades 6 år sedan
Spigen Slim Armor for LG G3
3.7
(2)
6 år sedan*
Riktigt bra skydd! Skyddar bra och känns stabil i handen. Utan skydd blir LG3 väldigt hal i mitt tycke. Köpte mig Gold version och den ser helt fantastiskt ut.
*Redigerades 6 år sedan
Apple TV (3rd Generation)
4
(231)
6 år sedan*
Jag vet inte vart jag skall börja... - Tråkig design. Allt från Apple ser likadant ut. Både utåt och innåt! Skulle vara kul med något nyare i framtiden. - Synd att man måste ha Ipad, Iphone och I-hit och dit för att göra något vettigt av den. - Den stöder inte alla mediafiler - Hur svårt ska det vara att visa mig vad klockan är? Det enda vettiga är ju Netflix, SVT och TV4play.. men det finns ju i alla mediaspelare nu för tiden. Kanske ni undrar varför jag har en Apple TV? Jo en kompis flickvän hade redan en Apple TV när de flyttade ihop så jag fick hans gratis.. Jag är också en del av hans Netflix då han glömt att återställa Apple TVn ;) Gratis är gott! Men har börjat tröttna på Apples produkter och funderar skarpt på att köpa mig en Chromecast som ser mycket mer trevligt ut..trots min snålskjuts.
*Redigerades 6 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
9 år sedan*
Har haft denna fantastiska lur i en vecka nu och jag känner att den sitter som en smäck! Har inte haft några problem alls! +++ Snygg design, mycket bekväm att hålla i, fint gränssnitt och fantastiskt roligt att uppleva Windows Phone med Mango 7,5! Den är dessutom snabb, går snabbt att skriva, snabb när man skall byta fönster. Riktigt bra telefon helt enkelt. Har du pengarna så köp den utan tvekan! Våga testa någonting nytt och skit i overpriced Iphone för en gångs skull. Iphonehysterin är helt tokig.. - Det enda som är lite minus är appmarknaden för tillfället. Diverse appar är lite väl dyra och det finns inte så jättemånga än. Men det kommer nya varje dag så jag tror den biten kommer bli betydligt bättre. - Ett annat minus är batteritiden. Men har man en smartphone får man tåla sådana saker. De behöver laddas en gång var 24h det är inget gnälla över egentligen... Länge leve Lumia 800! ------- Har haft denna mobil ett bra tag nu och kan säga att jag tröttnade väldigt fort på Operativsystemet. Känns tråkigt. Men det flyter på bra det gör det faktiskt. Finns inte många vettiga appar heller i deras market vilket känns trisst. Ska byta upp mig till någon androidtelefon så småningom. Känner mig mer hemma med android! Och jag vet inte vad folk har fått för sig om Spotifyklienten. Den är riktigt usel på Windowsphone - iallafall på Lumia 800. Den buggar loss. Men designen är fin! Uppdateringen på telefonen var inget vidare. 7.8. Hände inte så mycket ... kan fortfarande inte spola i musik och film på något vettigt sätt tex. Men iallafall... Lumian har varit helt acceptabel den tid jag har haft den! -------------- Senaste update! Kan inte ladda mobilen längre. Världens glapp i USBkontakten, verkar som att den inte får kontakt med batteriet. Kommer aldrig över 0%. Mycket missnöjd. Helt pajj efter 1,5 år och jag har inte försökt att förstöra den då jag är väldigt försiktig med teknikprylar. Blir android resten av mitt liv :) ska aldrig rekommendera Windows Phone till någon. Iallafall inte Windows Phones från Nokia.
*Redigerades 8 år sedan
Asus Transformer Pad Infinity TF700T 64GB
3.1
(15)
8 år sedan*
Är riktigt nöjd med plattan! Den har verkligen en exclusive touch med designen. Allt flyter på väldigt bra i nya JellyBean. Grymt fin skärm och spel flyter på riktigt bra! Väldigt nöjd.
*Redigerades 8 år sedan
Sony MDR-EX35LP
3.9
(3)
9 år sedan*
Har haft dom i 1,5 år, använt dom varenda dag ungefär och härom dagen gick ena sönder. De håller relativt länge. De röda är riktigt tjusiga. Kan inte klaga på ljudet, är ett klart ljud från mina öron. De har funkat bra helt enkelt ! :D
*Redigerades 9 år sedan
Sida 2