Kategorier
Prisjakt

Mossedude

Medlem sen 2012-02-11
19
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Google Pixel 3a 64GB
4.7
(17)
3 999 kr
2 månader sedan
Clean telefon! Med fantastisk kamera. Köptes för 200 Euro i Spanien på någon rea. Galet bra pris för en sådan telefon. Synd att alla Pixels är overpriced i Norden... Konstigt tycker jag!
AOC 24G2U
4.1
(13)
2 390 kr
4 månader sedan
Riktigt fina färger på en supersnabb IPS skärm med gott om inställningar . Stöd för AMDs Premium Sync! Perfekt storlek för min smak och den skriker inte heller gaminggaminggaming i utseendet. Riktigt bra bygge av AOC & priset man betalar för allt detta är ruggigt bra & snällt. Köpte mitt ex för 1790:- då förgående kund klagade på att emballaget var trasigt samt dålig backbleed light. Testade direkt! Öppet köp finns alltid. Men skärmen min har "naturliga" blackbleeds som alltid förekommer i hörnen på IPSskärmar, dock har jag en "extra" längst ner i mitten... Men absolut inget man märker om man inte konstant ritar svarta bakgrunder i paint. Då förstår jag varför man vill lämna tillbaka en IPSskärm med dessa blackbleeds :D Toknöjd. Köp bara köp! Rysligt bra kap!
Corsair Virtuoso RGB Wireless
3.1
(7)
1 955 kr
2 år sedan
Sjukt läckert! Bra wireless! Acceptabel mikrofon! Men! - dåligt, tråkigt ljud (går att justera till ett bättre i programvaran men the presets är värdelösa) - sitter obekvämt vid öronen - sitter för hårt på skallen enligt mig Bara efter knappt en1h blev jag öm om huvudet och öronen. Bara att söka vidare. Tråkigt. Hade höga förhoppningar om detta headset...
Logitech G815 Lightsync RGB Tactile (Nordisk)
3.9
(6)
1 688 kr
2 år sedan
Clenare look får man leta efter! Hade innan ett high profile mekaniskt tangentbord som jag ej var riktigt 100% överens med då mina händer och fingrar ofta snubblade på ord när jag skrev. Annars ett riktigt bra tangentbord! (K70 Corsair) + Detta känns så smooth när man skriver och hänger/vilar med fingrarna över tangenter. - Dock tycker jag att G1 osv-knapparna sitter lite dumt till och kan ibland tas som Ctrl eller dylikt vid intense spelanade. Kanske bara en vanesak men jag tycker de borde ha märkt ut de bättre på något sätt. Kanske annat material som smälte in? + Fin RGB, känns stadigt & känns ej plastigt, low profile och känns slimmat längs bordet. Bästa designen enligt mig. - Konstigt val av material över tangenterna vid tex byte av musik etc. Känns allt för klumpigt och smooshy. Dessa knappar känns som att de lätt skulle kunna mosa ner sig efter några år för att aldrig poppa upp igen. Varför inte något mer stabilt vid nedtryck? - Priset. Över 2000:- ... (25/9-2019) - Ingen "wrist attachment" medföljer när det är så pass dyrt. Fungerar utmärkt för mig utan då jag har en musmatta över hela skrivbordet men med tanke på priset bör det vara något som följer med iallafall kan man tycka... Några minus. Men riktigt stora plus! Bra jobbat Logitech!
Acer Predator XB241H (bmipr)
4
(2)
3 499 kr
2 år sedan
Riktigt snabb skärm! Ger fina färger trots sin TNpanel. Dock en ganska knasig meny. Men man lär sig tillslut. Och jag tycker att foten är lite väl "spacad"...
Intel Core i5 9400F 2,9GHz Socket 1151-2 Box
3.7
(2)
1 449 kr
2 år sedan
För den som inte är särskilt intresserad i att överklocka och inte heller vill betala alldeles för mycket pengar för en Intel processor är denna ett riktigt bra kap! Du får helt klart mest prestanda på köpet än någon annan 9th Gen. Från Intel! Dock ingen integrerad grafik. Så kanske inte ett bra val för den som inte kör på grafikkort... Men de flesta behöver egentligen inte en integrerad grafik när man ändå har ett grafikkort som sitter och spinner där iallafall :) Har denna processor tillsammans med RTX 2070 & 16GB 2666Mhz i RAM, Samsung EVO 860 500GB och det ger mig ca: - 90-100FPS , Ultra, i BFV (100-120+ FPS, High) - 120-140+ FPS, Ultra, I Overwatch - 120-140+ FPS, Max, I Apex Legends Osv osv Denna processor stryper verkligen inte grafikkortet eller något annat. Det flyter på riktigt bra! Har du en lite tajtare budget så är denna absolut ett riktigt bra kap och kommer hålla länge. Men självklart presterar i5 9600K eller i7 9700K bättre och i7 är en säkrare framtid men då får man också betala det dubbla för det. (iallafall i7 9700K) Hoppas att Intel drar ner på priserna i framtiden nu när AMDs processorer presterar minst lika bra och i vissa fall bättre I mediokra gamingriggar.
Livekort.se
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Sjukt smidigt. Direktbetalning med BankID. Snabbt, enkelt, säkert. Billigare priser får man leta efter!
OnePlus 5T 64GB
4.3
(13)
5 995 kr
2 år sedan
Den klockrenaste telefonen jag haft! Väldigt prisvärd när den fanns. Företaget är något jag varmt rekommenderar. Blir bara lite ledsen att mina tummar är för stora/feta och händer för små... Prickar en hel del fel på touchen på den fina displayen ^^
Corsair Gaming Strafe RGB MK.2 Cherry MX Silent (Nordisk)
4.4
(3)
1 687 kr
2 år sedan
Personligen tycker jag inte om när det klickas för högt på mekaniska tangentbord. Blir galen! Till och med när jag själv skriver... Har alltid hållt mig lite undan. När jag såg denna och läste om den så slog jag till på mitt första egna. Wow. Vilken skillnad. Så sköna knappar, inte alls för högt & riktigt tjusigt RGB dessutom! Måste vara en av de snyggaste på marknaden. Bra mjukvara, bra känsla överlag. Riktigt fet USBKabel dock! Osmidig. Det är väl det enda lilla minus.
Monopoly: Gamer
3.3
(1)
2 år sedan
Ett riktigt familjespel! Charmigt och tjusigt. Ingen direkt skicklighet eller strategi behövs heller. Endast tur!
Sida 1