Kategorier
Prisjakt

d96ez

Medlem sen 2005-01-29
19
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Netgear Nighthawk R7000
3.6
(68)
1 249 kr
3 månader sedan
Min andra Netgear router och tyvärr beter den sig precis som min första. Borde ha lärt mig läxan efter den förra men gav Netgear en ny chans. Aldrig mer. Funkade hyfsat bra i början, i cirka 15 månader. 2.4Ghz-bandet fungerade iofs aldrig särskilt bra men det gjorde inte så mycket. Sen började problemen hopa sig. Började tappa signal, hade tidvis väldigt svag mottagning t.o.m. en halvmeter från router. Har självklart testat att byta kanal, upgradera firmware men inget hjälper. När det funkar så funkar det bra, väldigt bra täckning men tyvärr ju längre tiden led desto fler blev de ofrivilliga omstarterna. Idag startar den om sig 1-3 ggr dagligen. Får väl kanske öppna upp och damma av lite, får se om det hjälper. Fast samtidigt har fiberleverantörens modem/router-kombo tuffat på i snart 9 år utan en enda omstart eller andra problem för den delen.
OBH Nordica 6544 Bread Maker Inox
3.7
(8)
849 kr
10 månader sedan
Efter några försök fick vi till ett hyfsat gott och fluffigt ljust bröd. Dock varierar resultatet från gång till gång. Ibland blir det mjukt och fint andra gånger lite hårdare och torrare trots samma recept. Har provat några av de andra recepten men även då varierar slutresultatet. Tänk på att mjölet har stor betydelse för slutresultatet, ju finare mjöl desto godare bröd. + Gott bröd när det väl blir bra + Doftar gott hemma - Fruktansvärda höga och många pip i tid och otid - Ojämnt resultat trots exakt samma ingredienser och recept - Började gnissla efter ett halvårs användning
Pioneer SE-MS9BN
3.3
(4)
899 kr
ett år sedan
Pioneer levererar bra ljudkvalité, ett neutralt, klart och krispigt ljud. Inget för basdårar. Jag köpte inte lurarna i första hand för NC men visst hade jag önskat mig lite bättre NC. Jag köpte lurarna utan att ha provlyssnat så i det stora taget är jag nöjd men om ni är ute efter lurar med både bra ljud och bra NC får ni fortsätta leta.
Philips PerformerPro FC9194/01
3.5
(2)
4 år sedan*
Har haft siemens och electrolux tidigare. Siemensen var bra för sin tid och höll länge men electroluxen (en ultrasilence) var en rejäl besvikelse. Så bestämde mig efter att ha läst på lite att satsa på denna från Philips. Överlag är jag nöjd, den har mycket bra sugförmåga och munstycket fungerar jättebra. Gillar borstarna på munstycket, tycker de gör sitt jobb. Den är stabil och tippar aldrig. Tyvärr började sladdvindan krångla redan efter drygt ett år och slutade fungera helt efter ytterligare ett par månade. Hade det inte varit för denna hade jag gett den ytterligare en stjärna. + Sugförmåga + Stabil + Fiffig och fungerande borstar på munstycket. - Sladdvindan pajade efter ett år
*Redigerades 4 år sedan
Acer Iconia B1-720 16GB
3
(1)
7 år sedan*
Har haft min acer iconia i några dagar nu. Mitt första intryck är att det är en förhållandevis bra platta med tanke på de 699kr jag gav för den. Det är inget fartmonster vi pratar om men den duger bra till lite slösurfande och filmtittande/youtube och inte alltför krävande spelande. Byggkvaliteten finns inget att anmärka på. Det enda jag kan klanka ner på är skärmen som, av förklarliga skäl, har kass betraktningsvinkel (TN-skärm) och att den ibland inte registrerar tryck, inte ofta men det händer. Man får trycka lite hårdare än på de flesta andra skärmar. Summa sumarum: bra, ja rent utav jättebra för priset.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung SpinPoint F1 HD103UJ 32MB 1TB
4.1
(75)
999 kr
12 år sedan*
Använder den som extern disk i en Hotway HDA-SU2S2 låda. Den är snabb men inte alls så tyst som jag hade väntat mig. Hade ockaå lite strul med att formatera den och efter att jag till slut lyckats så fick jag en "out of space error" när jag skulle föra över data till den. Största besvikelsen är helt klart ljudnivån, rekkomenderar inte den till er som vill ha en tyst disk.
*Redigerades 12 år sedan
Pioneer Kuro PDP-LX5090
4.7
(63)
12 år sedan*
Jättebra bild, finns inte mycket mer att önska. Men (suck) buzzingen på min Pioneer är alldeles för hög för att denna annars så utmärkta tv skall få bättre betyg än såhär. Den är så pass hög att jag faktiskt aldrig mer kommer att köpa en Pioneer plasma såvida de uttryckligen har åtgärdat problemet. Och ja jag vet att plasmor skall buzza. Men det är skillnad på buzz och BUZZ.
*Redigerades 12 år sedan
Logitech Desktop Wave (SV)
3.3
(14)
12 år sedan*
Musen är ok men tangentbordet suger. Visst handledsstödet är skön men gillar inte alls den böjda formen och att en del knappar är större än andra, t.ex. höger-shift. Är sedan tidigare van vid en Microsoft Natural (den gamla) och har letat och letat efter en ersättare. Trodde jag hade hittat den av alla positiva omdömen att döma men ack så fel jag hade. Tycker inte Logitech har lyckats med denna, om man nu vill ha riktigt böjda och anatomiskt utformade "skål" kan man i så fall prova på Kinesis Advantage. Den är i mina ögon långt skönare att skriva på men tar en del tid att vänja sig vid.
*Redigerades 12 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
13 år sedan*
Hanterade mitt ärende alldeles utmärkt. Snabba på att svara på mail.
*Redigerades 13 år sedan
Sony PlayStation 3 (PS3) 80GB
4.6
(386)
989 kr
13 år sedan*
Finfin konsoll, både spel och BD ser suveränt ut på min Pioneer. Minus dock för att den låter en del. Faktsikt mer än förväntat.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1