Prisjakt

MaZk

Medlem sen 2011-12-01
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Asus Lyra (3-pack)
Full Star 1
2.5
(45)
M
MaZk
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Har använt Lyra nu i ett år. Har 3st enheter i ett 2 vånings hus. Bra snurr på WiFi i hela huset. Enkel att administrera, även när jag inte är hemma.

Peak Performance
Bra
(10)
M
MaZk
5 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Snabb leverans, grymt bra emballerat med snygg låda. Dessutom bra bemötande på kundservice när jag behövde byta storlek.

Harman Kardon SB26
Full Star 1
4
(48)
M
MaZk
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra och klart ljud och den kan spela högre än vad jag kan lyssna. Enkel att installera. Använder inte HDMI växeln utan kör optisk in från TV'n. Hos mig är sub:en känslig. Om sub:en står bakom soffan och någon sitter i soffan så tappar limpan sporadiskt kontakten med sub:en. Då hör man tydligt hur basen kommer och går. Köpte den på ett öppningserbjudande på NetOnNet 2014 för 2900kr. Är helnöjd men hade gärna haft AirPlay i den.

Harman Kardon Omni 10 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.3
(33)
M
MaZk
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har 2st i köket. Ljudet är det absolut inget fel på och hade inte varit för HK:s sunkiga app till iOS så hade jag gett 10 stjärnor. Bristerna i appen till trotts så är jag helnöjd! Med bluetooth funkar det precis som med vilken bt-högtalare som helst. Men via WiFi är man hänvisad till HK:s egna app. I appen har man bara möjlighet att streama musik från några få musikstreamingstjänster. Ex Deezer. Spotify eller Apple Music stöds inte via WiFi. Installationen gick smidigt och det är busenkelt att växla mellan bt och WiFi läge.

Casio Pro Trek PRW-5000T-7
Full Star 1
5
(1)
M
MaZk
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Klockan utstrålar teknik och kvalitet. Mycket teknik för pengarna och dessutom sitter den bra på armen utan att vara i vägen. Kanske bästa Casio klockan på länge.