Prisjakt

claesh1

Medlem sen 2005-01-05
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Kenwood Limited MultiOne KHH323
Full Star 1
4
(1)
c
claesh1
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Bra! Köpte på julrea för några år sen. Citruspress, köttkvarn använder jag ofta. Funkar bra för bak men kanske lite begränsad i storlek. Mixern bra likaså.

PM-shopen
c
claesh1
4 omdömen
OKRedigerades 11 år sedan

Beställlde en bilradio. Valde postpaket, det kom med DHL. Snabb leverans förvisso. Kund på följesedeln var PM-shopen, och min adress var leveransadress. Säljare var tydligen "12 Volt Sverige AB". Fick ingen OK orderbekräftelse heller, det framgår inte tydligt vem säljaren är. Det känns inte OK, speciellt inte om man ska reklamera eller hävda konsumentköplagen. Men bortsett från det har jag fått vad jag betalat för

Alpine UTE-72BT
Full Star 1
4
(2)
c
claesh1
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Köpte och installerade den själv i min Ford mha Autoleads PC99-X07 Stalk Adaptor samt Autoleads PC99-ALP Stalk Adaptor Head Unit Patch for Lead Alpine. Då fungerar "rattfjärren" för att styra den. Man kan byta källa, volym, och hoppa mellan stationerna och även byta låtar i smartphonen via Blutooth-kopplingen. Överlag är jag väldigt nöjd så här långt. Det som var lite dåligt var installationsinstruktionerna, och bruksanvisningen som följde med på papper var inte den fullständiga som går att ladda ned. Det som blev en bonus var handsfreefunktionen.

Samsung UE46D6327
Full Star 1
4.4
(7)
c
claesh1
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Tv-funktionerna är utmärkta, men jag har inte fattat om man kan numrera om kanalordningen. Det har jag aldrig haft problem med på andra tv-apparater. Inspelningsfunktionen är utmärkt. DLNA-streamingen är utmärkt. Smart-hub-funktionaliteten fungerar men är långsam och är ganska klumpig. Att kunna hyra filmer från SF Anytime eller kolla på Vimeo-videor bra funktioner, men kan vara lite bökigt. Jag kan rekommendera denna tv, men smart-funktionerna kan förbättras.