Prisjakt

SIR Pierre

Medlem sen 2004-12-29
5
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
S
SIR Pierre
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Toppen service, snabba och tydliga svar via mail, snabb leverans. Kommer att köpa ifrån dem igen.

JBL Live 660NC Wireless Over-ear
Full Star 1
4
(4)
1 319 kr
S
SIR Pierre
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

** Bra app ** Bra med färdiga EQ inställningar och möjlighet för personliga inställningar. ** Bra med riktiga klick/steg på justeringen av storlek. ** “Halvvägs-läget” på Noice Canceling, det som kallas för Ambient Aware Tekniken & TalkThru-funktionen, det låter rätt skumt och onaturligt. Det är säkert mycket användbart för dem som rör sig ute i trafiken eller behöver höra sin omgivning, men det förstärker lite för många ljud, dvs du hör ljuden tydligare än om du hade NC avstängt känner jag. Men, det är så tekniken fungerar. ** Den svarar/reagerar väldigt bra på Google röstassistent. ** De har 50(!) timmars speltid! 40 timmar med ANC igång. Och du kan alltså få 4 timmars speltid genom bara 10 minuters laddning! ** Det är nice att man kan använda dem med 3.5 kabel också. ** De har väldigt bra räckvidd. ** De har automatiskt paus när du tar av dig hörlurarna, och när du sätter dem på dig igen så börjar musiken spelas igen, vilket jag tycker alla hörlurar borde ha idag. ** Har du ANC igång utan musik så låter det som White Noise brus. ** Du hör vindbrus i hörlurarna även om du enbart lyssnar på musik! Inte okej! ** De känns väldigt moderna tack vare Alexa/Google Assistans. Google Assistansen läser perfekt upp mina meddelanden om jag vill. ** De jag har haft telefonsamtal med har inte alls klagat på ljudet utan har istället blivit lite förvånad när jag har sagt att jag pratar i ett par hörlurar. ** De sitter absolut bättre än väntat och bättre än de andra hörlurarna på marknaden idag. Kåporna är lagom stora, rätt formade och har ett djup/tjockare kuddar så mina känsliga öron får plats utan att röra emot hörlurarna på insidan. Detta är ovanligt. ** Vissa kanske kan tycka att det vore trevligt om de kunde vikas ihop lite mer, jag själv bryr mig inte. ** Noice Canceling kunde ha varit bättre, men det tycker jag alltid. ‘ ** De låter bra, naturligt, varmt, ger mig alla register och absolut bra bas, och detta är alltså med flat-EQ. ** De är bekväma/stör mig inte även efter flera timmars användande. ** Du kan vara kopplad till flera enheter samtidigt, vilket jag inte förstod användningsområdet av först, tills jag använde dem till datorn och fick ett samtal på telefonen, då skifta de direkt från att spela upp musik från datorn till att koppla mitt samtal på telefonen. ** Jag tycker att JBL kunde haft en app till alla sina produkter. I dagsläget så har jag 3 olika JBL appar. ** Jag ser nu att de svarta och de blåa kostar 1 800 hos JBL själva, medan de vita kostar 2 000 kr, precis som de kostar överallt annars (1 990 kr). 1 800 kr är plötsligt mer okej, 1 500 kr vore perfekt, 1 600 kr vore fortfarande okej.

Epson EcoTank ET-2715
Full Star 1
3.2
(9)
S
SIR Pierre
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Tyvärr så var den alldeles för jobbig att installera, det är inte alls så lätt att skriva ut ifrån mobilen som de vill påstå, du kan bara skriva ut genom Epsons egna app. Och texten blir inte spark nog, bilder blir dåliga. Ja det är kanske bra att slippa färgkasetter, men det är verkligen inte värt det om det ska vara sånt besvär med skrivaren, som inte ens är bra. Den känns ovanligt billig och plastig dessutom, och då har jag har billiga mulitprinters förr. Jag ville ha den främst för att kunna skriva ut ifrån mobilen, så om jag utgår ifrån det så är skrivaren värdelös.

LG Music Flow H5
Full Star 1
3.3
(6)
S
SIR Pierre
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Det var en massa strul med LG´Music Flow App till iPhone. Vilket är en stor poäng med att ha högtalare ifrån denna serien. Men appen blir bättre med tiden, och bortsett ifrån det och om man bara går på ljudet så får man mycket ljud för pengarna. H7an tycker jag är lite för mycket för att ha i köket eller sovrummet, Där duger H5an hur bra som helst. Jag föredrar att ha musik på i bakgrunden utan att det stör mitt tänkande eller ett samtal. Likaså musik att somna/vakna till, Då är H5an perfekt. Men ska du ha fest eller fylla ett större rum med ljud så är H7an ett vettigt köp. MYCKET prisvärt jämfört med Sonos.

LG Music Flow H7 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.7
(6)
S
SIR Pierre
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Det var en massa strul med LG´Music Flow App till iPhone. Vilket är en stor poäng med att ha högtalare ifrån denna serien. Men appen blir bättre med tiden, och bortsett ifrån det och om man bara går på ljudet så får man mycket ljud för pengarna. H7an tycker jag är lite för mycket för att ha i köket eller sovrummet, Där duger H5an hur bra som helst. Men ska du ha fest eller fylla ett större rum med ljud så är H7an ett vettigt köp. MYCKET prisvärt jämfört med Sonos.