Prisjakt

Lengstad

Medlem sen 2004-12-11
79
Bidrag
53
Hjälpsamröster
FotoKungen
Bra
(302)
L
Lengstad
79 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Fantastisk butik. Personalen är kunnig och serviceminded. Välsorterade och ofta bland de lägsta priserna i Sverige. Leveranserna är snabba. För stockholmare finns ju dessutom en fysisk butik där man kan känna, klämma och diskutera. Man känner sig väl mottagen Har handlat flera kameror, objektiv och tillbehör. Mycket nöjd. Rekommenderas.

Logitech MK540 Advanced (Nordisk)
Full Star 1
2.3
(3)
596 kr
L
Lengstad
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Mitt gamla 520 tangentbord fick problem med vissa tangenter som ibland tog och ibland inte. Försökte köpa ett nytt likadant, men upptäckte att det inte längre fanns och att motsvarande verkade vara 540. Köpte ett paket. Tyvärr har kvalitet och känsla i tangentbordet försämrats rätt så mycket. Paketet är inte billigare men känns "billigt". Tråkigt. Logitech brukar inte så ofta gå bakåt i utvecklingen. Rekommenderas inte. Köp något annat.

Hama Digital Photo Frame Premium 18.5" (95283)
Full Star 1
2
(1)
L
Lengstad
79 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

En stor ram till ett hyggligt pris. Bra med anslutningar och dessutom en viss mängd tillgängligt internminne. Baksidans VESA-fäste gör att den är lätt att hänga på väggen. Så långt så bra, men den har en nackdel. Bildkvaliteten är inte lysande. Skärmen är behäftad med ganska dålig svärta, möjligen beroende på den relativt låga kontrasten. Värst är den, i mitt tycke, katastrofalt dåliga betraktningsvinkeln. Du bör stå/sitta i stort sett rakt framifrån för att få en korrekt bild med riktiga färger. Jag som gillar att ha ramen på väggen tröttnade raskt på detta och hängde tillbaka min ursprungliga, lite mindre, skärm som gick att titta på från alla sittplatser i rummet. Fjärrkontrollen fungerade inte heller klockrent. Det blev ett hiskligt tryckande innan det hände något. Nja...sisådär. EDIT: Måste sänka betyget när fjärrkontrollen är så totalt kass

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
L
Lengstad
79 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

En välsorterad butik med överlag bra priser även om en del varor går att hitta billigare hos andra. Vissa varor har en väldigt knapphändig beskrivning. Leveranserna är mycket snabba och kundsupporten verkligen mycket bra. Nöjd kund. Rekommenderas.

Icebug Jokk BUGrip (Herr)
Full Star 1
5
(1)
L
Lengstad
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Det märks att denna sko/känga är byggd på en löparskosula. Den har en bra stötdämpning och skon är lätt och behaglig att gå i. Skon är normal i storlek och fodret gör att fötterna är varma även när "kvicksilvret" är ordentligt under nollan. Jag har relativt smala fötter och fick plats med en extra uppbyggd iläggsula. Dubbarna ger bra grepp, även om man inte sitter fast i underlaget på blankis. Jag läste någon stans att ljudet skulle vara väldigt markerat på asfalt, men jag tyckte inte att det var besvärande. Priset är ju högt och i klass med en bra löparsko, men vill man ha en bra promenadsko för halt vinterväglag så känns det inte oöverstigligt.

Tretti
Bra
(500+)
L
Lengstad
79 omdömen
DåligRedigerades 5 år sedan

Inte längre vad de var. Ställde en fråga till kundtjänst angående vad som faktiskt ingår i leverans av en laddbar dammsugare. Bilder och viss information tyder på en sak, medan det som uppräknas i leveransen visar något annat. Fick ett automatsvar som angav att de skulle svara så snart som möjligt, dock senast efter 4 (fyra) arbetsdagar. Tyckte att det var vääääldigt lång tid, men väntade. Inte kom det något svar på utlovad tid. En bra säljare kan inte ha en så dålig kundtjänst. Produktsidorna innehöll tidigare mer och sakligare information samt länkar till manualer och produktdatablad (en sådan länk kanske hade räckt som facit till vad som ingår). Tittar man på¨betyg hos Prisjakt så är huvuddelen sådana som lämnats på några sekunder i samband med beställningen och sedan ( i många fall men långt ifrån alla) uppdaterats efter leverans. Också då fråga om sekundklick. Läser man omdömen som lämnats av de som gjort sig besvär att sakligt tycka till om butiken, så hittar man ömsom vin ömsom vatten. Det jag har lärt mig den hårda vägen är att leta efter och läsa dessa genomtänkta omdömen. Jag har historiskt handlat relativt mycket från Tretti, men dom skulle nu behöva en uppryckning. Mina betyg har stadigt rasat från en 10:a för 6 år sedan till dagens.