Prisjakt

Lengstad

Medlem sen 2004-12-11
64
Bidrag
67
Hjälpsamröster
Mediagrossisten
OK
(4)
Usel
3 år sedan
Frakten skulle kosta nästan lika mycket som produkten. DVD-spelare 478:- Frakt 326:-, jo tjena.
Icebug Jokk BUGrip (Herr)
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Det märks att denna sko/känga är byggd på en löparskosula. Den har en bra stötdämpning och skon är lätt och behaglig att gå i. Skon är normal i storlek och fodret gör att fötterna är varma även när "kvicksilvret" är ordentligt under nollan. Jag har relativt smala fötter och fick plats med en extra uppbyggd iläggsula. Dubbarna ger bra grepp, även om man inte sitter fast i underlaget på blankis. Jag läste någon stans att ljudet skulle vara väldigt markerat på asfalt, men jag tyckte inte att det var besvärande. Priset är ju högt och i klass med en bra löparsko, men vill man ha en bra promenadsko för halt vinterväglag så känns det inte oöverstigligt.
*Redigerades 3 år sedan
Tretti
Utmärkt
(500+)
Dålig
3 år sedan*
Inte längre vad de var. Ställde en fråga till kundtjänst angående vad som faktiskt ingår i leverans av en laddbar dammsugare. Bilder och viss information tyder på en sak, medan det som uppräknas i leveransen visar något annat. Fick ett automatsvar som angav att de skulle svara så snart som möjligt, dock senast efter 4 (fyra) arbetsdagar. Tyckte att det var vääääldigt lång tid, men väntade. Inte kom det något svar på utlovad tid. En bra säljare kan inte ha en så dålig kundtjänst. Produktsidorna innehöll tidigare mer och sakligare information samt länkar till manualer och produktdatablad (en sådan länk kanske hade räckt som facit till vad som ingår). Tittar man på¨betyg hos Prisjakt så är huvuddelen sådana som lämnats på några sekunder i samband med beställningen och sedan ( i många fall men långt ifrån alla) uppdaterats efter leverans. Också då fråga om sekundklick. Läser man omdömen som lämnats av de som gjort sig besvär att sakligt tycka till om butiken, så hittar man ömsom vin ömsom vatten. Det jag har lärt mig den hårda vägen är att leta efter och läsa dessa genomtänkta omdömen. Jag har historiskt handlat relativt mycket från Tretti, men dom skulle nu behöva en uppryckning. Mina betyg har stadigt rasat från en 10:a för 6 år sedan till dagens.
*Redigerades 3 år sedan
Scanpan Fusion 5 Stekpanna 26cm
Full Star 1
1.8
(1)
899 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Köpte denna "Demeyere-budgetkopia" i förhoppning att den skulle vara tillräckligt bra för en amatörkock. Det visade sig vara fel beslut. Den ser bra ut och går att använda i ugnen, men där slutar de bra egenskaperna. Jag har provat alla varianter av stektemperaturer, uppvärmningshastighet samt mängd och typ av stekfett. Jag kan inte vid någon kombination av dessa variabler hindra att det jag försöker anrätta steker/bränner fast. Efter några månaders tröstlösa försök så skrotade jag pannan och beställde en riktig Demeyere istället. Scanpan har missat något i finishen på stekytan. Rekommenderas inte.
*Redigerades 4 år sedan
Cocopanda Sweden
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Bra priser, snabb fraktfri leverans och betalning mot faktura. Allt funkade mycket bra
*Redigerades 4 år sedan
TereTeknik
Usel
(1)
Utmärkt
4 år sedan*
Butiken säljer i huvudsak Androidbaserade eftermarknadsstereo till ett stort antal bilmärken. Man kan även köpa universella och modellspecifika backkameror m fl tillbehör. Snabba och bra leveranser. Fysisk butik norr om Stockholm där man också kan få hjälp med montering. Personalen är serviceminded. Till min bil fanns ingen sladd för rattkontrollerna och när leverantören inte kunde få fram en standardkabel, fixade man detta med en specialkoppling. När jag fick min backkamera monterad misslyckades montören med borttagandet av baklykteinsatsen och den gick sönder. Kostnaden för ny insats ersattes utan diskussion. Enda negativa är att butiken bara tar kontanter eller Swish. Nöjd kund.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 2