jenordfoto

Medlem sen 2011-08-02
41
Bidrag
47
Hjälpsamröster
Electrolux ClassicSilence ZCS2100EL
Full Star 1
2.4
(13)
1 495 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Dammsugaren i sig är det inget fel på, men slangen är däremot en hel annan historia - Och en ny kostar 300kr + frakt från Elektrolux, betänk då att dammsugaren kostar 1000kr på ICA. Det är en riktig jävla skitslang som följer med och min är nu efter strax över ett års användning trasig på två ställen. Samma sak gäller egentligen munstycket, och teleskopet...det är bara skräp. Tråkigt, men man får vad man betalar för. Till de som inte har en trasig slang så kan jag bara säga att det är en tidsfråga.

AKG Y23
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har använt dessa proppar i en vecka nu och de fungerar bra. Hörlurarna kom förpackade i en nätt låda som innehöll en liten påse för hörlurarna och en instruktionsbok. Utöver det så följde det med fyra olika storlekar på propparna så att man enkelt kan få bästa möjliga passform i örat. Den roligaste och kanske viktigaste biten är förstås ljudet, och vad gäller det så finns det väl inte så mycket att anmärka på. Hög- och mellanregistret låter som förväntat i denna prisklassen - Lite bättre än majoriteten för den här typen av lurar. Lågregistret däremot tycker jag hade kunnat vara bättre, men detta beror förstås på vad man lyssnar på för typ av musik. Att man får mer ljud för pengarna om man köper ett par rejäla over-ear lurar för samma pengar råder det inget tvivel om, det är däremot ingenting som du gärna vill ha på huvudet medan du tränar. Även fast jag ogärna använder en equalizer så kan det hjälpa till för att få ut lite mer från lågregistret utan att det gör så mycket. Lyssnar man på musik med tung bas så bör man överväga ett par andra lurar för att summera det, dock står jag fast vid att detta är ett par mycket bra lurar som förmodligen slår det mesta i samma prisklass för den här typen av lurar.

AKG K518 LE
Full Star 1
3.9
(60)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte mina 518LE 2013 och är fortfarande mycket nöjd. De främsta fördelarna är att de isolerar bra och har ett bra och brett register. För de som föredrar hiphop eller musik i överlag som kräver mycket bas är dessa lurar suveräna, inte minst eftersom den är så lättdriven och kan utan problem användas med mobiltelefonen. Nackdelarna är att lurarna är lite trånga och gör ont till en början, men efter att man använt dem regelbundet så försvinner det, antingen är det lurarna som töjer ut sig eller så är det öronen som vänjer sig. Utöver detta så har jag fått ett litet kabelbrott vid hanen - Sånt som händer, fungerar i rätt position, men återigen så har lurarna något år på nacken. Mer prisvärda lurar tror jag inte man hittar i handeln just nu. Köper samma när de lägger av helt.

Zalando
Dålig
(372)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Utmärkt! Köpt skor här som jag inte har hittat någon annanstans. Returnerat skor åtminstone en 4 gånger utan problem, till slut så hittade jag rätt storlek. Leveranstiden har alltid varit under en vecka, vid returer så har det kunnat ta lite längre tid innan dessa behandlats.

System Audio Saxo 5 Active
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket trevliga högtalare med fylliga register, inte minst diskanten imponerar. Det mest nödvändiga återfinns som optiska ingångar, rca, aux och blåtand. Blåtanden fungerar strålande och räckvidden är mer än tillräcklig. Fjärrkontrollen är lätthanterad, ett barn klarar av den utan problem. Det enda som egentligen finns att anmärka på är att lite mer bas inte skulle vara fel. I dom flesta fallen så behövs inte en baslåda men i undantagsfall så återfinns ett uttag för subwoofer på baksidan av högtalaren, bara att koppla in och stämma av. Värt att notera är att om SA byggt en högtalare med bättre lågregister så hade alla andra register fått lida pin för det. Dessa små högtalare leverarar trots allt ett stort och fantastiskt ljud för ett utomordentligt rimligt pris - Dessutom är dom en värdig ersättare till en flickväns blommor hon ställt brevid tvn, kasta dom i papperskorgen och ställ högtalarna där. Ett givet val för dig som är kräsen, älskar musik eller bara vill ha grymt ljud när du tittar på film.

Nescafé Dolce Gusto Piccolo
Full Star 1
4.3
(24)
749 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Enkel, simpel och gör det den skall. Låter och vibrerar något mycket men är inget som stör mig. Mycket prisvärd.

NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Beställt saker härifrån titt som tätt och många gånger har dom bästa priserna på nätet. Senast blev det en kaffemaskin och nu blev det ett fodral till iPaden, klockrent som vanligt.

Panasonic Viera TX-55AS640E
Full Star 1
4.1
(16)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Använt denna i lite drygt en vecka och är mycket nöjd. Ville ha en tv som jag inte skulle bli onöjd med och efter mycket letande så hittade jag denna. Perfekt panel, ingen tendens till clouding, ljusstark och ingen ghosting. Fast frame läget fungerar också förhållandevis bra, speciellt i jämförelse med andra tv-apparater i samma prisklass. Personligen så är smarttv för mig en mer eller mindre onödig funktion. Appar som Youtube och Netflix är dock förträffligt men menyerna är lite sega ibland - Dock inte alltid. Mycket prisvärd tv, speciellt nu när priset gått ner hos Siba/NetonNet. Uppdatering 2014-11-29: Fortfarande mycket nöjd med köpet. Tilläggas ska dock att Siba/Netonnet höjde priset till sitt ordinarie pris efter helgens slut.

Furniturebox
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Köpte en fantastisk tv-bänk här och ångrar det inte för en sekund. Bra pris, okej kvalitet och bra leveranstider. Tv-bänken i fråga fanns inte i lager men kom som utlovat inom loppet av 2-4 veckor med DHL. Manualen var halvdan och det lilla som fanns att läsa stod på tyska men det spelar ingen roll då man är ute efter ritningen. Är jag ute efter något som sticker ut igen så kommer jag definitivt att handla här igen.