Prisjakt

Hannnah

Medlem sen 2011-07-31
36
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Tefal Secure 5 Neo II Tryckkokare 22cm 6L
Full Star 1
4
(1)
815 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Enkelt att förstå och använda. Relativt tyst. Var tveksam om storleken, att det inte blir för lite, blev tvärtom, absolut vill inte ha större. En rostfri korg följer med. Köpte den för 499.

KitchenTime
Bra
(500+)
H
Hannnah
36 omdömen
BraRedigerades ett år sedan

Jag beställde pannor som var billigast hos dem. Betalningen var utan krångel, allt var väl packat, och leveransen gick fort. Jag är nöjd.

Royalty Line RL-BR28M Gryta 32cm 5,5L
Full Star 1
4
(1)
359 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Det var en present så jag har inte använt den. Godset är mycket tjockt och rejält. Den var bra skyddad, utan minsta defekt. Kvalitetskänslan är premium och bättre än ”premiummärke”. 8/10 för att jag har inte använt den. Modellnamnet på varan är fel den heter RL-BR32ML.

Famjam
H
Hannnah
36 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Första gången som handlar hos dem, inga konstigheter, inga krångel, bra betal- och leverans alternativ. Förpackningen och skyddet var sparsamt, original kartongen var skadad men varan (tung gryta med glaslock) var hel.

Apotek Hjärtat
Dålig
(500+)
H
Hannnah
36 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Milt sagt riktigt ansvarslöst & nonchalant… Jag Köpte Minoxidil ABECE hos dem. Det fanns inget försegling eller nånting som skall brytas av,… varken på paketet eller själva burkarna. Burkarna saknade 10-12 ml av 60ml. Mejlade kundtjänsten och förklarade problemen och att de får ta ställning till tillverkaren av två anledning 1-förpackningarna är inte patientsäkra 2- det saknas nästan 20% av medicinen. Jag fick i svar att de tackar för informationen. Skall kontakta tillverkaren. Det var inget prat om kompensation eller att skicka tillbaks paketet, vi får se vad har hänt eller om det är verkligen Minoxidil i burkarna. Jag kunde egentligen kassera hela paketet av säkerhets skäl och kräva full kompensation. Medicinen säljs fortfarande med samma form och förpackning i deras fyisiska och nät apotek trots att det har gått mer än ett år. Man kan egentligen anmäla både AH och ABECE till Läkemedelsverket för detta. Deras ”kundservice” har inte för avsikt att ge ”service” utan är där för bortförklaring och för att med artighet komma undan. Samtidigt det visar sig att Evolan säljer ABECE läkemedel bara genom AH. Ni i Apoteket hjärta (ICA/Evolan) skall inte syssla med mediciner. Ni får helt enkelt fortsätta sälja gurka.

MinoSharp Plus 3 MC-550/SH-550
Full Star 1
4.3
(22)
437 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Fungera bra utan mycket ansträngning och kunskap. Resultatet är riktigt bra, inget tryck och med vatten. Titta i Youtube. Tänk på att den är designad för Global knivar som är relativt tunna. Tjockare knivar kan bli repiga om man inte är försiktig. Jag fäller upp höljet. Jag betalade 400, ibland finns runt 340.

Philips Lumea IPL Advanced BRI923
Full Star 1
4.5
(21)
3 490 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Konstigheten är att den är samma produkt sen 5-6 år tillbaks med olika modellnamn. Du köper BRI 923/00 paketet/kartongen numera men du får SC 1999/00 (står på själva apparaten) och en extra 5-kronors-trimmer. Jag upplever det som vilseledande. ( Därför 2/10 till Philips, själva produkten är 8/10) Produkten är bra och gör sitt. Den är den 4:e Lumea i familjen sen vi började med det för 10-12 år sedan. De andra 3 har inte gått sönder utan har blivit beslagtagna av barnen. Jag fick köpa en till, igen. Vi är relativt ljushyade med mörkare hår så det fungerar bra. Den är lättare än modeller med batteri. Man få flera blixtrar åt gången och de korta avbrotten är för nedkylning inte för längre uppladdning. Så man kan köra flera omgångar på kortare tid. Den har ”slide” mod vilket innebär att du håller knappen nertryckt och blixtrarna kommer en efter en när de har ”byggts upp”. Du behöver inte vänta och ha koll på det. Jag använder ett hårband runt knappen så jag behöver inte hålla i knappen själv heller. Resultatet är långvarigt (veckor) men inte permanent, i början får man köra hårt sen varannan månad eller så. Håren blir tunna och växer glest även om du inte har använt ipl lite längre tid. Det gör inte ont för att styrkan är lågt runt 5-6 jul/ cm2. ( Salong laser eller ipl är på 20-25 jul/cm2 och uppåt). Egenskaper som jag önskar att de hade utvecklat är starkare blixt, större munstycke, kortare intervall mellan blixtrar, diod-nerkylning i munstycket ,… men de senaste 10 åren har inte hänt mycket än att man har byte namn på samma apparat.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
H
Hannnah
36 omdömen
Uselett år sedan

Fick fel vara och fick den sent. Hos kundtjänsten lyser lampan men ingen är hemma. Skickade fel vara igen. Sen skickar de ingenting men postkostnaden är kvar hos klarna utan några förklaringar. Aldrig mer.

Argon Audio Forte A5
Full Star 1
4.2
(5)
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Låter bättre än ett par Sonos one har bättre anslutnings möjligheter. Jag använder dessa både för musik och för tv. Fylligt ljud utan att det blir tröttsamt. De är kopplade med optiskt fiber. Tappar kontakten med tv då och då. Vet inte om det är tv:ns fel eller högtalarnas fel. Troligen högtalarnas för ljudet är kvar på ena sidan. Jag betalade 3800.