Prisjakt

earic

Medlem sen 2011-07-25
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
TP-Link Tapo L530E LED E27 8,7W
Full Star 1
5
(1)
147 kr
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Köpte 4st för 150 kr på Webhallen. Gillar funktionerna, enkel att installera och skönt att slippa ha en dyr hub som för andra smartlampor. Att dessa går direkt mot wifi är skönt. Men det kan också vara en nackdel då jag ibland har svårt att få kontakt med lampan i sovrummet som bara är ca 5m och en vägg från min router. Det kan också bero på att den kontakten är en dimmer, vilket nog inte är det bästa för den här typen av lampor ska fungera bra. Tapo appen är riktigt bra faktiskt, och det är enkelt att komma igång + koppla till Google Home. Rätt kul med många färger osv, men det använder man inte direkt ofta. Något jag tycker är en riktigt bra feature via Tapo-appen är att lampan kan ställa in sin färg automagiskt beroende på ljus/tid. Så när det är mitt på dagen är ljuset mer vitt, och mer orange/varmt på kväll/morgon. Har inte testat andra smarta lampor men är väldigt nöjd med denna för det här priset.

Saucony Triumph 20 (Herr)
Full Star 1
5
(2)
1 200 kr
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Ca 30km i dessa skor än så länge, men de är ljuvliga. Jag har inte löpt särskilt mycket senaste åren så ville ha ett par sköna skor för vanliga motionsrundor. Dessa är så otroligt sköna att både gå och springa i. Jag har ingen erfarenhet av andra typer av komfortskor, men för mig att börja med löpningen igen är dessa perfekt. Aldrig ont efter rundorna som jag får av andra skor i t.ex. häl och knä. Känner också att dessa har bra grepp på alla typer av underlag.

Hardloop
OK
(15)
e
earic
11 omdömen
Utmärktett år sedan

Var nära att inte beställa pga all dåliga omdömen. Men jag beställde ett par skor och allt gick kanon. Snabb leverans på ett par dagar för att vara från Frankrike och inga problem.

Samsung Galaxy S21 5G SM-G991B Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
3.4
(43)
4 983 kr
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Underbar telefon, bästa jag haft. Bytte upp mig från Galaxy S20. Haft S21:an i ca 11 månader nu. Fantastisk skärm, kamera, byggkvalitet. Så många underskattade funktioner som Bixby Routines, splitscreen + pop-up view, batteri management (min favorit är begränsa batteriladdning till 85% för att öka batteriets livslängd) etc. Förstår inte att den får så dåliga betyg. + Skärm + Prestanda + Kamera + Formfaktor och byggkvalitet + Högtalare, ljudkvalitet vid telefonsamtal + OneUI 4.X - grymt bra version av Android. Så otroligt många funktioner man inte vet om som är användbara. + Bixby Routines (kolla upp om du inte vet vad det är, gamechanging) + Snabbladdning + Personlig anpassning (jämfört med iPhone) - Litet minus, men batteritiden kan bli bättre. Det går fort att ladda, men långa dagar utan möjlighet till laddning kan bli problem. Tycker den låga vikten och formfaktorn är viktigare. Kan varmt rekommendera den här telefonen.

Asus ROG Swift PG348Q Ultrawide Välvd Gaming WQHD IPS
Full Star 1
4
(15)
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Otroligt bra skärm, det är en fröjd varje gång jag startar datorn nu. Spelar alla möjliga spel och har inget negativt att säga om den alls. Färger är bra, ljus starkt osv osv. Du får vad du betalar för. Även om den har lite backlight bleed/IPS glow eller vad det nu heter så märker jag inte av det alls när jag använder den. Än så länge har jag bara ett Gtx 970 och spel fungerar helt OK även om man får dra ner på ögongodiset på de nyare titlarna. Men t.ex. spelar jag Witcher 3 på full upplösning i High-Medium i 50-60 fps, och med G-Sync känns det väldigt flytande. Ska tilläggas att jag införskaffade min begagnad för 6500, och för det priset är den helt oslagbar. Jag trodde jag skulle ångra mig att lägga såpass mycket pengar på en skärm, men jag ångrar mig inte en sekund. Hade jag dock betalat 11-12k som den går för ny? Förmodligen inte. - Stödet är stort så jag köpte ett Deltaco ARM-459 väggfäste för en löjlig summa (135 kr). Nu ser min setup så mycket mer clean ut.

Deltaco ARM-459
Full Star 1
5
(4)
156 kr
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Otroligt bra produkt för priset. Har en 34" ASUS P348Q uppsatt med väggfästet och det fungerar hur bra som helst. Känns gediget, sitter fast ordentligt och du kan egentligen flytta runt skärmen hur du vill. Du får även med olika typer av skruv beroende på vilken typ av vägg som du ska sätta upp på. Bra att veta: Det enda som inte går att ändra är höjden, så tänk på det när du sätter upp fästet. Fästet är inte helt centrerat när det är helt infällt, så du behöver fästa det ett par centimeter åt något håll för att din TV/monitor ska vara centrerat när det är infällt.

Seagate Barracuda ST2000DM006 64MB 2TB
Full Star 1
4.6
(5)
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Införskaffade denna disk för att ha i ett Define R4 case tillsammans med 2 st SSD. Ville inte köpa en HDD för ljudnivån, men jag kan ärligt talat inte höra någon skillnad från när jag bara hade SSD. Det är fortfarande endast fläktarna till case, CPU och GPU som hörs. Sist jag hade en HDD var ca 7 år sen, så jag antar att det hänt saker sen dess. + Upplevs som snabb av mig, inget större skillnad när spel ska laddas i jämförelse med SSD:erna (Samsung 840 EVO 250gb) + Billig + Tyst - Inget än så länge, dock bara använt den i ca 2 veckor.

Cardo Scala Rider G9x Powerset
Full Star 1
4
(2)
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

En underbar uppgradering för alla MC-åkare, kan inte åka med polarna längre utan denna! Det ger en helt ny dimension på MC-åkning. + Mycket bra ljud i mick och högtalare, även vid telefonsamtal + Bra räckvidd både i skog och på öppnare vägar + Batteritid - det kan inte ta slut! + Enkel montering + Funkar i alla väder + Går att styra mobilen via Siri eller Google Now - Kan vara svår att paira ihop för intercom - Intercom kan brytas ibland utan anledning, och sen inte gå att koppla upp igen på ca 5 min - Kan inte vara fler än 3 pers på intercom samtidigt (olika hojjar) Om denna gick att paira med fler riders (som nya Packtalk) och var lite mer driftsäker så hade den fått 10/10, utan tvekan. Om Packtalk fungerar som de säger att den gör så är den nya modellen där ett MÅSTE för alla MC-förare. KÖP.

Supra Headphones Nitro Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(88)
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Haft mina nu i 1 år, och i princip på årsdagen så gick modulen med knapparna och micken sönder helt... + Väldigt bra ljud i lurarna, skön bas. + Sladden trasslar sig inte + De sitter fint i örat, och de skickar med 3-4 par för olika storlek på dina öron. + Fungerar på iPhone + "allt" annat. +/- SE EDIT: Micken. Den är bedrövligt dålig, såpass att den är oanvändbar Ingen hör vad jag säger i samtal så jag får plugga ur headsetet när det ringer. - Den delen man sätter in i telefonen är "L"-formad, så när man lägger ned telefonen i fickan eller liknande så fastnar den och kopplas ur. Väldigt irriterande. - Kvaliteten på "knapp"-modulen. Känns plastig och billig. Inget skönt klick i knapparna. Om du bara vill ha bra in-ears för att lyssna på musik, då är dessa fine, men inte för det här priset. Micken är så otroligt kass att det här inte kan klassas som ett headset. Mina klarade sig bara 1 år, men då har jag använt dem väldigt mycket. EDIT: Tillverkaren hörde av sig till mig efter detta omdöme (när jag satt 3 stjärnor). Det verkar som att mina lurar har varit trasiga sen dag 1, och jag kan få nya på garantin. Det blir dubbelt så många stjärnor för kundvänlighet! Sen var de ju dock trasiga i ett år medan jag bara trodde de var dåliga... Jag är bara för korkad/lat för att utnyttja garantin på någon produkt.

Audio Technica ATH-M50 Over-ear
Full Star 1
5
(101)
1 777 kr
e
earic
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har haft mina M50's i drygt ett år nu, och kan inte vara mer nöjd. Köpte dessa mest för musikproducering, men används också för att lyssna på musik, kolla på film och gaming. Och dessa hörlurar klarar av allt med en dans. Lagom bas, fint mellanregister och otroligt klar diskant. Otroligt bra ljud. De är sköna att ha på sig, byggkvalitén är grym, de är enkla att vika ihop och packa med sig i väskor och dylikt. Finns verkligen inget mer att önska av ett par hörlurar. Det spelar ingen roll i vilket syfte du ska använda dessa. Det enda negativa jag skulle kunna tänka är att sladden är lite kort för att ha i bak på en stationär dator, men jag har ljudkortet (Focusrite Scarlett 2i2) på skrivbordet. KÖP!